• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tylko że moja położna jest zakręcona jak ruski termos, do tego jakbym pojechała na IP z prośbą o zbadanie przez gina to bym dostała paracetamol i nakaz leżenia - piep.rzony paracetamol jak "lek na całe zło wszechświata".... :wściekła/y:

Serge w Hiszpanii to samo...paracetamol...
Kurde,może weź coś rozkurczowego,herbatę i leż???Jakby coś bardziej bolało to rzeczywiście jedź na IP.
I co do mleka...też mi ciekło nieziemsko długooooo przed porodem...

Ajas...przykro mi:(
Mnie kłują lekko jajniki,delikatnie i na zmianę.

Byłam na spacerku,małe zakupy i teraz leżę,czekam na męża,będzie za chwilkę.
Kreseczki są i nie zniknęły:)

Beta jutro rano a wynik nie wiem na którą...dam znać od razu:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, tak czytam i czytam na BB i w necie i wygląda na to, że to był kawałek czopa.... :szok: Ale na razie cisza, nie mam skurczy, tylko jednostajny lekki ból w podbrzuszu i krzyża. Nie panikuję, bo nie był podbarwiony krwią więc porodu nie zwiastuje... No i na grudniówkach napisała koleżanka, że ostatnio na szkole rodzenia położna im opowiadała że czop może już zacząć powoli odchodzić od około 30tc, więc póki co w normie....

Jestem z powrotem. Naszło nas na kawkę i ciacho, więc skoczyliśmy do kafejki. :-)

Rurka - super, że z brzuszkiem lepiej! :-)

Sergeevna - no to tym bardziej spokojnie, skoro czop może odchodzić już tak wcześnie, to nie ma co się martwić na zapas. Dobrze, ze skurczy nie ma! Odpoczywaj!

Zmykam pokrzątać się po kuchni, bo będziemy mieć gościa na obiedzie. :-) Do później!

no Rureczka to mnie pocieszylas hehe

Seerge mi tez to na czopa wyglada ... oszczedzaj sie duzo i lez jak najwiecej :)

Oliwka to czekamy na jutro :)

Mary milego bieisiadowania z rodzinka :)

Kocurek dzieki :)
ja sie nie dziwie , ze mala koochasz tak mocno :) moj w bzuchu jeszcze a juz mam na jego punkcie chopla :)))

kilka fot z dzisiaj :) brzuch troche opadl widze porownujac z innymi fotami :) moze nie jest to wielkie bec na sam dol , ale jest :)
uja1p.jpg

oFWqF.jpg

GxTdp.jpg

sergeevna ja nie wiem jak jest w UK ale w Irlandii już w 3 trymestrze to przyjmują w szpitalu i sprawdzają co i jak, jesli jest cos niepokojacego... może jakaś polożna sie Tobie trafila niekompetentna, lub szpital jakiś olewający... nie wiem sama, ale w 3 trymestrze to powinni zbadać... no i z Twojego opisu to mnie sie wydaje, że to może być czop... u mnie w ciązy z Alą czop odchodził własnie taki galaretkowaty, ale mimo tego, że odszedł porod i tak był wywoływany 2 tyg po terminie, wiec jesli po za czopem wszystko ok. to nie ma co panikować - tak myśle. Jest tylko jedna sprawa - jak czop odejdzie to nie powinno byc juz sexu bo infekcja może sie wdać :/

asionku piękne zdjęcia :-):-):-):-):-) Zazdroszczę sesji :tak::tak:

boogie też ma cudną pamiątkę :tak::tak::-):-):-):-):-)
A ja prawie nic.... Grześka nie było, a jak był to i tak mało było okazji i wszystko na wariackich papierach eeech.... :sorry2: No..ale brzuszka zachowam w pamięci na zawsze :-) ;-)

Jeszcze tydzień i będziemy się chyba definitywnie przeprowadzać :-D Grzesiek ma urlop, pilnuje robót, sam dużo też działa i wreszcie wszystko idzie dość szybko i sprawnie :tak: Nie mogę się doczekać...
A jutro będzie wycieczka - Urząd Stanu Cywilnego, Przychodnia...i coś jeszcze, ale zapomniałam :sorry2: Jak patrzę na fotelik samochodowy, to zachodzę w głowę, jak umieścić w tych pasach malusie dziecko......:blink:

reklama
Asionku aleś Ty laska!!!!!!! Super! Przepięknie wyglądasz i te piękne opalone nogi!!!!! Co do brzucha to Ty masz najlepsze porównanie czy się opuścił - bo na zdjęciach nie jest tak bardzo nisko - ale mi się wydaje, że to kwestia budowy. Ja też jestem z tych, co to raczej nie będą nigdy miały bardzo nisko brzucha.

Kocurku jeśli chodzi o fotelik to faktycznie masakra z taką małą dzidzią - jak jest kruszynka to w ogóle ciężko jej w takim foteliku - a masz taki wkład dla niemowląt? Ja niestety tego nie miałam i przez kilka miesięcy w ogóle autem Maciuś nie jeździł, dopóki troszkę masy nie nabrał i nie zrobił się taki sztywniejszy, że tak powiem :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry