• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary ja też bardzo szybko miałam twardnienia brzucha - takie bolesne dość. A od kilku tygodni pobolewa mnie podbrzusze. Także trzymam kciuki za Ciebie, żebyś się nie denerwowała! Połóż się i odpocznij!

Ostatnia edycja:
reklama
moze cos sie dzieje , a moze tylko po badaniu plamie tam wszystko wrazliwe juz jest ...

Mary skurcze juz mozesz miec przepowiadajace :) ja juz tez w tym tyg. co ty mialam i to nawet sporo ... pozniej coraz bardziej bolesne sie zaczely robic
takze juz blizej jak dalej :) za 4 tyg. mozesz rodzic !! :)

Liluś - spokojnie, czasem nam puszczają nerwy, powie się za dużo i kłótnia gotowa. Nie denerwuj się, tylko spokojnie!

Asionek - za 4 tyg. bardzo chętnie! Trzymam kciuki za Twoją akcję, bo widać, że już lada moment moze się zacząć! :tak:

no wlasnie tak czytam , ze to moze byc po badaniu
nawet sporo tego ze mnie leci :/

ufff sie zestresowalam dopiero teraz hehe , chyba dociera do mnie , ze to juz moze byc za chwile wsumie !

:szok::szok::szok:Asionek matko jak to zleciało. Pamiętam jak byłaś w 10tc i mnie pocieszałaś że napewno mi też się uda. A ty już za chwilkę rodzisz.Trzymam kochana &&& za ciebie i za szybki, niebolesny poród.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry