• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hejka :)

tata z poldkiem graja w pile pod domem a ja sie wkoncu doszukalam ladowarki i odpalilam kompa i pisze :) tylko jeszcze tel/ stacjonarny gdzie sposialam, rozladowal sie i nie moge go znalezc nawet sygnalem :)
mam nadzieje, ze nie wrzucilam go odruchowo do smietnika! juz mi sie kiedys tak zdarzylo :((((

carola : :((((((((((((( przykro mi bardzo :((((

mary : mnir wczoraj w nocy tez plecy bolaly i brzuch godzine ponad... w zadnej pozycji nie jets dpbrze a jak mpomysle ze zostaly mi 2 m-ce lub ciut wiecej to tez mnie deprecha bierze... nic tylko walnac glowa w sciane...

rurka, wiolka : oby mdlosci wam minely szybko!!!!

kocurek : zazdroszcze pelzaczka zwierzaczka co do szuka drogi do czyczucha :) pamietam jak poldek sie niecierpliwy rzucal, normalnie charczal jak tygrysiatko i glowa na boki rzucal bo nie mogl sobie dac czasu, zeby na spokojnie zlapac i sie wssac :)))

made : jak tam sobie radzicie? ile godzin ryku na liczniku? :)

asionek : jestes w labo??? melduj tu sie nam szybciutko
wyslalam kiedys ci smsa ale nie wiem czy dostalas...

serg : powodzenia w zalatwianiu spraw!

just : jak remik? co u was ???

ide po kawe... padam mimo ze nocka jako tako, lacznie z 6-7h pospalam a na mnie to juz osiagniecie... ale jednak szybko opadam z formy... nic tylko odliczac tygodnie...BYLE DO PRZODU!!!

Jos na pewno sie znajdzie .;-) a jak samopoczucie?;-)

kochanie ;**

P041011_11.16_[02].jpgP041011_11.52.jpgP031011_17.04.jpgP031011_17.05.jpg

mloda : dziekuje, w miare... zmeczona ale teraz to normalne... i juz sie to przez najblizszych 4-6 m-cy nie zmieni :) trzeba odczekac i tyle :)
slodki rafik i jakie ma jasne oczka za toba :)

uciekam na drzemke, bede pozniej!

Hej Mamuśka - a test robiłaś???? Gratki dla synusia, że już taki duży!!!!!!!!!

Oliwka no ja słyszałam, że to jest bardzo ciężki lek jeśli chodzi o skutki uboczne - jak długo trzeba to brać??? Do skutku??? Może dawkę zmniejszyć???
Mam przepisane na 6 miesięcy...pierwszy tydzień 1/2 tabletki,potem 2 miesiące po 1tbl a potem do końca,przez 4 miesiące po 1/2 tabletki

LiL tak... Ale jak to K powiedział " ja ci daje 100% pewnosci ze w ciazy nie jestes."
A co on ginekolog????
Młoda,ja wiem,że młodzi jesteście i fajnie jest ale pomyśl...zrób test,jak negatyw to idź do ginka,popytaj co robić a narazie prezerwatywy albo globulki dopochwowe przed stosunkiem.
Co do szkoły to powiem Ci po sobie...nie rezygnuj...spójrz na mnie...28lat a jak głupia do liceum chodzę zamiast mieć już studia skończone...Dopiero teraz się ocknęłam i żałuję...

hej hej ja tylko chwilowo bo dzieci krążą dookoła- Maja leży w leżaczku a Danio gada do niej...

Młoda-ale Rafik ci rośnie!zajmuje już praktycznie całą gondolę a niby ma ona 74cm długości... na jaki rozmiar ubranka mu zakładasz?

my dzisiaj śmigamy z Mają na usg główki, znowu mam stracha ale podejrzewam że wszystko będzie oki, po prostu neurolog potrzebuje kompletu badań

pozdrawiam i miłego dzionka

aha Karola-paczka podobała się dziewczynom-coś z tych ubranek się nada?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry