• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej, nie wiem czy pamietacie ale kiedys tu bywalam, pozniej zabraklo mi czasu zeby wszystko ogarnac.

Jesli o Asionka chodzi to w nocy pojechala do szpitala ze wzgledu na skurcze i krwawienie, trzymamy &&&& zeby szybko poszlo ;-)

rurka gratuluje fasolki! Widze ze sie udalo :-) Trzymam kciuki zeby bylo wsio ok.

No i powodzenia dla calej reszty staraczek!!!

reklama
Wiola,witaj w klubie:) ja mam tak od kilku dni... ale to po bromergonie.
Ok,już po dentyście...mała szła raźnie a jak weszła to mina jej zrzędła...ledwo lekko nawiercili,rozpłakała się i zacisnęła buźkę:(
Założyli lek i za 2 tyg znowu...nie wiem jak ją przekonać...zraziła się ostatnim razem i koniec...nawet prezenty nie pomogły:(
Bidula...
Aaaa i za 2 tyg dostanie znieczulenie bo górę będą robić...Cholerka...A niby takie ładne ma ząbki...

Cześć dziewczyny, witam wszystkie...

To co, Asionek się rozsypuje jednak już...? Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK.

I... jednak w tym wieku pamięć już nie ta, zapomniałam co to ja jeszcze chciałam....

Cześć Laski:-)
Gosiane ja Cię pamiętam:tak: opowiadaj co tam u Ciebie, już niedługo będziesz miała maluszka przy sobie:-)
Ajas ja też mam sklerozę;-)
No to czekamy na wieści od Asionka:happy2:

asionek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki i w miare bezbolesny porod.
gosiane witaj , ja cie pamietam.jak beda jakies wiesci od Asionka to prosze daj nam znac co i jak.

Jestem.
Jeju, spałam całą noc z jedynie dwiema pobudkami na siusiu!!! :happy::happy::happy::happy::happy: Znajoma oświeciła mnie, że mogę spróbować spać w takiej pozycji, by ręce luźno zwisały z łóżka. Tak zrobiłam, i chyba podziałało, mimo, ze musiałam spać całą noc na prawym boku... :sorry2: Nawet nie sądziłam, ze kilka h snu moze mnie tak uszczęśliwić! :-D:-D

Gosiane - dzięki za wieści o Asionku! :-)

Asionek - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! Trzymaj się dzielnie, kochana!

Carolineee - jak tam dentysta?

Wiolka - współczuję mdłości... :baffled: A może spróbuj herbatki imbirowej?

U lekarza dowiedziałam się tyle, że wszystko w porządku dopóki skurcze nie są zbyt częste i regularne. Jeśli częstotliwość się zwiększy i będą regularne, to mam się zgłosić do porodu. Lekarka zadzwoniła po konsultację ginekologiczną do szpitala, bo nie była pewna, czy mnie wysłać do szpitala, ale obyło się bez tego na szczęście! A co do drętwienia i bólu rąk - żadnej rady... :baffled::baffled::baffled: Ehhh... :sorry2::sorry2:

Cholera, cieśla mi się tak tłucze, ze mam ochotę go jakimś narzędziem potraktować!!! :wściekła/y::angry:

Ostatnia edycja:
hej

witam sie na chwiler przed drzemka

asionek : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) cokolwiek tam sie dzieje i gdziekolwiek teraz jestescie:)
(nie wiadomo czy asionek wrcoila po nocce ze szpitala czy juz ja zostawili????)
czekam na smsa od niej, moze cos napisze to dam znac
ale emocje znowu hehehehehhee :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

mloda : 100 latek dla rafika na 4 m-ce :)

wiolka : bidulko ty...wiem co przechodzisz z ta porcelana...

palemka : tule :) i wierze ze bedzie SI :) Musi byc. I tyle :)

zapomnialam co komu jeszcze mialam napisac scioskam wszystkie babolki i do pozniej
ide odpoczac bo ledwo dysze... nocki xciaz nieciekawe i chyba juz tak zostanie do porodu...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry