• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lil o malo co z krzesla ze smiechu nie spadlam jak przeczytalam slowo ,, brykaliscie":-)
dobra lil do pracy koniec leniwienia sie ...prosze sie za jakis czas zameldowac ze wsio ok

mloda zadem facet nie moze ci dac 100% pewnosci ... przeciez to wystarczy odrobinka, wystarczy ze o setna sekundy wyjmnie za pozno i pozamiatane....dobrze ze robisz test

Mloda no to czekamy na wynik testu! Pierwszy raz trzymam kciuki, żeby jedna krecha była!

Wioluś tak jest szefie! Wracam do pracy! Za dwie lub cztery ankiety zajrzę :-)

Cześć babeczki!

Dziękuję Wam za wsparcie! Wizytę u lekarza mam jutro o 10 - wcześniej nic wolnego nie było. Ufff, może jakoś wytrzymam.
Wybaczcie, że tylko o sobie ględzę, ale i z pisaniem mam już nawet problem, więc muszę się dziś chyba zaprzyjaźnić z sofą i tyle... :eek:

Miłego dnia!

Wiolu dziękuję :*

Młoda to może lepiej nie rezygnować, tylko poprosić o indywidualny tok nauczania? Będziesz w domu siedzieć, to zawsze łatwiej, i ze szkoły tez nie trzeba będzie rezygnować :)

Lil to czekamy na Asionkowe wieści :D

rurko u mnie w szkole nie ma indywidualnego nauczania ;/...
wiolka wiem źle postąpiliśmy . Po porodzie tez sie shizowalam ze moge byc w ciazy a nie byłam . Miejmy nadzieje ze teraz tez tak bedzie ;-)

Mary póki co rób jakieś ćwiczenia na kręgi szyjne - odwracaj głowę w prawo i w lewo - poszukaj w necie co by tu jeszcze...Trzymam kciuki!

Mloda nie rezygnuj ze szkoły - zrobisz w sumie jak zechcesz, ale naprawdę szkoda Twojej przyszłości...Teraz inaczej patrzysz na świat niż będziesz patrzeć za parę lat - uwierz mi....A ja wprowadzam takie fajne ankiety w bazę danych - a właściwie to najfajniejsze będzie jak dostanę w listopadzie kasę za nie :-) Jeszcze w listopadzie otwierają u nas nowe centrum handlowe - pełno sklepów z ciuchami - a ja już będę szczupła, piękna i gładka hehe - to sobie coś na pewno fajnego do ubrania kupię!

Wioluś :-D

Tak jest Rureczka czekamy na Asionka :-) Ona chyba dziś na badanie krwi szła....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry