• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil nie wiem bo zajrzałam pierwszy raz po 3 minutach i zostawiłam bo okienko mokre a jak wyschło i zrobiło się białe to kreska jest widoczna,nawet nie taka blada ale cienka...
Rano pójdę na betę...

Z Nina też tak miałam...test...nic,jedna kreska to zostawiłam a zajrzałam po jakimś czasie i identyczna kreska jak teraz

reklama
Siedze i łzy mi ciekną...zobaczymy jutro...rano jak odwieziemy dziewczyny to pójdę na betę.Potem mam kosmetyczkę i występy w terenie...
Jakiś minister będzie oglądał zakończenie kursu budowlanego...trzeba się odstroić... :)

hej :)

ja wczoraj zaliczylam w nocy regularne skurcze co 7 minut
ale poszlam spac i przeszlo ... brzucho troche boli na dole i plecy , ale nic wiecej sie nie dzieje
moze cos sie ruszy ?? :)

Kocurek nie no wiadomo , ze jak cycki pekaja w szwach to lepiej obudzic mala niech poje sobie :)
tez sie boje tego karmienia , masz racje na reklamach piekne bobasy z usmiechnieta mamusia i cycem , a w rzeczywistosci to wyglada calkiem innaczej :/ za malo sie mowi jak dla mnie , ze karmienie to nie tylko chwile radosci , ale ciazka sprawa
w kazdym razie wszystko sie unormuje i trzymam &&&&&&&&&&& zeby bylo ok :)))

Cześć ;-) Wczorajsza impreza u znajomych udała się rewelacyjnie:tak:
Dzisiaj brzuszek prawie nie boli.

super , ze imprezka fajna i brzucho nie boli juz :)

Hej.
Witam się ja i mija jedna tłusta I
Czego ja się spodziewałam....

doczytalam , ze jakas krecha jest ??? to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dalej :)))

Maja hej :) jak tam dzisiaj ?? :)

Asionek...popadam w euforię i stres niesamowity...na zmianę:)
Ale już się biorę w garść,glazurnik przyjechał i przywiózł kurki i powidła z jabłek...:)

Oliwka wspieramy Cię - oby ten dzień do jutra szybko Ci zleciał!

Asionek o kurkach to Ty na razie zapomnij hehe :-) Ewentualnie rosół, ale nie z kurki tylko z kury....:tak: No i zobaczymy co się u Ciebie rozwinie....U mnie cisza, spokój, czekam na jutrzejsze ankiety i doczekać się nie mogę....Jak jestem sama w domu bez chłopaków to niby fajnie, bo spokój, ale jakoś tak łyso też i doły mnie łapią - nie umiem już tak sama w ciszy siedzieć :-) Gdyby nie BB to bym ocipiała....A karmieniem na razie się nie martw - bajka to nie jest, ale idzie przeżyć - a po jakimś czasie to naprawdę nie takie straszne :-) I nawet fajnie, a jaka oszczędność duża - no i się chudnie przy tym! To chyba najlepsze!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry