E
EEnil
Gość
Paula.pro...bardzo!!! Wszystko wykorzystane.Bardzo dziękuję w imieniu dziewuszek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz próbuję się coś pouczyć, ale tak mi powoli idzie...
Okropnie się czuję, po prostu jak trup! :-(

Lekarz zrobił Ci masaż szyjki, tak? Nie wiem, czy masz świadomość tego, ale mnie położna mówiła że po masażu szyjki dają maxymalnie 72 godziny na rozpoczęcie akcji P
Ponoć tak ten masaż właśnie działa! Zresztą, moja mama, po szkole pielęgniarskiej, mówiła mi dokładnie to samo!....Kocurku a Ty co się dziwisz, że Asionek się sypie hehe - sama nam się niedawno posypałaś....
Asionku jak taki dyskomfort to czuję, że to już tuż tuż!!!!!!! Ja żadnego dyskomfortu nie czuję hehe - "stety niestety" - pamiętaj wysyłaj nam eski jakby coś - bo my tu niecierpliwie czekamy!!!!

Asionek a w razie godziny P masz do którejś z nas kontakt, aby dać znać co i jak??
Jestem na chwilkę.
Asionek - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki i bezproblemowy poród!!! Oby się szybciutko zaczęło!
Cieśla już skończył na dziś na szczęście, a tłukł się niemiłosiernie i oczywiście nie było opcji drzemki...Teraz próbuję się coś pouczyć, ale tak mi powoli idzie...
Okropnie się czuję, po prostu jak trup! :-(
asionek trzymam kciukasy za szczęśliwe rozwiązanie i aby to było jak najszybciej :-)
Mary,hej![]()
Remont zakończony...co prawda kręcą się chwilami bo dokańczają jakieś małe głupoty...wieszaki,drzwiczki itp.
Mam ich dosyć,niech sobie idą!
Buziaki![]()
Asionek o kurczę blaszka!Lekarz zrobił Ci masaż szyjki, tak? Nie wiem, czy masz świadomość tego, ale mnie położna mówiła że po masażu szyjki dają maxymalnie 72 godziny na rozpoczęcie akcji P
Ponoć tak ten masaż właśnie działa! Zresztą, moja mama, po szkole pielęgniarskiej, mówiła mi dokładnie to samo!....
Kto wie, może jeszcze w tym tygodniu się Rozpakujecie? 
Ręce mi w nocy "odpadają", budzę się po 50 razy, nic nie daje zmiana pozycji... O dziwo, w dzień jest ok, ale nocki co raz gorsze... :-(
Przez ostatnie 2 doby może z 6 h snu zaliczyłam... :-
I do tego skurczowe bóle w samym dole brzucha, dziś nawet dość wyraźny kłujący ból przy tym...