• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wioluś gratuluję!!!!!!!!!!!! WZOROWY UCZEŃ! W piątek na pewno będę w domu siedzieć hehe - i tak nigdzie nie wychodzę już prawie :-D Ale tak ogólnie to ciężko mnie nie zauważyć teraz hehe....

Na dziś już uciekam - jestem zmęczona i troszkę zła - bo mam do wprowadzania ankiety i ciągle mi wszyscy przeszkadzają - przez co tempo mam ślimacze i każdą ankietę muszę po 3x sprawdzać, bo nie mogę się należycie skupić i boję się, że robię błędy...A wszyscy mieli mnie wspierać w tej mojej pracy :-( Szkoda gadać, lepiej iść spać....

Ostatnia edycja:
hej hej
Rurka-normalnie wypluj te słowa że tak powiem, jeszcze będziesz klnąć na mdłości, dla mnie to była tragedia i wcale to nie jest tak że jak nie ma mdłości to źle dla ciąży, ciesz się póki możesz tym że możesz jeść co chcesz, ja przez pierwszy trymestr miałam zawsze przechlapane przez mdłości i prawie nic nie jadłam
Wiolka-gratki za zdany egzamin!!! z jazdą pewnie też ci pójdzie super!

a ja wypompowana, była pani neurolog, Maja nie ma wzmożonego napięcia mięśniowego jak podejrzewałam tylko coś tzw. przeczulica nerwowa tzn. za mocno reaguje na bodźce zewnętrzne, trzeba ją trochę wyciszyć witaminą B, no i jeszcze usg główki i ewentualnie brzuszka...

aha Rurka-ja mdłości miałam od 8t.c.

Wiola super zdloniacho wiedzialam , ze zdasz !! :)))

Rureczka no co ty wczesniej jeszcze na mdlosci :) ja dostalam po 6tc i powiem ci , ze lepiej ich nie miec :/ to byla masakra wylam , bo juz sil nie mialam :/ takze sie ciesz :)))

Paulina super , ze mala nie na napiepcia miesniowego wzmozonego :)

ale u nas na pazdziernikowkach dziewczyny szaleja z porodami hehe , dzisiaj kolejne 2 poszly :))
a ja mam zawal przy kazdym smsiie hehe , normalnie adrenalina niesamowita !!

Asionek-spokojnie przyjdzie i na ciebie pora;)!!!
tak fajnie wiedzieć że dziecko nie ma WNM, tylko dlaczego tak strasznie krzyczy czasami?szkoda że sama nie potrafi mi tego powiedzieć...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry