• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary-mi też strasznie drętwiały dłonie w ciąży-lekarze na to niestety nic nie powiedzieli-a ja z bólu też nie spałam-pocieszę cię kochana że to mija po porodzie;) trzymaj się dzielnie papa

reklama
Paulinka wyobrazam sobie , ze taka wiadmosc to szok dla rodzica , ale najwazniejsze , ze bedzie dobrze !!

Mary milej nocki :)

ja to siedze ile sie da ... jakbym teraz sie polozyla to za 2 h juz po spaniu do rana , a tak jakas szansa istenieje , ze pospie :)

sergi..???

mary...??? ???

liluś...??? ??? ???

ASIONEK...??? ??? ??? ???

Dziewczyny - meldujcie się i kolejno odlicz ;-)

Dzień dobry :-) Witam się z herbatką dla karmiących Humana - bardzo smaczna, polecam, szczególnie mojej ulubionej kawoszce :-D

Idę się jeszcze zdrzemnąć może... mała właśnie zasnęła :))))))))))

Hej Kocurku ja się właśnie melduję i miłego dnia życzę! Niestety humor u mnie od wczoraj do bani bo mam coś do wyjaśnienia z moim panem, a coś czuję, że jak zwykle rozejdzie się po kościach, bo nie ma czasu na rozmowy...:-(:-(:-( A ta herbatka to pewnie koperkowa???

Wioluś nie siedź w krzakach tylko dawaj znać co wczoraj na wizycie! &&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dobry:) Naiwniaczka numer 1 się wita:)
Na 10 idę z Ninką do dentysty,mam mega stresa bo ona dzielna ale dzisiaj mają jej masakrę zrobić:(((
Na śniadanko zaserwowałam jej bułeczki z Nutellą i bajki a stosy prezentów na przekupstwo jest przygotowanych...

Dziewczynki,mam prośbę...Ninka miała kulę śniegową z Akwarium w Gdyni (jeszcze z wycieczki z Just) no i kula się rozbiła...na szybko wyszukałam jej kulę na Allegro,przyszła wczoraj i...pękła....nie mogę znaleźć nic takiego...możecie pomóc?Może któraś wie gdzie mogę kupić?? Będę wdzięczna bo mała płakała strasznie...przywiązuje się do rzeczy.

Młodamamusia,robiłaś test?
Asionek jak tam akcja P?:)
Kocie,wypocznij:)
Wiolka???Jak wizyta??
Just??????????????
Lil:)
Rurka miłego dnia:)
Mary:)
Serge?
Buziaki dla niewymienionych:)

Corolinee nie robiłam bo K miał mi go kupić a wczoraj nie było go po prawa strona szczęki mi spuchnęła i spał.
kurcze miałam taką kule śnieżną . Ale patrzałam teraz i nie wiem gdzie jest ;/

Mama z ręką u lekarza. Okaże sie dzisiaj co z moją szkoła.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry