• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rureczka e tam ja juz rodzic moge nie mam nic przeciwko :)

Oliwka torba juz dawno stoi gotowa , a wsumie dwie hehe

Maja nie lubie rosolu :( no u mnie cisza tez byla :) zreszta moze byc tak , ze to jednorazowy incydent hehe
mam nadzieje , ze uda sie karmic !
a gdzie facetow ci wywialo ?? :)

reklama
Asionku faceci do teściowej na wieś pojechali już wczoraj rano... Taka ładna pogoda, że aż żal nie skorzystać...Ja wczoraj miałam akcję sprzątanie i już kącik dla dzidzi w końcu gotowy - jeszcze tylko za tydzień dojdzie łóżeczko i mogę rodzić :)))) Musisz wierzyć, że uda się karmić - chyba, że sama zdecydujesz, że nie chcesz. Ale nastaw się, że troszkę trzeba się będzie pomęczyć - dla mnie cudem okazało się karmienie na leżąco! Mogłam się wtedy nawet ciut zdrzemnąć hehe :-)

Rureczko możesz wykrakiwać kolejne porody :-)

Oliwka pisz nam co porabiasz i ja też mam nadzieję, że beta będzie pozytywna!

Cześć dziewczyny...

Asionek, Lil widzę, że to może być już niedługo.... ;-)

Carola trzymam kciuki, żeby się jednak udało... Pamiętaj, była umowa, że ktoś musi kontynuować dobrą passę... liczę na Ciebie :tak:

U mnie z nowości tyle, że wczoraj na teście wyszła jedna wredna krecha a dzisiaj @

Oliwka dasz rade !! :)

Maja no tak trzeba korzystac jak ladna pogoda :)
u nas tez w szoku sa , bo cala Fr bez chmur jest i mega cieplo :) u nas to norma , ale na polnocy np. to juz nie maja takich temp. w lato chyba zimniej mieli hehe
fajnie , ze kacik juz prawie gotowy :)
ja czekam na wozek i reszte z Pl :)
co do cyca to moze tak przezywam ,bo u mnie w rodzinie kobiety nie karmily ... z roznych przyczyn , brak melka , dziecko nie chcialo ssac itd.
ja mam male cycki , prawie nic nie urosly ( a tak chcialam zobaczyc jak to jest miec duze hehe) i ciekawe czy urosna jak mleko dojdzie ?
chce tez karmic , bo do tego duzoo taniej jest :) tutaj mleko kosztuje ok 19e za puszke :/ wiec sporo przeliczajac na miesiac i ilosc puszek potrzebnych
wiec motywacja jest :)

zbieram sie powoli i ide na spacer :) obym nie padla tylko w ten upal :/

Ajas przykro mi z powodu @.....Ale już zaciskam kciuki za kolejny cykl.....Ja nie kojarzę - ile już cykli się starasz????

Asionku no ceny mleka też mnie przekonują do naturalnego karmienia - u nas teraz cienko z kasą, więc każdy grosz się liczy! Każda motywacja do karmienia jest dobra hehe! Miłego spacerku!

Dzień doberek!

Jeju, myślałam, ze dziś w nocy zacznę po scianach łazić!!! :sad: Cały czas drętwieją mi ręce! :szok: Budziłam się chyba ze 20 razy z bólu... :sad: A pod prysznicem stałam chyba z pół godziny, bo co 15 sekund ból w dłoniach taki, że nawet mycie głowy musiałam na 10 części rozłożyć!!! :szok::sad:

Asionek - u Ciebie to chyba już przepowiadacze były? ;-) Trzymam kciuki, kochana, by poszło jak z płatka jak już się zacznie!

Lil - jak tam? :-) Super, że już masz gotowe miejsce dla niuni! :-) Ja już wyprałam wszystkie ciuszki, dziś kończę prasowanie i w sumie jeszcze tylko torba do spakowania i jesteśmy gotowi. ;-)

Carolineee - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!!! Jak szybko będziesz miała wynik bety? Kochana, oby Ci niedziela jakoś spokojnie minęła!

Rurka - jak tam brzuch?

Ja siedzę z kawusią. Śniadanko wciągnięte. Zaplanowałam sobie na dziś kopytka, ale jakoś mi się nie chce... :-D W zasadzie zaplanowałam je na ub. piątek, ale... jakoś nie wyszło. :laugh2::laugh2:

Dziewczyny, jak wygląda czop śluzowy?....

Znalazłam na bieliźnie taki spory kawałek czegoś, co wygląda jak galaretka bezbarwna, prawie przezroczysta.... I Zaczyna mnie brzuch boleć.... :szok: :sad:

reklama
Mary dopiero śniadanko.....Mmmmmmmmm super :-) Ale jak ja dziś pisałam też pospałam do 7.30 - co dla mnie jest super długo i przyjemnie! A tego bolesnego drętwienia to Ci współczuję!!!!!!!

Ajas 10 cykli to już trochę jest....Ja się teraz starałam chyb 7 cykli i wiem, że to dużo - ale nigdy nie znasz dnia ani godziny, a więc zaciskam kciuki!

Serg taki śluz to ja mam ciągle - myślę, że nie jest to u Ciebie czop - nie martw się! A jak mocno boli brzuch?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry