jestem dopiero wrocilam
nocka masakryczna do 6.30 nie spalam

chyba cos mnie trafi niedlugo :/ mam dosc !!!
Mary lacze sie w bolu

ty masz dretwienia , a ja na kiblu siedze pol nocy , a maly szaleje tak , ze moge zapomniec o spaniu
no wiec tak
KTG wyszlo idealnie , ale babki sie smialy , ze maly chyba ma niezlego nerwa tak dawal czadu

az przyciszaly maszyne , bo obok laska lezala u niej ciuchutko , a moj cyrki odprawial jak zwykle zreszta .. normalnie diabelek rosnie jak nic
skurcze wyszly jeden spory , a tak cisza , ale ja rano nie mam na wieczor mnie lapie
pozniej bylam u mojego gina i przez 2 tyg. szyjka sie zgladzila , otworzyla , maly jest mega nisko glowka i gin przewiduje , ze urodze niedlugo
powiedzial , ze do 18 ego to ja nie dotrwam prawie na stowe ...
do tego zrobil mi taki masaz szyjki , ze malo sie za przeproszeniem nie zesralam z bolu , koszmar jakis :/
i jeszcze gin sie smial , ze teraz to skurcze masz napewno , no i rzeczywiscie skurczy dostalam od razu i ledwo do domu doszlam mialam wrazenie , ze mi za chwile cos wyleci :/
boli mnie caly dol , jestem mega spiaca i do tego ukrop u nas okropny :/
dotarlo chyba do mnie , ze ja rzeczywiscie bede za chwile rodzic ! szok kurka hehe
kiedys mowilam , ze czuje , ze urodze jakos 9 , 10 i calkiem mozliwe , ze tak bedzie ...
buzka dziewczyny ide robic obiad bede pozniej
aha Jos nic nie dostalam

zapisalas dobrze numer ??