• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam was dziewczynki. Ostatnie dni troszkę mniej mnie tutaj, bo Maja daje mi czadu w dzień i w nocy. Dziś to już przegięła. Od 23.30 spała z nami, ale ciągle jak nie płakała to mnie kopała. Odkręciłam się od niej to kopała mnie tak po plecach że się wkurzyłam i kazałam M coś z nią zrobić. To w końcu wziął ją z brzega od swojej str. i ja wtedy pospałam, ale za to on nie bardzo. O 4.30 zrobił jej kaszę, zjadła i pospała do 8.30. ja już nie mam do niej siły:-(

Asionek melduj się nam tutaj

czesc kobitki
nie siedzialam w krzakach poprostu po wczorajszej wizycie nie mialam juz weny wchodzic na BB a teraz wstalysmy przed 9 i siadanko, a potem doczytywalam co sie dzialo jak mnie nie bylo.
asionek jak tam?
mloda podziwiam cie ze sie nie stresujesz bo ja bym wziela Rafalka w wozek i podjechala do apteki po tescik...nawet jak myslisz ze sa male szanse na bebika to tak dla swietego spokoju.
carola odnosnie kuli niestety nie pomoge
kocurku jak ja nie lubilam herbaty na laktacje..w sumie tylko raz ja pilam bo stwierzilam ze mam tyle mleka ze takie herbatki mi niepotzrebne . a jak u ciebie walka? wraca mleczko?
lilus jak ankiety?

a co do wizyty w poczekalini spedzilam godzine a to dlatego ze lekarz sie o 25 minut spoznil.pielegniarka zmierzyla cisnienie - wzorowe, waga spadla o 2 kg w ciagu 3 tyg . w gabinecie badanie ginekologiczne, macica slicznie rosnie, szyjka dluga zamknieta, wyniki krew , mocz, cukier ksiazkowe i....tyle nie slyszalam serduszka, nie widzialm malucha... jestem rozczarowana.
usg mam 18 pazdziernika na 17 w szpitalu i ja sie pytam czemu tak jak ma usg w gabinecie?

carolinee dopiero przeczytałam podpis na Twoim awatarku :-D:-D:-D

Nie spałam, mała na rączkach cały czas.. znowu się wybudza, a muszę przetrzymać ją jeszcze pół godziny do karmienia. Ostatnie zaczęło się 4 godziny temu i trwało godzinę :blink:

Nadal ją dopajam po karmieniu - aaa lil Ty mnie pytałaś co to za patent z wodą.. Ot mój własny hehe.. po prostu koncepcja słodzenia wody glukozą jakoś mi nie odpowiada, mój okruszek nie dostał tego wynalazku ani razu, więc wodę chętnie pije :-) Podaję jej nieprzegotowaną "Mama i Ja". Teraz dodaję odrobinkę Bebilonu do tej wody, ale już przegotowanej.
I wygląda to tak - mała je jednego cyca, jakieś 10-20min... zasypia, odbija...chce i dostaje drugiego...zasypia, odbija ;))))) potem przebieranie (którego bardzo nie lubi) - w trakcie zatykamy buzię smoczkiem z kapką witaminki albo bez.. trochę pochodzimy, porozmawiamy i jak już jest marudzenie na spanie to daję jej pić. I potem często ładnie śpi, chyba że brzuś męczy...

mlodamamusia to czekamy na info jak tam ze szkołą... ja też bym chciała, żebyś jednak zrobiła wszystko, aby ją ukończyć :tak:

wiolu witaj :)))))))))))) Dziś już nie mam 36 stopni, jest mi cieplej i nie jestem tak osłabiona, i po wczorajszej kuracji i częstszym przystawianiu jest poprawa :)))))
A herbatka Humana jest pyszna - szczególnie ten posmak anyżu mi odpowiada :tak: Opijam się nią od wczoraj :-)

A.. wiecie co ja mojej biednej żabci robię..??? Krępuję jej rączki, owijając pieluszką, bo tak nimi majta i do buzi pcha, że nijak przystawić do cyca nie idzie :szok:

asionek ŚPI..... ? ? ? ? ? ?

Ostatnia edycja:
Kocurku witaj słońce ;* i pomyslec ze Oleńka jest juz z Wami a nie dawno byłaś w 10tc ;-);-) . Kurcze suuper ;* a powiedz mi jak tam tatuś ? dumny z córci? ;-);-) . A Kamil ? ;-) kurcze pokaz nam Oleńke ;-)

a moj mężczyzna dzisiaj konczy 4miesiące ;-)

mlodamamusia G. dumny i nadziwić się nie może, że ta kruszyna nosi jego nazwisko i będzie odpowiadał za nią do końca życia ;)))))))))
Oleńkę pokażę, ale jak dorwę inny komputer, bo na obecnym bluetooth się spsuł, a kabelek wywieziony w którymś pudle do domku :))
GRATULACJE dla chłopczyka i BUZIAKI..!!! :-):-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry