• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj kochane to Wam współczuję tego niewyspania - wiem co to znaczy i brrrrrrrrrrrr...

Paulinka
oby Majeczka jak najszybciej zaczęła spać całe noce! Sobie też tego życzę w przypadku drugiej dzidzi :-)

Mary kochana jeszcze troszkę i ból przejdzie....Trzymam kciuki za egzamin! A kiedy będziesz miała wynik z pisemnego????

Kocurku witaj! Maleństwo potrzebuje jeszcze czasu, żeby się unormować - przeczuwasz kłopoty z brzuszkiem u Oleńki???

Mloda witaj!

U nas pogoda nie jest dziś najgorsza, a ja korzystam z tego, że się wyspałam i sprzątam, piorę, piekę, gotuję - ale już niedługo koniec i będę tylko wypoczywać, sprawdzać ankiety i zaglądać na BB :-D Aha no i jeszcze jakiś spacerek po drzemce ;-)

reklama
Lil - wynik będzie 6 tygodni po egzaminie (a z ustnego 3 tygodnie po). Masa czekania, ale cóż, tu nikomu się nie śpieszy... :eek: Super, że taki dzień udany! Oby tak dalej, kochana! :-)

Ja też będę wlatywać co jakiś czas, ale póki co nauka... :nerd:

hej

wpadlam na sekunde :)
milego weekendu wszystkim zycze!!!

carola : ja tez wole kupic lepsze kozaczki a zeby na dluzej starczyly... juz nie raz sie przejechalam na roznych typach butow za 30-40 euro i doopa... jak mam 3 pary takich kupic czy 4 to wole od razu solidniejsze
fajnie masz z tym outletem kolo siebie!!!!

wiolka : 24/25 ? to iwcia spora stopke ma :))))) Moj poldek nosi teraz 25 :) A kozaczki na zime wezme wieksze na druga skarpete - 26.

mary : bidulko...oby bole przeszly... powodzenia w nauce!

made : super ze kg leca w dol :) pogoda pogoda zawsze tutaj mozesz wstawic fotki i nam sie lansowac :))))) buziole dla Maniusia i Zygmunta :***

Rany a u nas Maciuś dostał jeszcze wysypki....Wysypka, gorączka, dreszcze - nie wiem co to może być - on na szczęście marudzi tylko dopóki mu temperatury nie zbijemy - ale ja się boję, że jakbym się zaraziła to jak mam wtedy rodzić, żeby dzidzi nie zarazić????

Mary powodzenia w nauce:)
Lil...kurde,może do przychodni jedźcie?

Ja spijam małą czarną,wcześniej ogarnęłam dom,wyprałam pościel.
Czekam aż koleżanka skończy pracę i ok 16 jedziemy:) Hotel+spa:)
Dostałam dzisiaj rano bóli jak na @...strasznie ciągnie i jeszcze ból jakby mi ktoś od wewnątrz pazurami szorował i rozrywał:(((

Jos, Carolineee - dzięki! :-)

Jos - jak samopoczucie?

Carolineee - współczuję bólu! Może nospa forte? Miłego wypadu do SPA!

Lil - jeju, faktycznie moze przejdźcie się do lekarza... Dużo zdróweczka Wam życze i uważaj na siebie!

Ja zrobiłam przerwę na lunch i wracam do książek. M. maluje domek, więc mam ciszę i muszę ją wykorzystać, bo potem też chcę z nim troszkę czasu spędzić. :happy::happy: Buziaki!

Dziękuję dziewczyny - u lekarza byliśmy wczoraj, byliśmy też w środę - i Maciuś nie ma żadnych objawów choroby - pewnie coś dopiero się rozkręca. Póki co przedszkole na razie bokiem mi wyłazi, a miało być łatwiej i przyjemniej....

Oliwka no no no, ależ masz atrakcje przed sobą!

Dziewczyny jaka ja jestem wściekła :wściekła/y: mam tyle papierkowej roboty w pracy, że szok, co weekend pół dnia zmarnowanego na pisanie jakiś planów bzdurnych :/

hej ale tu spokoj :)

mary : dziekuje dobrze

mamy szalone^popoludnie.... wykorzystuje pobyt taty i zeszlismy do piwnicy... cala piwnica na zew. wyjeta, wygrzebalismy wozek, gondole, pierwsze siedzenie do auta, lezaczek, wanienke, mate i wiele innych
teraz tata mi to wszystko pierze i odswieza bo 2,5 roku a niektore rzeczy prawie 3 lata w piwnicy staly...
a ja ogladam zabawki, grzechotki maskotki i inne :)

reklama
:)
Problem ze spacerówką rozwiązany. Wystarczyło rozłożyć na siedzisku koc. Jest prawie na płasko. Na pewno nie zaszkodzimy malutkim pleckom.
Pozdrawiam ciepło i życzę przyjemnej, rodzinnej niedzieli :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry