• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionku gratulacje!!!!!!!!!!! To wspaniała wiadomość! Dziękuję za dochowanie kolejki hehe i teraz czekamy na szczegóły!!!!!!!!!!!!! Gratki gratki gratki!!!!!!!!! I chyba się wybiorę do twojego lekarza na masaż szyjki!!!!!!!! Wielkie buziaki!!!!!!!!!!!

Mary a może chciałabyś się ze mną zamienić na liście?? U mnie się nic nie zapowiada i coś czuję, że nie zacznie się wcześniej niż za 5 tygodni hehe - to jak??? Robimy deal z zamianą??? :-D:-)

A swoją drogą to nie bez powodu Asionek się wczoraj już tak źle czuła, jakby nie była w stanie wytrzymać ani dnia dłużej - kobiety podobno czują, że to JUŻ - choć ja przy Maciusiu absolutnie nic nie czułam...Ciekawe jak tym razem będzie....

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem :) Paulinka napisała szczęśliwe nowinki. ASIONKU DZIELNA KOBIETKO, WRACAJ DO FORMY SZYBKO I POCHWAL SIĘ NAM SYNEM.

WIOLU, GRATULUJĘ FASOLKI

RURECZKO, TOBIE RÓWNIEŻ GRATULUJĘ ZAFASOLKOWANIA.
Obie długo walczyłyscie i w końcu Wam się udało.

Tyle szczęścia na naszym forum :) ahh

Moje Maleństwo woła cycusia co 2 godziny, także kolorowych kochane:)

Ostatnia edycja:
Mary a może chciałabyś się ze mną zamienić na liście?? U mnie się nic nie zapowiada i coś czuję, że nie zacznie się wcześniej niż za 5 tygodni hehe - to jak??? Robimy deal z zamianą??? :-D:-)

A swoją drogą to nie bez powodu Asionek się wczoraj już tak źle czuła, jakby nie była w stanie wytrzymać ani dnia dłużej - kobiety podobno czują, że to JUŻ - choć ja przy Maciusiu absolutnie nic nie czułam...Ciekawe jak tym razem będzie....

Lil - a bardzo chętnie! Naprawdę chciałabym urodzić ciut wcześniej! :tak::tak: A w ogóle dziś mała tak mi prze główką, że szok! :szok::szok: Czasem mam naprawdę wrażenie, ze już długo nie pociągnę w dwupaku! :szok::zawstydzona/y: A jak Twoje samopoczucie?

Ufff, jeszcze tyle do przeczytania i wkucia... :nerd:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry