• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Co ja się dowiaduję ??????? :szok: asionek w szpitalu ?????:szok:
asionek trzymaj się !!!! Cokolwiek tam się dzieje !!!

zizi no ja zakładam ręce i nigdzie się stąd nie ruszam :dry::-p A poza tym.. nie chcę być nietowarzyska, ale mi taka mała ilość NAS odpowiada :-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
jej... asionek chyba naprawde rodzi ...
18:00 zaraz i ciagle niet odp na sms-a
jakby byla na miescie, u lekarza itp to przeciez cos by na szybko z poczekalni/busa itp skrobnela... a tu ciiiiiiiiiiiiisza...

Hej u nas tez niet wiadomosci od Asionka jakby sie odezwala u nas to dam Wam znac ;-). Ja juz jak na szpilkach siedze, mam nadzieje ze u niej wszystko ok!

zizi, wiola i cala reszta dziewczyn, u mnie oki, juz nie moge sie doczekac az maly postanowi wyjsc :-) Nogi troche mi popuchly ale ogolnie czuje sie dobrze i smigam po miescie.

Dziewczyny trzymam za was caly czas kciuki i jeszcze raz gratuluje wszystkim nowo zafasolkowanym! :-)

Ostatnia edycja:
Ja myślę, że cisza Asionka tutaj, oznacza krzyk na fotelu porodowym..................

Jutro będę więcej z Wami pisać, bo dziś kiepsko ze mną.

Wioluś kwestia usg to może dlatego, że teraz NFZ nie płaci lekarzom za usg do 12 tygodnia? Wiem, że są jakieś dziwne przepisy teraz....Ale dobrze, że reszta oki!

hej kobietki ja wpadam zerknąć czy jest info o d Asionka ale chyba rzeczywiście nam już rodzi;), też &&&&&&&&&&&&&&&& dla niej, oby wszystko było dobrze, kurcze dzięki temu forum nie muszę pić kawy ostatnio-dziewczyny tak rodzą że ciśnienie samo skacze;)
o a ja może napiszę do libby że Asionek na porodówce;)

buziaki dla reszty

Asionku - wielkie gratulacje!!! Dużo zdróweczka, kochana, dla Was obojga! :-):-):-):-) Widzisz, szybko poszło! :-):-):-):happy::happy::happy::happy::happy:

Gosiane - dzięki ogromne za przekazanie wieści!!!

reklama
Liluś - teraz kolej na Ciebie, i potem ja!!! :szok::happy2::happy2:

Wiolka - jak tam wieczór mija? Dałaś radę mdłościom?

Zmykam jeszcze się pouczyć i spać. Dobrej nocki!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry