• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry ;-)

kużwa ale mnie brzuch napie*(^(*^*%*&%&$*&%(*^(*^)(&)_(&)(&)^(*%*& nigdy mnie tak nie bolał.
Tak jak by mnie tez macica bolała i tak jak bym jakies skurcze miała. I nogi mi drętwieją ;/ Bożeeeee :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Palemko witaj! Widzę, że dziś troszkę uśmiechu :-) Przyda się w taki dzień!

Wioluś a ja zasnęłam około 5 dopiero, a Maciuś wstał już o 5.30 - co za masakra...Nic ze mnie dziś nie będzie...Żebym chociaż umiała się teraz zdrzemnąć póki Maciuś w przedszkolu...No nic spróbuję...

Ajas ależ Ci zazdroszczę, że jutro się wyśpisz! To jest to czego mi czasem bardzo brakuje...Zwłaszcza w taki dzień jak dziś...

Młoda jest @ to ufff!

Dobry! I wcale nie taki dobry... szaro buro i w dolinie.... Oj dzisiaj się Wam koleżanki nie nadam do niczego :baffled: mam kompletnego doła, takiego który rozciąga się na długość całej Polski, nie wiem czy sama sobie z tym poradzę :zawstydzona/y:

dla spragnionych kawusi serwuję "Szaleństwa Panny INKI" z odrobina mleka i brązowego cukru, komu, komu bo idę do kuchni??? :sorry2:

Hejka! Ja też nie wyspalam się. Mój synuś budził się co 3 godziny a nie jak do tej pory co 2. Jakaś przychlaśnięta chodzę. Inka mi się marzy, ale brakło. A na złość deszcz pada, kurtka przeciwdeszczowa i parasol w samochodzie po ostatnim wypadzie w góry. Eh, potulnie pochlipie herbatkę laktacyjna.
A u Was oprócz niewyspania coś ciekawego?

Boogie kochana a co się u Ciebie dzieje???

Libby co za dzień! Ale chociaż można wspólnie ponarzekać! Ja się wnerwiam, bo mam teraz okazję się godzinkę zdrzemnąć a nie mogę jakoś...Ale może znowu spróbuję...

Just słońce co się stało ? . ;* kurcze ale narobiłas mi smaka na INKĘ ?
LiL jest @ nawet nie wiesz jak sie ciesze :-D ;-) . Massakra ostatnią miałam 18 sierpnia czyli cały wrzesien bez @ :-) . A rok temu było identycznie ;-) i jest Rafałek :-D
Kochana jak sie czujesz? ? ?

Boogie, ja z chęcią reflektuję, ale po drzemce. Na doły pomaga pogawędka. Pisz więc co Cię trapi.

Lil, ja już nie narzekam. Moje dziecię wyczulo chyba, że mama w gorszej kondycji i potulnie zasnelo dając mamusi czas na drzemkę, z której mamusia oczywiście skorzysta. :)

reklama
Cześć wszystkim.
Ja w przeciwienstwie do was jestem wyspana, ale chyba źle spałam i tak mnie nasuwa szyja że nie wiem jak ja to wytrzymam:no::-( Nie mogę głową przekręcić. Ojejku...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry