• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wioluś weź ze sobą torebkę plastikową hehe :-D Dziś znowu do Torunia??

Agapa witaj! Łykaj witaminki może - mi w tej ciąży też ciągle słabo i przez to niestety prawie codziennie kawę piję...I mam wyrzuty...A niedawno ja byłam trzecia w kolejce hehe :-)

reklama
Położyłam się na chwilę i jakoś tak mi się przysnęło... Niunia nadal się wierci, a ja leżę i będę odpoczywać. Przylazł cieśla i znów się tłucze!!! :wściekła/y::wściekła/y: I tak do min. 14.00!!! :no::baffled::crazy:

Mary a tak oprócz tego to dużo latasz po mieście??? Bo ja właśnie z Maciusiem dużo latałam i tak to się skończyło...Ale szczęśliwie urodziłam w 37 tygodniu, więc Ty się nie zamartwiaj tylko odpocznij :)))

Lil - nie za dużo, ale ostatnio miałam kilka załatwień, a wczoraj zwiał mi autobus i miałam niezaplanowany dłuższy spacerek do lekarza. No, ale od spaceru chyba nic złego nie zacznie się dziać?...

mary chetnie bym cie poszukala na FB ale nie wiem jak sie nazywasz w realu:-):-p

Wiola - wysyłam PW. ;-)

Kochana poczekaj jeszcze troszkę. Połóż się i odpoczywaj. To jeszcze za wcześnie.

Ojejku jak ten czas leci , jestem trzecia w kolejce:szok:

Kurcze znowu coś się dzieje ze mną bo robi mi się słabo. Pewnie kolejny dzień do kitu:-(

Agapa - trochę mnie to wszystko wystraszyło, więc odpuszczam sobie teraz nawet spacerki i będę leżeć! Najgorsze jest to, że wczoraj byłam u lekarza, a żadnych zaleceń nie dostałam! :baffled: W każdym razie mam nadzieję, ze to się jakoś uspokoi... A Tobie życzę miłego dnia i mam nadzieje, że samopoczucie się poprawi!

reklama
wiolka , lil - nie mogę przeklinać, więc powiem DUPOWO !!!:-p

a tak na poważnie, to kapa jeża , co mam więcej pisać, dolina jak ..... wiecie same co ....
wole nie wchodzic i innych nie dołować, czuje sie jak wrzód na dupie, no może już skończę ... bo szkoda miejsca na takie smuty :( jak ja :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry