• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola u mnie byly co 7 min. od razu :) ale przeslo jak widac :/ cos malemu sie nie spieszy

Mary no dzien tez mam do du.... :/ hormonki niezle daja popalic
ja bralam tylko kwas foliowy , teraz dostalam witaminy , bo wyszla lekka anemia :(
a tak nie wizelam ani razu rzadnej tabeltki , moge byc z siebie dumna hehe
jak brzusio trardnieje to poddychaj przepona i powierze wypuszczaj ustami jak najdluzej pomaga :)

Rureczka super suwaczek :)

reklama
Sergi dostałam karteczkę ;-) dziękuję Ci bardzo ;* na żywo jest jeszcze piękniejsza niz na fotkach ;** Jeszcze raz dziękuję ;-) .

Sorki ze tak odrębnie ale wpadłam w przerwie sprzątania i nauki ;/

Hej
Witam po kolacji zrobionej w końcu w domu.
Serge próbowałam do Ciebie wysłać smsa przez pół dnia i nic...nie wiem co jest.
Dostałam kartkę,bardzo Ci dziękuję,śliczna jest,obłędnie śliczna...mąż bardzooooo zadowolony.

Dziękuję wszystkim za &&&&...niestety,nakręciłam się jak głupia i dooopa mnie teraz boli od upadku z wysokości:((((
Pewnie test odczytałam po czasie...te cholerne II kreski nadal tam tkwią:(

dobry wieczór.
Lekcje odrobione pouczona
laugh.gif

Carola tule;**
Rureczko twój uśmiech jest bezcenny ;-)
Asionek śliczna kobietko ;* To juz niebawem ;-) 3mam kciuki;*

przepraszam ze nie nadrobiłam was wszystkich . Ale padam na pyszczek .;*

D O B R A N O C ; *******

Jeju, ja chyba wykorkuję zanim uda mi się urodzić!!! :hmm::hmm::hmm: Znów to samo, znów nie mogę spać z bólu! :-(:-(:-( Położyłam się raptem 2 h temu, a już zdążył mnie obudzić ból i drętwienie rąk promieniujący aż do barku i pleców. :sad::sad::sad::sad: Nie wiem, co robić, marzę o paru h snu, bo jestem wykończona, ale tylko się położę, a ból pojawia się w 3 sekundy! Jedynie jak siedzę, to jest jako tako, ale ileż można siedzieć?!?!?!? :errr::errr::no2::no2: Chyba czeka mnie wizyta u lekarza i tyle, ale co ona mi może na to poradzić... :hmm::hmm::hmm::hmm: Jestem już strasznie zdołowana, tyle tygodni jeszcze przede mną... :-(:-(
No, to się wybeczałam...

Hej kochane - wczoraj moja cierpliwość została wystawiona na próbę, ponieważ jak czekałam na wynik bety Oliwki to mi internet odcięli....Cały dzień nie miałam - dopiero teraz....I widzę, że niestety 0 :(((

Oliwka bardzo mi przykro :-( Ja często w trakcie starań miałam dwie kreski, a ciąży nie było i wiem jakie to przykre i dołujące :-( Stąd tylko wniosek, że test po 3 minutach najlepiej spalić - wyrzucić nic nie daje, bo ja z dna kosza wygrzebywałam po godzinie i się wpatrywałam w dwie krechy. Trzymam kciuki za Twój kolejny cykl - w końcu wszystko zacznie się układać! Musi!!!!!!!!!

Mary bidulko leć do lekarza koniecznie, bo się wykończysz! Może w internecie znajdziesz jakieś porady w tym kierunku??? Ja rozumiem, że w ciąży może być jakieś drętwienie, ale przecież Ty się musisz w końcu wyspać!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki!!!!!!!

Asionku i jak skurcze i inne takie???? Ty już jesteś w 39 tygodniu tak????

Dla reszty buziaczki - mam ankiety, więc zabieram się ostro do pracy - choć jeszcze nie wszystkie doszły - reszta będzie dopiero za tydzień - zobaczymy czy dam radę wklepać......

Hej Kobietki:) Dziękuję...jakoś to będzie.
Straszne mam mdłości a od kilku dni wymiotuję...Bromergon jakby zaczął dawać o sobie bardziej znać:(

Młodamamusia,śniłaś mi się...i właśnie mi się śniło,że jesteś w ciąży:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry