• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej

ja na chwile tylko , melduje , ze nie rodze hehe

mialam problem z kompem musialam caly system zrobic :wściekła/y::wściekła/y:
na szczescie juz smiga wszystko :-D

ide kupic farbe do wlosow i moze cos zjem na miescie , bo upal jest taki , ze gotowac to ja napewno nie bede :wściekła/y:

Jos widzialam , ze u was tez ma byc do nastepnego tyg. po 27 stopni !! szok nie , kurcze pazdziernik i takiem temperatury :/ idzie ocipiec

reklama
Wisienka tak tak tak - Kocurek urodziła Maleńką Czarną Oleńkę - nawet już zdjęcie na BB było :-D

Asionku to szok u Was z tymi temperaturami hehe.....Idź na lody!

serg : mam nadzieje, ze sie uda... chyba na twoim miejscu bym jednak walczyla... przy tak perfidnych klamstwach latwych do udowodnienia trudno sobie wyobrazic zebys przegrala...

asionek : hej :) no ja juz mialam ciche mysli, ze moze moze... :) melduj nam sie codziennie tu bo stresow nie lubimy :)
a co do temp. to juz od weekendu w dzien mamy 23-25 i ma byc fktycznie jeszcze wiecej...

:-):-):-):-):-):-)Witajcie ..... !!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Malutki KTOŚ się właśnie budzi - jak tylko tu weszłam... :sorry2::-D:rofl2:
Może uda mi się wpaść dzisiaj do WAS - STRASZNIE TĘSKNIŁAM !!!!!!!! :* :* :*

KOCURKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja z tęsknoty usychałam!!!!!!! I tak coś czułam, że dziś będziesz w domku!!!!!!!!!!

Jeszcze raz ogromne gratulacje i pisz nam co i jak - ja jestem bardzo bardzo ciekawa!!!!!!!!!!!!!!!!! WELCOME BACK!!!!!! I BRAWO BRAWO BRAWO!!!!!!!!!!!!

f025.gif

jestem :)
zrobilam zakupy w planach jesczze szpony u stop moze moj pomoze jak nie dam rady sama :)

Dzień dobry!

Asionku, a który Ty masz w końcu tydzień - czy mi się wydaje czy Twoje suwaczki pokazują różne tygodnie???

ten suwaczek do du... jest , ciagle przyspiesza o tyg. takze na niego nie patrzec prosze hehe
chcialam go wywalic , ale jakos nie moge ...

witam wszystkie panie z rana i milego dnia zycze
wczoraj zrobilam wszystkie testy i sie okazalo ze na 525 pytan na 25 odpowiedzilam zle:szok:.wiec dzis bedze sie uczyc tych 25.
prosze o kciuki za mnie i moj egzamin o 17.20. licze na was:-)

mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))) napewno sie uda :)

Lil ja wczoraj 4 godziny czekałam, i nie powiem, żebym się komfortowo czuła, na drewnianej twardej ławce, zaduch, wrzaski i krzyki, jeszcze w takim stresie... ja rozumiem, że każdy chce szybko i mu się wydaje, że on jest najważniejszy, ale bez przesady! Mniejsze kolejki są na nfz niż do prywatnego gabinetu :wściekła/y::szok:

o kurka takie cyrki prywatnie ?? szok :/ nie wyobrazam sobie z takim brzuchem teraz tam siedziec , bez szans ... moj jak mnie przyjmie 15 min. pozniej to juz mi sie dlugo wydaje hehe

hej hej

a to obiecane fotki moich szkrabów
Danio próbujący założyć Majce skarpetkę -tak kopie w leżaczku że skopuje skarpetki
Zobacz załącznik 393987

a to moje błękitnookie skarby
Zobacz załącznik 393988

a teraz proszę o trzymanie kciuków za nas bo o 13 przyjeżdża neurolog do Majki...strasznie się tego boję ale chyba trzeba bo za dużo tej nerwówki ostatnio

pozdrawiam, odezwę się później

trzymam caly czas napewno jest ok :)
no i dzieciaczki przeslodkie :))

Hej babki!

Wlatuję na szybko z pozdrowieniami dla wszystkich.
Dziś PONOWNIE obudziłam się z zawalonym nosem i zatokami, bólem gardła i takim bólem głowy, a szczególnie zatok, ze szok! :sad: Biorę herbatę z cytryną i zmykam pod koc, bo czuję się, jakbym miała umrzeć... :sad:

Miłego dnia!

kurcze masz sie z tymi chorobskami :( zdrowka duzo !!!

Hej dziewczyny. nawet jak się staram to i tak nie mam szans być u was na bierząco. Maciek chory, antybiotyk do końca tygodnia w domu, przewiało go i powykręcany cały jak stary dzidek do tego ropień w gardle. Ciągle parze herbatki i smaruję plecy i robię kanapki bo on ma siedzieć u siebie w pokoju w łóżku. Tam ma neta i telewizor a nie chcę żeby zaraził Milę bo w czwratek szczepienie. Nie chce zeby zaraził a sama jestem przeziębiona i chodze jak zombi i w masce na dodatek:wściekła/y: Do tego obiadek, sprzątanie i rehabilitacja Mili, która zajmuje mase czasu a potem uspokajanie po rehabilitacji... Już nie mam czasu nawet na prasowanie....Chodzimy jak leci, w dzinsach przde wszystkim. ja mi się wyluzuje to będe wiecej wpadać.
A czy kocurek już urodziłą?????

wam tez duzo zdrowia zycze !! oby szybko przeszlo :))

Asionku to szok u Was z tymi temperaturami hehe.....Idź na lody!

no ja juz wymiekam :/ ponad 30w sloncu non stop to mozna ocipiec :/ ito tyle miechow juz ...
moj ma tez dosc cos gada o przeprowadzce nad ocean :))

:-):-):-):-):-):-)Witajcie ..... !!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Malutki KTOŚ się właśnie budzi - jak tylko tu weszłam... :sorry2::-D:rofl2:
Może uda mi się wpaść dzisiaj do WAS - STRASZNIE TĘSKNIŁAM !!!!!!!! :* :* :*

witaj Kocurku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super , ze juz w domu jestescie i jeszcze raz ofromne gratki :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry