lil_maja
Fanka BB :)
Kochane dziś naprawdę nie mam ani chwilki wolnej - jakaś masakra normalnie - ale Mary do mnie napisała i szybko Wam piszę co i jak:
Obrócenie niuni nie udało się. Mary jest już w domu, ale czuje się okropnie i wszystko ją boli. To było coś strasznego....Miała też wynik RTG miednicy. Jutro wynik. Ma prawo do CC, ale jeszcze nie wie co zrobi. Napisze więcej jak tylko będzie w stanie...Buziaki....
Kurcze Mary a kiedy ewentualnie to CC??? Bidulko wytrzymaj jeszcze troszkę i odezwij się u nas jak odpoczniesz!!!!!!! Trzymam kciuki!!!!!!
Obrócenie niuni nie udało się. Mary jest już w domu, ale czuje się okropnie i wszystko ją boli. To było coś strasznego....Miała też wynik RTG miednicy. Jutro wynik. Ma prawo do CC, ale jeszcze nie wie co zrobi. Napisze więcej jak tylko będzie w stanie...Buziaki....
Kurcze Mary a kiedy ewentualnie to CC??? Bidulko wytrzymaj jeszcze troszkę i odezwij się u nas jak odpoczniesz!!!!!!! Trzymam kciuki!!!!!!
Ostatnia edycja:

Emi lubi to mleko więc na 8 tygodni mam zapas 
szaleje jak mój mąż by to zobaczył to by mi kabel wyciągnął
a swetereki oba dzisiaj zaniosłam koleżance - przepraszam 
Musiałam zostać kilka h w szpitalu, nie mogłam się nawet podnieść z łóżka. Potem miałam RTG miednicy - mają sprawdzić, czy jest możliwość porodu SN mimo ułożenia pośladkowego. Ale mam prawo do CC, tylko jeszcze nie wiem, czy się zdecyduję, choć rozważam to dość poważnie...
Jutro ginka ze szpitala ma zadzwonić z wynikiem RTG i dalej trzeba będzie podjąć decyzję - CC czy SN. Boję się okropnie, sama nie wiem, co robić.
ale cóż.
Grrrr