• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej :)

mloda : super ze @ przyszla :) jest ZEN :)

kocurek : no to TY sie nie masz czego wstydzicn, bo ty zup nie lubisz i nie jadasz. A ja nie robie, ale owszem lubie i jem chetnie - jak mi ktos zrobi :)))))))))))))) jest mala roznica hyhy

just : co sie dzieje, gadaj!

libby : nie wiem jaka masz spacerowke i jak wyglada twoja pozycja na plasko ale np. ja mam maclarena ktory ma pozycje plaska + dodatkowy materacyk z poducha-blokadfa na glowke i w takim wozku mozna wozic NA PLASKO juz miesieczne dziecko... wiec moze i ty mozesz ...?przeciez nie bedziesz kupowac specjalnie wiekszej gondoli na 2 m-ce...? kurcze no nie wiem...

wiolka : jakie bajki lubi iwcia ??? u nas kroluje noddy franklin i ostatnio z polski przyjechal do nas mis uszatek :) aha i jeszcze chlopeica sprawa - stazak SAM ;) i jesczze o malym brazowym misiu taka bardzo tu znana od dziesiatek lat, ale nie ma jej w polsce :)

agapa : oby bol szybko minal!!!!

Czołem Grono Niewyspanych :-D mogę dołączyć??

Mała (potencjalna) Czarna ;)) właśnie przysnęła po maratonie czuwania, rozglądania się i cycania co godzinę od 5 rano.. ale coś płytko śpi... Wrzuciłam w pośpiechu pranie i kilkaset kalorii, popiłam mlekiem i herbatką laktacyjną i lecę odmrozić filety z kurczaka na obiadek...

boogie Żuczku skarbie co tam Cię gnębi...... :-(:-(:-(

Wszystkie dziewczyny witam i pozdrawiam :tak:

wrocilam juz wyspana...
moje najdrosze dziecko zjadlo sniadanie , pobawilo sie telefonami( dostala wczoraj od szwagierki jako prezent urodzinowy), mala rozplatywala kabel przez 20 min bo sa dwa aparaty a pomiedzy nimi 6 metrow kabla, ktory pieknie sie placze .a potem moje dziecko stwierdzilo ze chce spac ...no to co mialam zrobic ? poslusznie poczlapalam za nia do sypialni i 2 h snu zaliczylam....a ogolnie mnie mdli ale porcelany jeszcze nie bylo:-)
just nie lam sie, doliny sa po to zeby z nich wychodzic i dostrzebac ile pieknych rzeczy , ludzi nas otacza.wygadaj sie , moze pomoze
jos u nas na topie jest dobranocny ogrod, listonosz pat i stacyjkowo (o pociagach):-)
mialam cos wiecej popisac ale zapomnialam

Cześć wszystkim!

Aaaaaaaaale się wyspałam dziś!!! :-):-) Jakimś cudem udało mi się pospać do 11.30 i czuję się przeszczęśliwa! :-) Skurcze się uspokoiły.
Ale!... Nie wiem, czy mam się martwić, ale dziś jeszcze nie czułam ruchów niuni!!! I przyznam, że w nocy potrafiły mnie te ruchy nawet obudzić, a tej nocy też chyba nic nie czułam!!! :eek: Albo tak mocno spałam...

No nic, lecę wstawić pościel niuni, wszystko inne mam wyprane i wyprasowane.

Młodamamusia - u a Ciebie @ się rozkręciła?

Ufff, właśnie chyba moja dzidzia miała czkawkę! :happy2::happy2: I czuję też ruchy! :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: Aż się przestraszyłam chwilowo!

OK, zmykam prać, a wszystkim życzę miłego piątku! Wlecę ciut później. Za tydzień mam egzamin, wiec niestety będę musiała się teraz skupić na nauce... Jakbym mało wlatywała, to to dlatego.

mloda iwa zadowolona , ja juz troche mniej.

kurde robie zuper i mdli mnie strasznie, mieso gotujace sie przyprawia mnie o mdlosci

mary witaj
nie musisz czuc ruchow malenstwa caly czas, ba teraz ma juz malo miejsca i te ruchy moga ci sie wydawac spokojniejsze nawet

reklama
Ojej, bidulko współczuję i oby szybko przeszło

Cześć wszystkim!

Aaaaaaaaale się wyspałam dziś!!! :-):-) Jakimś cudem udało mi się pospać do 11.30 i czuję się przeszczęśliwa! :-) Skurcze się uspokoiły.
Ale!... Nie wiem, czy mam się martwić, ale dziś jeszcze nie czułam ruchów niuni!!! I przyznam, że w nocy potrafiły mnie te ruchy nawet obudzić, a tej nocy też chyba nic nie czułam!!! :eek: Albo tak mocno spałam...

No nic, lecę wstawić pościel niuni, wszystko inne mam wyprane i wyprasowane.

Miałam ci napisać o tych ruchach ale widzę że dzidzia się obudziła:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry