• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil : hej :) fajna taka robota :) taka na kilka godzin dziennie z domu w lozku z lapkiem przy kawie to tez chce :)))))

carola : hej :) u mnie dzis taki len, ze szok... ;) tata gotuje, sprzata i zajmuje sie malym a ja mam rozkaz lezenia i odpoczywania :) hihihihihihihihi

uciekam na obiadek :) POLSKI mmmmmmmmmmmmm :)

reklama
Jos a co dziś na obiadek????

Oliwka to masz miły poranek!!!!

Mi już średnio się chce leżeć - nosi mnie coś.

Gdzie widziałyście zdjęcie synka Asionka????

mary : uwazaj na siebie! czy bol jets na dole jak na okres, czy caly brzuch ? Jak caly to moze ci sie macica stawia??? ja tak mialam pod koniec ciazy, noramlnie takie formy brzuch przybieral i tak bolalo ze szok... ale to nie byl bol brzucha w dole jak na okres, nie typowe skurcze... Polez i obserwuj dokladnie co sie dzieje!

Jos - ból jest całkiem podobny do tego jak na @, aktualnie skupił się w samiutkim dole brzucha i trochę wyraźniejszy po lewej stronie. A reszta brzucha mi twardnieje. Poza tym bola mnie żebra, ale to chyba mi mała skopała i dlatego. Sama nie wiem, czy ja to wszystko dobrze odczytuję... Pojęcia nie mam, czy to taki rodzaj bólu, co trzeba jechać do szpitala, czy jeszcze mogę spokojnie sobie czekać... :confused::confused::confused: W każdym razie skurcze i ten ból skupione są na samym dole, ból przechodzi w kłucie i z powrotem, do tego gwałtowne ruchy małej. Ale nie mam żadnych krwawień, nic mi się nie wydziela (jedynie w nocy i rano miałam takie wrażenie, jakby mi wody chciały odchodzić!), więc chyba nie jest tak źle? Dobrze, ze się wyspałaś! Ja odkąd mam problemy z rękoma i nie śpię za dużo w nocy, bardzo doceniłam każdą przespana godzinkę... A samopoczucie jak tam?

Jeju, jestem taka skołowana, nie wiem, co się dziś dzieje dosłownie... Wybaczcie, ze tylko o sobie, ale niczego nie ogarniam! :sad:

Wioluś weź ze sobą torebkę plastikową hehe :-D Dziś znowu do Torunia??

Agapa witaj! Łykaj witaminki może - mi w tej ciąży też ciągle słabo i przez to niestety prawie codziennie kawę piję...I mam wyrzuty...A niedawno ja byłam trzecia w kolejce hehe :-)

Ja nie biorę żadnych witamin bo po nich mi zawsze niedobrze i rozmawiam potem z kibelkiem na ich temat

Mam doła:-(:-(:-(
Dostaliśmy złą wiadomość o znajomej....
20-letnia dziewczyna znaleziona w domu przez matkę, podejrzewają tętniaka, robią sekcje....
Bardzo fajna dziewczyna.....

Wreszcie mogę wlecieć .... :))))))))))))))))))) Byłam tu w nocy i przeczytałam NEWS'a :-):-):-):-) ale nie mogłam nic napisać, bo mała uzurpowała sobie moje ręce non stop ;-)

ASIONKU - PRZEOGROMNE GRATULACJE I OBY SYNEK SIĘ ZDROWO CHOWAŁ ...!!!! :) :) :) :) :) :) :)

lili tendencja przedterminowa się utrzymuje, więc może...mooooże.... :-D:-D:-D

mary zachowaj kolejność, proszę ;))))))))))))))))))))))

Pochwalę się - dwa ostatnie karmienia obyły się bez dopajania, produkcja znowu ruszyła hehe :-p:tak: W takich sytuacjach tylko spokój i cierpliwość... i może herbatka Humana ..?? ;)))
Podziękowania za wsparcie i rady dla boogie i lili :* :* :*

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - super z karmieniem! Oby tak dalej! A co do mnie, to mi się nie śpieszy jeszcze. Za jakieś 4 tyg. proszę bardzo, ale wolałabym minimum te 4 tyg. jeszcze ponosić małą w brzuszku. A póki co bez zmian. Brzuch twardy, skurcze i parcie są raz na jakiś czas i trwają z 10-15 minut. Do tego zauważyłam teraz białawą wydzielinę, ale bardzo mało i raczej rzadką jeśli chodzi o konsystencję.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry