• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam, witam i zaraz o wszystko wypytam :-))))
ale najpierw zasłużone gratulacje :))))

ASIONKU - OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!

A teraz kilka słów o sobie :-p Waga spada, kibić jak u modelki :-D)))) Aż żal, że deszcz pada....by się człowiek z chęcią polansował w jakiejś mini krepinie :))))

Tyle bym chciała napisać, ale zapominam po drodze.....wybaczcie Kochane.

reklama
pysia - no karmię Kochana :cool2: regularnie i na zmianę :-)))))))) Zygmuś mi się jak do tej pory budzi raz w nocy na karmienie, a w ciągu dnia to różnie....co dwie, co trzy godziny, a czasami co godzinę hahahaa

Pysiu zdjęcie znowu super! Piękny jest! A to spanie synuś ma po Tobie chyba, bo pamiętam, że Ty też lubiłaś pospać! Jak ja bym też tak chciała!!!!!! Jak to zrobić????? Pysiu u mnie GBSa brak, więc jest dobrze :)) Ciężko mi nie jest w ogóle, im większa ciąża tym się lepiej czuję - tylko mam jedną przykrą dolegliwość - NIECIERPLIWOŚĆ! Ciągle czytam jak poród przyspieszyć - teraz nawet piję herbatkę z liści malin (pyszna!!!!!) - a czuję, że przez to przyspieszanie tylko wszystko opóźnię....

Made nie bądź taka! Ja ciągle tyję a Ty mi tu o chudnięciu.....:-D

pysia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!! Jaki On jest cudny :-):-):-) Zupełnie do Ciebie niepodobny :-p O matulu jaki słodziak :))))))))) Zygmunt też ma takie włosy, tyle że blond :-D nic nie robimy tylko dumamy po kim hahahaaa

Made hehe może jeszcze mu włoski ściemnieją, bo jak nie to dalej szukać wśród listonoszy!

Pysiu no i tak żadnych objawów nie miałaś??? I to był 37 tydzień?? Mnie Maciuś dokładnie tak samo rozpieścił - 37 tydzień, zero objawów - dla wszystkich to był szok. Teraz też bym tak chciała i NIC! Za to bardziej mi odbija!

Hehe Pysiu już nie wiem co myśleć :-D U góry dopisałam Ci coś w poście...

A pamiętacie jak niedawno była historia, że kobitka urodziła bliźniaki - jeden biały, drugi czarny - każdy od innego ojca??? :-)

Made mam nadzieję, że wybaczysz tę odrobinę humoru popołudniową porą...Ja z niewyspania tak - czekam na serial wieczorny i od razu lecę spać!

reklama
Pysiu ja to już jak stara baba dosłownie tylko o nocy w pełni przespanej marzę! Reszta póki co mnie ważna hehe :-) Troszkę sobie tu żartujemy, ale już po raz setny się powtórzę, że z całego macierzyństwa najbardziej mnie zszokował brak snu właśnie - myślałam, że się mogę psychicznie do tego przygotować - ale okazało się, że kto nie przeżył ten nie jest w stanie sobie wyobrazić jakie to trudne....Dlatego teraz liczę na bardzo długo śpiącą dziecinkę hehe :-) Chociaż w sumie przy Maciusiu też na to liczyłam :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry