• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie obecne i nieobecne:-D

Wiola brawo!!

Kocie super, że już jesteś :)

Ewula powiedziała, że tak się może zdarzać, potwierdziła ciąże, pęcherzyk ciążowy jest, za 3 tyg do kontroli. Dzisiaj jest 4t3d, i martwi mnie to, że nie mam mdłości jeszcze :((

Rurka ty poczekaj jeszcze na te mdłości. U mnie we wcześniejszych ciążach pojawiły się ok. 6tc a teraz to wogóle jeszcze później i nie powiem, ale też się stresowałam że ich nie mam więc doskonale cię rozumiem:-D

reklama
Lil - no to trzymam kciuki, by się okazało, ze lek działa! :tak: Co do drętwienia rąk, to mi tylko położna powiedziała, że to normalne i że mija po porodzie. OBY, bo uczucie jest okropne!

Agapa - hejka! Jak tam u Ciebie?

A jakoś leci. Czasem tylko bym chciała żeby ktoś zajął się moimi dziećmi przez kilka dni, a ja bym sobie porządnie poleniuchowała, bo chwilami potrzeba mi odpoczynku:-)

A jakoś leci. Czasem tylko bym chciała żeby ktoś zajął się moimi dziećmi przez kilka dni, a ja bym sobie porządnie poleniuchowała, bo chwilami potrzeba mi odpoczynku:-)

Agapa - domyślam się, że łatwo nie masz... Mam nadzieję, że dajesz radę troszkę odpocząć.

OK, ja lecę suszyć włosy i uciekam do miasta na spotkanko z koleżanką. Pogoda już zupełnie jesienna u nas, a do tego zapowiadają śnieg w październiku w niektórych częściach kraju!!! :szok: Ale już się przyzwyczaiłam. ;-)

Miłego dzionka wszystkim!

lil : to zapraszam, po porodzie moge robic za przewodnika :)

wiolka : dzieki :) super ze zdalas egzamin, widzisz! a tak sie stresowalas!
jak iwcia ????

a ja nawet nie zauwazylam ze bylam dzis 1sza :) hahahahahhahaa no to rzadkosc faktycznie :)

:-):-):-):-):-):-)Witajcie ..... !!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Malutki KTOŚ się właśnie budzi - jak tylko tu weszłam... :sorry2::-D:rofl2:
Może uda mi się wpaść dzisiaj do WAS - STRASZNIE TĘSKNIŁAM !!!!!!!! :* :* :*

Hej:)))) Jak maleńka?:)

zdalam, bledow 0 :-)pierwsza jazda w piatek i to po Toruniu...lil radze w domu siedziec:-)

kocurku super ze juz jestescie

Gratulacje:) Ja byłam wczoraj na wykładach ale wyszłam po 1,5h,towarzystwo takie,że tragedia,będę się uczyć w domu a jazdy zaczynam 02.10:)

Dopiero naładowałam kompa dzisiaj.
Dostałam papiery z sądu.Okazało się,że rozmowa Oliwki z sędzią była na żądanie matki,ona z adwokatem złożyła wniosek o zmianę zabezpieczenie (o zabranie nam Oliwii) ponieważ: znęcamy się nad nia,głodzimy,jesteśmy fałszywii,nie leczymy jej i zostawiamy samą.Jako dowód załączyła zaświadczenie od lekarza,psychologa i sms-y od Oliwki,te do których pisania ją zmusiła...
Nie spodziewała się chyba,że mała w sądzie powie prawdę...Oliwką powiedziała sędzi,że matka ją zmusza do tego,źle traktuje i że chce zostać z NAMI. Mamę kocha ale nie chce wracać do niej.
Sąd oczywiście od razu wniosek ten odrzucił i napisała Pani sędzia,że zachowanie matki jest niedopuszczalne...
10.10 są badania w RODK,matka nie kontaktuje się z Oliwką i nie odbiera od niej telefonu.
Remont trwa.
Ja od 4 dni chodzę jak zombie,obudzić się nie mogę,jestem nieprzytomna,nie wiem co mi jest.

hej :)))

Jos sliczny Poldus :)

Mary a dobrze dziekuje :) troche plecy bola no , ale teraz to juz codziennie cos :)

Made hej :) pokaz Boryska :)))

Wioluś będziesz miała w piątek naprawdę dużą frajdę - nigdy nie zapomnisz tych emocji! A ja nerwowa, bo mi te ankiety jakoś słabo idą jak ta wszyscy koło mnie latają, Maciuś dwa dni po chorobie w przedszkolu znowu cały nos zapchany i kaszel brzydki - i też ogólnie taki jakiś mniej grzeczny. Mi śluz już mniej odchodzi - jutro mam wizytę u lekarza i się denerwuję czy wszystko dobrze, bo mam straszny ból w górze brzucha - ale nie cały czas. I pieczenie jak się załatwiam - czyli bakterie wciąż są i ja nie wiem co z nimi zrobić i czy nie zaszkodzą dzidzi...no to sobie pomarudziłam...:-D

e tam jak masz chec to marudz :)
zdrowka dla synka i wiecej spokoju potrzebnego do pisania ankiet zycze :)

no ja ci sie nie dziwie :) i tak podziwiam , ze dajesz rade ze wszystkim i to jeszcze z brzusiem !

Jestem i ja, z doskoku co prawda, ale zawsze :)

Byłam rano w Centrum Medycyny Pracy, z wielką łachą podpisali co trzeba, zapłaciłam 234 zł i pognałam do swojego pracodawcy. Dostałam umowę do 2014 roku:-D

A teraz wojuję w kuchni- dzisiaj robię gołabki, a na 16.30 znowu szkolenie :/

reklama
A no właśnie, tak się zapatrzyłam, że zapomniałam znowu powzdychać do klawiatury :)))
jos !!! Polduś bez dodatków do schrupania :-))))) Śliczności, że och i ach :zawstydzona/y:

Asionek - no ja nie umiem, a wysyłałam wczoraj just, może wklei...? ;))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry