• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dobry dzień ;-):-):-):-);-);-):-D:-D:-D:-D

Carolineee
!!!! wypluj to !!!!....
A syfków jak cholera zawsze wyskakuja jak ma byc @ :-D:-D . Ja to bym chciała zebyś ty była w ciąży . !!!
asionek dziękuję Rafcio ma sie dobrze ;-);-) jutro konczy sobie 4 miesiące . ;-)

reklama
Lil już drugie opakowanie i wcześniej prawie nic mi nie było...
Od tygodnia jest gorzej a od kilku dni wymioty:(

Młoda,pluć nie będę bo w łóżku leżę:)
Nie wróżę Ci ale taki miałam sen.

Hej Mamuśka - a test robiłaś???? Gratki dla synusia, że już taki duży!!!!!!!!!

Oliwka no ja słyszałam, że to jest bardzo ciężki lek jeśli chodzi o skutki uboczne - jak długo trzeba to brać??? Do skutku??? Może dawkę zmniejszyć???

witam wszystkie panie...
widze ze tu sny prorocze od rana:-p
ja mialam jakies glupie sny ...i ostatnio czesto takie mniewam
mary wspolczuje tego dretwienia...musisz skonsultowac to z lekarzem bo tak sie nie da zyc...sen jest potrzebny kazdemu

LiL nie nie robiłam mysle zeby zrobic go dzisiaj z popołudniowego moczu .
Carolinee normalnie stracha mi narobiłaś... ;/

Kurcze ale tak sobie teraz mysle ze przed ciązą ja nigdy nie miałam regularnych @ nawet sie zdarzyło ze w jednym miesiącu nie miałam @ a później była. I mozliwe jest to ze one dalej sie nie uregulowały ? ?

A dzisiaj albo jutro przyjdzie paczuszka z allegro :-D

Cześć kobiety...

Mary przykro mi, że prześladuje Cię ten ból. Może idź do lekarza, bo tego się nie da wytrzymać na dłuższą metę..

Carola szkoda, że jednak beta 0, liczyłam, że Tobie się udało...
A co do bromergonu, to ja też z upływem czasu gorzej na niego reaguję. Mdli mnie po nim teraz bardziej, czasami aż tracę apetyt przez te mdłości, a kilka razy też było blisko do wymiotów... To co, męczymy się dalej Carola... :-(

Rurka jest suwaczek, fajnie.

Mamuśka to dawaj nam od razu znać jaki wynik! A jeśli chodzi o nieregularne @ to na pewno warto skonsultować z ginkiem - ale myślę, że się to w końcu ureguluje u Ciebie!

Witaj Ajas! To widzę, że ten bromek nie tylko Oliwce daje w kość.......Kurcze współczuję - obyście szybko zafasolkowały i mogły odstawić to cholerstwo.....

Witaj Wioluś! O której masz dziś wizytę???

Rureczka ja też gratuluję suwaczka! Super jest!

reklama
mloda bo ty juz milas @ po porodzie?a kolejna nie przychodzi?
lil przyjmuje gin od 13ale nie wim czy pojde od samego poczatku bo tesciowa jedzie na pogrzeb i musze poczekac az przyjedzie do Iwy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry