• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Mary to faktycznie dość często i regularnie masz skurcze...Więc kto wie kto wie :-) Ja generalnie już od 34 tygodnia właśnie dopatruję się u siebie objawów przedporodowych (a jest to dla mnie bardzo męczące!) - nawet już pisałam tu, że ze 2-3 tygodnie temu miałam taki śluz - który po poczytaniu w necie wyglądał mi na czop...no i nic.......I zamiast się cieszyć z ostatnich dni luzu i odpoczynku to ja się zastanawiam KIEDY KIEDY KIEDY???? Czy każda kobitka ma tak przed porodem? Wybaczcie, że jestem taka monotematyczna - nie wiem jak to powstrzymać! Może dobrze, że kolejny intensywny tydzień przede mną....:-D Ale Was i tak będę męczyć :-D

Lil - oczywiście, że męcz, po to tu jesteśmy! :-) Kochana, wierzę, ze Ci się dłuży... Ale mimo wszystko już ostatnia prosta i zobaczysz, że ani się obejrzysz, a będziesz tulić maluszka! :tak: Może u Ciebie zacznie się znienacka? ;-) A u mnie skurcze nabierają na regularności. Rzadkie są jeszcze, ale może się niedługo rozpędzi... :rolleyes: Ja mam jakieś takie przeczucie od dawna, że niunia się szybciej zdecyduje pojawić, ale kto to tak naprawdę wie...

Ja robię teraz przerwę w nauce. :-) Ale zaraz musze wracać do książek... Ufff... :nerd: A pogoda taka do kitu! Wieje okropnie, zimno i normalnie nie jesiennie, a zimowo!

reklama
Hej,jestem
Było wSPAniale! :) Masaż gorącymi kamieniami,sauny,jacuzzi i inne:) Wieczorkiem uwaliłyśmy się z koleżanką a mąż został z dziećmi:)
Właśnie zrobiłam jedzonko i pochłonęliśmy:)
No i niespodzianka:) Mężul znowu zabiera nas na święta:)))) w nasze ukochane miejsce do Mrągowa:) Hotel Mrongovia Resort&Spa,w zeszłym roku byliśmy przez 5dni w tym niestety tylko 3dni ale i tak się cieszę:))))))

Palemko...a co złego jest w dziecku z probówki?Dziecko jak każde inne.

Wiecie...w tym miesiącu kobietka rodzi dziecko,to które powstało z mojego jajeczka...

No Mary to będą jaja jak mnie wyprzedzisz!!!!!!! Kochana życzę Ci byś nie musiała za długo czekać, ale doczekaj chociaż do końca 36 tygodnia, żeby dzidzia była donoszona! I życzę Ci aby szybko poszło, bo wiem, że już masz dość i rozumiem to! Ściskam!

Palemko kurka napaliłam się na maksa na Twoją fasolę i już wiesz, że zaciskam kciuki, aż mi prawie odpadają! A czy mąż nie był już przebadany???

Oliwka no to miałaś wieczorek! I to spa....I te plany na Mrągowo! Kiedy mnie coś takiego czeka??? A jeśli chodzi o Twoje jajeczko to jak to??? Pisałaś już coś kiedyś o tym???

Lil co do Mrągowa to w zeszłe święta byliśmy 5dni i zapłaciliśmy z dojazdem,prezentami i małymi wydatkami ok 2000zł...na 3 osoby.W tym pokój z pełnym wyżywieniem i kolacją w Wigilię.
Pomyśl ile wydajesz co roku?Zakupy,prezenty dla gości no i czas i praca! A tam spokój i boskie baseny:)
A w tym roku jedziemy na 3 dni i za naszą 4 zapłacimy 1500zł za pobyt z dojazdem (pokoje i wyżywienie w cenie oczywiście). Małe prezenty dla dziewuszek i nic więcej.

Komórkę jajową oddawałam w styczniu:)

No Mary to będą jaja jak mnie wyprzedzisz!!!!!!! Kochana życzę Ci byś nie musiała za długo czekać, ale doczekaj chociaż do końca 36 tygodnia, żeby dzidzia była donoszona! I życzę Ci aby szybko poszło, bo wiem, że już masz dość i rozumiem to! Ściskam!

Liluś - dziękuję, kochana! Sama mam tylko nadzieję dotrwać do skończonego 36 tc, ale potem niech się dzieje, co chce, a najlepiej niech dzidzia nie czeka za długo! :laugh2: No, ale przyznam, ze obserwuję skurcze z zaciekawieniem i zwracam uwagę na częstotliwość. Mała jest bardzo punktualna i przez drugą połowę dzisiejszego dnia skurcze są co 2 godziny i trwają 10 minut. :szok::zawstydzona/y: Do tego parcie na szyjkę w trakcie skurczy i pomiędzy nimi też. Zobaczę, co będzie jutro. :tak: A Tobie mocno życzę, by się wreszcie zaczęło, bo chyba już byś chciała! ;-);-)

Carolineee - super, ze wypad taki udany!!! :-) Mnie SPA czeka po porodzie i już się nie mogę doczekać na te wszystkie zabiegi i masaże! :laugh2::laugh2: A Święta zapowiadają się Wam super!

Nagapalma - trzymam kciuki za Wasze działania, cokolwiek postanowicie! W końcu musi się udać, choć wiem, jak to brzmi i że już pewnie nie chcesz tego słuchać...

OK, zasiadam jeszcze na chwilkę do nauki i spać. Jutro cieśla znów mi bedzie walił młotkiem pół dnia... :eek: Ehhh...

ale cisza :)

palemko : ja tez jestem zdania ze dzidzia z probowki to tez dzidzia :) tak samo bys kochala - tego jetsem pewna :)

carola : zazdroszcze spa... ja juz tak dawno nie bylam... rok i 2 m-ce... a kiedys z mezem potrafilismy sobie robic 2 weekendy w miesiacu... nie to ze sie skaraze czy cusssss... ale skonczylo sie z pojawieniem sie dziecka :)

dobra ide bo zaraz strzele dola, czego tp juz nie mozemy robic, co sie zmienilo od kiedy rodzicujemy... :)

asionek : JUZ W DOMKU.............???????????????????????? :)

mary : powodzenia w nauce!!!!

Jos,tym bardziej doceniam takie chwilę odskoczni:)
Mąż zajął się dziewczynami,ja z koleżanką miałyśmy osobny pokój:)
A co do świąt to fajnie,że spędzimy je we własnym małym gronie,bez gotowania itp:)

Krystek właśnie zabrał Oliwię na pogotowie...i tam kazali do szpitala...ma bóle silne nad prawym biodrem,wczoraj lekko,dzisiaj gorzej...nic więcej nie wiem.Denerwuję się.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry