• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej ja wieczornie-posiedzę na allegro i poplanuję prezenty na święta dla naszej 10 dzieciaczków:szok:

Sol- a jaki rozmiar ubranek nosi Emi teraz? bo ja bym ewentualnie zapatrywała się na partię od rozm. 74;), moje dziecko w wieku 3,5mies. waży ok 6,5kg i ma ok. 70cm długości;)

reklama
Witam na chwilkę :-)

Sol - miło Cię widzieć :-D Gratuluję córeczek, cudności, że ho ho :tak:

Kocurek - kurde blaszka :crazy: znowu mam problem z netem...ech, chyba dam na tacę za możliwość wypicia choć symbolicznej de lur w Twoim towarzystwie :-)

Mary - Kochana, mocno Ci kibicuję i wierzę, że jakąkolwiek decyzję byś nie podjęła, to będzie słuszna. Buziaki Słoneczko :*

Paulina - a u Cię mam :p To ja na poczcie waruję, a Ty na BB :-)))))))
Napisałam do Ciebie maila odnośnie ciuszka ;-)

asionek : hej :) niezle maly laduje :))))

sol : przejzalam na szybko kilka stron, jakbym sie bardziej wglebila w lekture to i o kregoslupie by sie cos znalazlo ;)

kocurek : kolorowych!!!!

paulina : spora masz juz panne :)
prezenty dla 10tki dzieci mowisz??????????????, jej... :szok::baffled:

u nas dzieci mniej ( o ile nie jedziemy do pl na swieta to tylko nasze hehe) ale grudzien za to to cudowny dla budzetu miesiac gdzie jak narazie swietujemy : moje imieniny, mikolaja, urodziny synka i gwiazdke + rocznica slubu rodzicow
i dojdzie na pewno drugi mikolaj, a moze i urodziny i imieniny jesli bedzie synek :szok::rofl2:

made : hej :) jak samopoczucie i zygmunt z mankiem?

Ostatnia edycja:
Jos-nasza dziesiątka cudowna to: 2 naszych maluchów, moja 11letnia chrześnica, 3 chrześnice męża, córka mojego brata i 3 dzieci brata mojego męża- najgorszy problem mam z dziewczynkami-ale teraz patrzę na jakieś fajne gry np. dla mojej Natki-jengę, dla Julki (7lat) spadające małpki, Roksanka (2latka) puzzle ze zwierzaki typu połącz w pary, dla mojej Majeczki kupiliśmy pieska-szmatkę-przytulankę (jeśli ktoś wie o co chodzi;)), dla syna chcemy kupić farmę i maszyny rolnicze-nazywa siebie farmerem, a dla najmłodszej chrześnicy(1 rok) kupimy chyba taką fajną biedronkę intereaktywną

problem mam z 3 szwagra-mieszkają w UK i nie mam pojęcia co by chcieli-chyba też pozamawiam też gry;)

paulina : bardzo fajne pomysly!!! a przytulanka szmatka to we francji obowiazkowy gadzet sztuk 2 lub 3 tego samego modelu w praktyce od wielu wielu lat i nazywa sie to ogolnie "doudou" (dudu) ;)
poldek spi tylko z dudem i dla dzidzi tez juz mam 2 zakupione :)

ja miałam dla Danielka dwie takie szmatki-tylko podczas jednego spaceru zgubiłam obie-żółwika sterntalera i kłapouchy z kubusia puchatka-oczywiście wracałam się dwa razy ale już nie było nigdzie:-(
małej kupiliśmy jasnobrązowego pieska z dłuuuuuuuuuugimi uszami do gryzienia i targania :-)

a dla małych anglików wymyśliłam- dla chłopców 5 i 7 lat-twister do grania a dla małego leo (1 rok) chyba klocki lego duplo albo puzzle z bobem;)

aha mary bym zapomniała-ja dalej trzymam kciuki za was i mam nadzieję że wszystko się dalej dobrze rozwiąże-ja bym chyba poszła na cc, żeby nie zamęczyć siebie i malutkiej...

A ja mam problem z jednym prezentem - dla 11-letniej chrześnicy męża. Brak mi pomysłów. My mamy 6 prezentów do kupienia. Nasze dwie panny, moja siostrzenica, siostrzenica i siostrzeniec męża i synek chrzestnego Karoli. I tylko z tą najstarszą panną mam problem :sorry2:

Ale największy problem mają wszyscy w naszej rodzinie - co kupić dziewczynkom naszym :-D Bo zasadniczo one mają wszystko :-P A to czego nie mają nie zmieści się w ich pokoju :-D

Ostatnia edycja:
reklama
paulina : gratki pomyslow! naprawde swietne! twister i lego na pewno sie dzieciom spodobaja
my dzis kupilismy wielka puche lego duplo na urodziny dla poldka, ale takich zwyklych do budowy domow mostow itp
oprocz tego dokupimy jakies duplo tematyczne typu Cars, czy rycerze :) w tych tematycznych jest malo tych zwyklych klockow prostokatnych, plytek-podstawek itp, dlatego polaczmy 2 i bedzie mega zestaw :)

sol : no 11 lat to tez za bardzo sie nie orientuje... ale teraz to juz chyba nie sa dzieci w wieku 11-12, wiec moze jakis ciuch? kosmetyk??? woda toaletowa jakas bardziej mlodziezowa niz kobieca..?
a co waszym dziewczynkom wymysleliscie???????????

sol : to w takim razie zazyczcie sobie przentow "zuzywajacych sie" : pisaki, plastelina, kolorowanki i wszelkie inne do zabawy na 1raz, czy okreslony czas :) albo ubranka : zawsze sie przydadza :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry