• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wioluś to czekamy na sprawozdanie z wizyty! I może jakieś zdjęcie USG uda Ci się wkleić :-)

Młoda no właśnie jak to u Ciebie po porodzie wygląda??? 4 miesiące po porodzie to może być moim zdaniem bardzo nieregularnie! Nie bój się!

reklama
Wiolka tak miałam juz po porodzie @ 18.08 i teraz nie mam . A nie mam zadnych objawów na ciąże... Nic kompletnie nic...
LiL mam nadzieje !;* oby @ przyszła.

No a raz mam śluz taki sam jak w sierpniu przed @ a czasem jest taki dzien ze jest ale mało ;/ nie wiem . :-(

Kurcze obwiam sie ze bede musiała zrezygnowac ze SZKOŁY :-(:-(:-(

mloda a wlasnie sie mialam pytac czemu w szkole nie jestes?
co do okresu to ja ci nie pomoge bo zawsze mialam jak w zegarku a pozatym po porodzie pierwsza @ dostalam po 9 miesiacach bo piersia dlugo karmilam...ale jak juz wrocily to byly reguralnie do momentu jak zaczely sie starania wtedy mialam juz cykle rozwalone od 24 do 31 dni.

lilus nie przeginaj tylko z tymi ankietami co kilka przerwa..:-*

Hej :)

Mary jak ja Ciebie rozumiem... ja też mam problemy ze spaniem, o 3 musze wziąć tabletki i przed jest mi ciężko usnąć a po 3 to już prawie bez szans i tak się kręcę, wiercę, okropne :( Dzisiaj nie idę do pracy i chciałam pospać i co? NIC... o 3 finito, o 7 mama mi krew pobierała i tyle mojego spania :(

Wiolu kiedy teraz bedziesz jeździć?? Czy możesz mnie dopisać do listy na 02.06 w Twojej sygnaturce?:zawstydzona/y:

Młoda czemu?:szok: musisz się uczyć, dla siebie, dla Rafałka, nie wiem czemu chcesz rezygnować, ale zawsze jest jakieś wyjście, idz do szkoły, porozmawiaj z dyrekcją, jestem pewna, że znajdziecie rozwiązanie!

Oliwciu a może skonsultuj się z ginem? Przecież się biedna wykończysz...

Ajas, Lil dziękuję kochane :*

A gdzie Asionek? czyżby coś się zaczęło dziać??

Wiolka no mam nadzieje ze dostane ta @ . Chce zacząć tabletki brać.
Rureczko tu nie chodzi o dyrekcje. Tylko jak wiesz moja mama miała operacje na ręke i teraz zaczęła ja bolec a bez gorsetu usztywniającego sie nie obejdzie ... A w tym gorsecie nie da sie prawie nic zrobić. Kochana coś takiego
bark%206.jpg

Ostatnia edycja:
Rureczko u Asionka nigdy nic nie wiadomo - ale ona z reguły później wpada - chyba jeszcze korzysta z przywileju późnego wstawania :-)

Mloda a czemu masz rezygnować ze szkoły???? Lepiej nie rezygnuj, bo potem to będzie Ci ciężko...Stara ciotka Ci to mówi!

Wioluś no dziś coś dużo mam tych przerw hehe :-)

A gdzie Jos?? Była wczoraj???

mloda a co ze szkola?
wiesz ze mozliwosc ciazy zawsze jest i podobno w okresie poporodowym do momentu az @ wroci do normy podobno latwiej jest zajsc w ciaze
mam znajomych ktorzy maja dzieci rok po roku bo zdarzyli sie do siebie dotkanac po pologu i zaraz byla 2 ciaza... rozne sa przypadki.
tak czy tak wydaje mi sie ze powinnas sie skonsultowac z ginem

rureczko witaj, sliczny masz suwaczek . tez taki chcialam ale mi wkleic sie niechcial.przegpilam twojego posta na poprzedniej stronie, a wiec kolejna jazde mam we czwartek i mam nadzieje ze jeszcze w piatek albo w sobote . musze miec przynajmniej 2 jazdy w tygodniu.

lilus lepiej wiecej przerw niz za malo:-) a jos nie bylo wczoraj

Ostatnia edycja:
reklama
Wioluś kurcze zabieram się do pracy, teraz sobie dłuuuugą przerwę zrobiłam i zjadłam pól kilo słodyczy - zapijam kawą teraz - ależ jestem zła na siebie, że nie potrafię się w ryzach trzymać! A niech to!

Mloda a brykaliście bez zabezpieczenia?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry