• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionku hello :-) No to super, że takie pozytywne emocje u Ciebie! Oby tak dalej! A za masaż szyjki chyba podziękuję hehe, bo się troszkę naczytałam o tym bólu, a w związku z tym, że Maciuś chory i marudny to chyba jednak mi się aż tak nie spieszy - zobaczymy co rano powiem :-) A Ty pisz nam dużo o swoich przeżyciach, bo ciekawa jestem jak będą kolejne dni wyglądały u Was! :-)

asionek : hej :)
super relacje - fajnie tak poczytac pozytywy o porodzie, bo mi sie na moj za bardzo isc nie chce ;) i najchetniej znalazlabym jakis sposob zeby urodzic w sekunde i bez obrazen, po prostu jakos male za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki wyjac z wewnatrz na zewnatrz :)

Oliwka hej :)

Maja zdrowka dla Maciusia !!!
sam masaz boli , ale nie jakos koszmarnie da sie pzezyc :)

¨Pysia no dziewnie bez brzucha , juz mi go bakuje hehe , a tak narzekalam :)))

Jos dobrze bedzie , na szczescie tutaj nie robia lachy ze znieczuleniem wiec pewnie i twoj porod bedzie lajcik :) czego ci zycze i kazdej z dziewczyn na BB !! :))

kurcze maly spi jak zabity , a mi z yckow juz cieknie :/ trzeba jakos obudzic dziuvbasa , ale chetny nie jest :)

Dzień dobry w ten szary, deszczowy poranek ... :) :) :)

lili minęłyśmy się kurka no ;))))) i jak dziś Twoje nastawienie na urodzenie maluszka..?? Do końca tygodnia będziemy mieć małą żabuńkę..?? :rofl2:

carola ooj.. to z oliwką takie coś..? Żeby szybko minęły te bóle :) RODK nieprzyjemne i dziwne doświadczenie, ale nie dziwi mnie to, przeszłam sama wielokrotnie..

asionku - synek jest cudny :))))))))))))))))))))) JESZCZE RAZ GRATULUJĘ :-):-):-) No i że poród taki fantastyczny.. niesamowite.. !! A martwiłaś się jak to będzie.. dałaś radę :tak:

Bogusiu uśmiechnij się :-):sorry::rolleyes2:

Hehe Oliwka - najładniejsze zdjęcie wybrałam po prostu - a dziś sesja, bo się do lekarza uszykowałam hehe :-) Ale ślicznie dziękuję za miłe słowa!

No to lecę!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry