• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agapa no nie ?? :) tez w szoku jestem jak to zlecialo !
ja pamietam jak Mloda , Just rodzily dopiero co , a maluchy maja juz po 4 miesiace :szok:
a teraz na mnie kolej przyszla ...

Kocurek no ja to jak bomba teraz jestem hehe

hej piszę od mamy , bo wybrałam sie do niej wraz z moim siostrzencem :) odpoczynek od męża ;)

cos mnie dół łapie, jak patrze na suwaczki niektórych z Was ...:-(

Boże czemu po dwóch latach czekania na dziecko , straciłam je ? Wiem , wiem , nikt mi na to pytanie nie odpowie ... widocznie tak miało być ... trochę wpadłam w dolinę, może jutro rano będzie lepiej....

kolorowych snów Wam życzę

Palemko Oliwko przecież ja niedawno byłam w takiej samej sytuacji jak Wy... wiem, że jest ciężko... ale uda się, prędzej czy później się uda kochane!

Byłam na zebraniu. Całkiem sympatycznie było. Przeraża mnie ogrom papierów, i coraz bardziej rozważam pójście na L4 najszybciej jak się da... Nie będę musiała jeździć samochodem- jeden plus, zaoszczędzimy na paliwie, pod dom podjedzie bus i zawiezie mnie do pracy, a po drodze z moją pomocą będziemy zbierać dzieci :)
Uciekam dziewczyny spać, bo padam :(

Asionek &&& za szybką akcję P. daj koniecznie znać w razie co :))

Palemka ja tez stracilam moja fasolke :( jutro minie rok dokladnie .... ja wiem i wierze w to mocno , ze uda wam sie niedlugo !!

zreszta kazdej z was na forum sie uda !! :)

Rureczka ja jak sobie przypomne moje pierwsze ponad 2 miechy to nie dalabym rady nigdzie isc , a juz napewno do pracy :( czulam sie okropnie :/ takze podziwiam , ze dajesz rade , przeciez to wszysto nowe dla ciebie i wogole ...
dam znac jak cos napewno :)

hej hej ja po kolejnym szalonym dniu- moje dziecko biedne spłakało się u lekarza-niestety usg przezciemiączkowe nie jest przyjemne dla maluchów- ogólnie wszystko oki oprócz małej torbielki przegrody przezroczystej która wg lekarza w 99% sama się wchłania, grunt żeby nie urosła-za 6-8 tyg. na kontrol mam się stawić

Karola to super że wszystko się podobało-może za jakiś czas uzbieram znów trochę rzeczy i podeślę- a powiedz mi kiedy ta druga kobieta ma rodzić i czy może znają już płeć maluszka?

Asionek-ja trzymam kciuki aby teraz wszystko poszło ładnie i gładko-pamiętaj o oddechu i słuchaj się grzecznie położnej- bo to od niej zależy też bardzo jak poród przebiegnie i na pewno ci w tym bardzo pomoże;)

Młoda-testa robiłaś? bo nie wiem czy gdzieś nie przegapiłam

Asionek-tak trzymaj!

no ja niby wiem że ta torbiel się wchłonie ale usłyszeć od lekarza że dziecko ma coś takiego...na szczęście pan doktor przemiły i w miarę delikatnie to powiedział, a potem próbował mnie uspokoić;)

oki życzę dobrej nocki ja mykam spaciu-buziaczki

reklama
Ja zmykam spać, bo beznadziejnie się czuję i ledwo siedzę. Mam stresa, ze znów lipa będzie ze spania, ręce bolą jak cholera od byle czego! :-( Jutro lekarz, zobaczymy, co mi powie...

Dobranoc!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry