Loooooooo jeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzuuuuuuuuu...

Wiedzialam, ze przegapie info, ale mam refleks
ASIONKU KOCHANY : OGROMNE GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIESZE SIE ZE NATHANIELEK JUZ JEST Z WAMI
WRACAJ DO FORMY !!!!
Tak sobie wczoraj o Tobie myslalam, ze fajnie jakby to byl 5.10

Wlasnie dokladnie ta data

Suuuper!!!!
U nas ok, az sie boje zapeszyc ale pierwszy raz od dawna sie wyspalam... Wstalam tylko 2 razy na siusiu o 3 i o 6, a spalam juz gdzies od 11-11h30 wiec jak dla mnie to szal

No i rano dziadek sie zajal malym to ja choc ponownie zasnelam ok. 7 po wyjsciu F. do pracy, to sobie spalam do 9h30 i lezalam do 15min temu

Ja chce tak codziennie

))))))))))))))))))))) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

)))
mary : uwazaj na siebie! czy bol jets na dole jak na okres, czy caly brzuch ? Jak caly to moze ci sie macica stawia??? ja tak mialam pod koniec ciazy, noramlnie takie formy brzuch przybieral i tak bolalo ze szok... ale to nie byl bol brzucha w dole jak na okres, nie typowe skurcze... Polez i obserwuj dokladnie co sie dzieje!
wiolka : jak iwcia ????
DZIEWCZYNY jesczz etaka anegdotka wlasnie do mnie dotarlo
Asionek urodzil synka 2 tyg przed terminem o 14H40 w ksiazkowych francuskich wymiarach : 3kg420 i 50cm
Ja urodzilam synka zabojadka 2 rowniusienkie tyg. przed terminem, o 16h40 z wymiarami ...uwaga .... 3kg450 i 50cm rowne

hihihihihihihihi SZOK