• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej

witam sie z kawa :)

wiolka : gratki !!!!!!
ps. napisz mi plis na pw skad ty dokladnie jestes!!!! bo skoro jezdzisz po toruniu to pewnie niedaleko mieszkasz, a ja mieszkalam 30min pociagiem od torunia :) wiec moze udaloby nam sie kiedys spotkac jak bede w PL :)))

asionek : jak tam nic sie nie dzieje???

kocur : czekamy na foto :)

a tu moj zuch rowerkowy ;)

Hej dziewczyny! Dobrze, że do Was weszłam, bo u mnie nerwowo, a tu tak wesoło!

Jos a Ty skąd w Polsce jesteś???? Polduś słodziak niesamowity! No i ten francuski krzaczek z tyłu pięknie ostrzyżony! Kurcze zrobiłabym sobie wycieczkę do Francji, bo dla mnie to niesamowita egzotyka :-) Kiedyś miałam tylko okazję być jeden dzień w Paryżu, ale co to jest - to było chyba 15 lat temu, taka prędka wycieczka z przewodnikiem - to nie to samo, co sobie tam dłużej pobyć....

Wioluś humorek widzę dopisuje z rana :-) Jakieś nerwy przed piątkiem???

lil a no pewnie ze na nerwy najlepsze BB:-). a czemu nerwowo? jak sie czujesz? sluz nadal odchodzi?
a co do piatku to ja mam tak ze stresuje sie tuz przed, tak jakos mam... matura tez zaczelam sie przejmowac w dniu matury:-0

jos o nie co za zniewaga... zagapilam sie... Poldeczek oczywiscie slodki jak zawsze:-)

Wioluś będziesz miała w piątek naprawdę dużą frajdę - nigdy nie zapomnisz tych emocji! A ja nerwowa, bo mi te ankiety jakoś słabo idą jak ta wszyscy koło mnie latają, Maciuś dwa dni po chorobie w przedszkolu znowu cały nos zapchany i kaszel brzydki - i też ogólnie taki jakiś mniej grzeczny. Mi śluz już mniej odchodzi - jutro mam wizytę u lekarza i się denerwuję czy wszystko dobrze, bo mam straszny ból w górze brzucha - ale nie cały czas. I pieczenie jak się załatwiam - czyli bakterie wciąż są i ja nie wiem co z nimi zrobić i czy nie zaszkodzą dzidzi...no to sobie pomarudziłam...:-D

Cześć wszystkim!

Wiola - gratulacje!!! Wiedziałam, ze zdasz ten egzamin! :-)

Jos - super focie! :-) I jaki Polduś już duży!

Lil, Asionek - jak tam Wasze brzuszki? :-)

Lil - powodzenia na wizycie! Współczuję tych bakterii! Ale może coś lekarz poradzi?

U mnie jakby ciut lepiej, ale wczoraj myślałam, ze mi głowa pęknie! :sad: Dawno nie miałam takiego bólu głowy i zatok... :eek: A do tego strasznie drętwieją mi ręce już od dłuższego czasu i aż spać przez to nie mogę... Ciągle coś!... :eek: Ehhh...
Zmykam niedługo na kawkę i ciacho z koleżanką. Komuś kawki? ;-)

images

Miłego dnia!

reklama
Mary ale pysznie ta kawka wygląda! Oby Ci ból głowy przeszedł - a ręce mogą drętwieć od ucisku na jakiś nerw w kręgu szyjnym - ja tak przynajmniej miałam po porodzie - to było coś strasznego. Ale może u Ciebie to coś innego - w każdym razie wydaje mi się, że masaż kręgosłupa powinien coś pomóc...

Jeśli chodzi o moje bakterie to już dostałam lek, nie wiem czy coś pomógł, jutro pewnie dowiem się więcej. Buźka!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry