rruurrkkaa
Mama Misiatków
Serg na Ciebie kochana, to przyjdzie czas za 10 tygodni
Nic się nie martw, wsio będzie git!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko że moja położna jest zakręcona jak ruski termos, do tego jakbym pojechała na IP z prośbą o zbadanie przez gina to bym dostała paracetamol i nakaz leżenia - piep.rzony paracetamol jak "lek na całe zło wszechświata"....![]()
Ale na razie cisza, nie mam skurczy, tylko jednostajny lekki ból w podbrzuszu i krzyża. Nie panikuję, bo nie był podbarwiony krwią więc porodu nie zwiastuje... No i na grudniówkach napisała koleżanka, że ostatnio na szkole rodzenia położna im opowiadała że czop może już zacząć powoli odchodzić od około 30tc, więc póki co w normie....
ale laseczka
a brzunio prześliczny!!!

:-):-):-):-):-)
No..ale brzuszka zachowam w pamięci na zawsze :-) ;-)
Grzesiek ma urlop, pilnuje robót, sam dużo też działa i wreszcie wszystko idzie dość szybko i sprawnie
Nie mogę się doczekać...
Jak patrzę na fotelik samochodowy, to zachodzę w głowę, jak umieścić w tych pasach malusie dziecko......