• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chodzę po domu jak wariat w poszukiwaniu sieci :rofl2:
Tak więc korzystając z okazji:

jos - Maniek bez zmian -pełen luz i totalne ignorowanie wszystkiego co się rusza :-D)))))) Borysek zaczął wydawać pierwsze dźwięki, nieśmiałe uśmiechy, a mamuśka made szaleje ze szczęścia i pęka z zachwytu :-D:-D:-D Dziękuję Kochana, że pytasz, a jak najcudowniejsze oczęta się mają? I u mam na myśli Poldeczkę, nie Ciebie :-p:-):-):-) Twoje oczęta są później.............:-)))))))))

Paulina - no i Cię złapałam :-) I tam i tu :))))) Dzięki za maila ;-) już odpowiedziałam.

reklama
Sol- a nie myślałaś o jakiejś grze? to jest fajne (bynajmniej dla mnie) i rozwija dziecko;)

Jos-no faktycznie w tych duplo tematycznych jest mniej elementów...hmm ale to potem na inne okazje można dokupywać po trochu;)

MADE-luknij na maila;)

Ostatnia edycja:
made : dziekuje, oczeta maja sie wysmienicie :)
milo czytac ze w codziennosc pod znakiem szczescia i harmonii :) usciskaj szkraby!!!!!

paulina : ja tez jestem fanka wszelkich gier klockow przeroznych i puzzli :) i ksiazek - ale to juz tak z innej beczki ;)

Heh...my też stawiamy na klocki...yyy...dla dzieci :-D)))
Mańkowi też kupujemy DUPLO, a Boryskowi dam dwa czyczki na raz :-D))))))

Paulina: trafiony - zatopiony :-)))) Bardzo dziękuję

made : :-):-D hahahahahaha
my cos musimy obmyslec pod choinke dla nr 2 :) zadowolilby sie pewnie samym cyczkiem ale problem w tym ze nr 1 ma wierzyc w gwiazdora i istnieje ryzyko ze padnie pytanie " a dlaczego brat/siostra nic nie dostal?????????" :)
wiec bedzie trzeba cos wymyslev, narazie mam zyrafke fp :)

a mi antywirus zjadł internet;)

ale w międzyczasie się wykąpałam i siedzę tu lśniąca i pachnąca;) a mąż robi jakieś dziwne znaki w kierunku sypialni...hmm ciekawe o co mu chodzi...chyba czas przestać udawać że dalej nie wiem:-)

aha Made-jeśli dalej tu jesteś- napisz mi najwyżej na maila-ile dajesz za tą kurteczkę i jaką chcesz przesyłkę i możemy się umówić że jeśli ci prześlę a nie będzie ci pasować to anulujemy wszystko, oki?

Jos -my też maniaki książek-teraz kupiliśmy małemu książkę Autocarsów- położyliśmy w sobotę obok łóżka (bo spał jak wróciliśmy), rano się budzimy i słyszymy-rodzice ale ja mam dużo książek;) ale oczywiście kiedy zobaczył jakie są inne w tej kolekcji to sobie już pozamawiał na przyszłość;)

aha a tekst mojego syna dzisiaj-wieszam pranie na półstryszku, mała śpi, moja siostra (17lat) obok mnie na kompie, Daniel z moim tatą na dole-po chwili cwaniak wchodzi na górę:
D-mama tam u babci są czekoladki z alkoholem!!
Ja- a jadłeś czekoladkę?
D-nie mama
Ja-a dobre są
D-nie, są niedobre
Ja- a wiesz że po takich czekoladkach może boleć cię brzuszek?tu włączyła się moja siostra tłumacząca zły wpływ czekoladek na co mój syn:
D-ej dziewczyny wy żartujecie...;)

oki kolorowych i buziaki

Jos no maly niezle dal czadu :)
a dudu tutaj to racja kazde dziecko ma chyba :) zreszta w Swiss tez hehe
jutro juz do domku ??

Paulina niezly maly :) dzieci sa dobre :)

Made hej :) super , ze tak fajnie u was wszystko :)

kurcze ja tez taka zakochana w tym swoim synku , ze szok ... wiedzialam , ze sie kocha swoje dziecie , ale nie spodziewalam sie az takiej wielkiej milosci do malego szkraba !! normalnie nie moge sie na niego napatrzec :)

asionek : hej :) tak, jutro wielki powrot :)
nie dziwie sie ze jestes taka zakochana w synku, a to co w tym jest najlepsze to to : ze to juz nie minie :)))) ja na mojego lypie jak je i prawie to ja mam wieksza ekstaze niz on od jedzonka :) i moi rodzice tak samo mnie wzrokiem pozeraja jak sie widzimy hehe :)
i to jest wlasnie piekne w macierzynstwie :)))))))))))))))

reklama
Znalazłam kilka ''perełek'' :))) Najpierw narzekania i płacze,potem fasolki a teraz już mamusie:))))

Josephine, no ja też mam taką nadzieję właśnie :tak: ale to zobaczymy "w praniu", hihi ;-)

Ale najbardziej chyba się cieszę z tego, że nadchodzi Nowy Rok... Bo mam takie ogromne przeczucie, że to właśnie w 2011 zostaniemy Rodzicami po raz pierwszy :tak: ;-)

I Wam, tego też życzę!

edit: Zmykam do znajomej na kawkę!
Miłego popołudnia! :-)

Hej! A u mnie rozkręcanie @ długie i bolesne - ale już widać, że jest na zakręcie. Ale mam panikę, że coś ze mną jest nie tak i nigdy mi się nie uda zaciążyć. Ehh...Miłego wieczorka!

Hej dziewczyny! Wpadłam z pozdrowieniami :-) :-) :-) Jak tam brzuszki wytrzymują przejedzenie?? :-D

U mnie nic nowego.. jutro pewnie @ coś tak czuję... oh well...

malgo witaj trzymamy kciuki ;) pisz o wszystkim znajdziesz wsparcie

U mnie świateczne przejedzenie. Nastrój denny ;( Czekam do wtorku na @ i chyba pójde na betke juz sie nie moge doczekać choć wiary to nie mam ze sie udało poprostu musze wiedzieć. Po ilu dniach od owulki mogę już zrobić bete?
Dostaje kręćka

Mi też najlepiej robi książka :)
Mama a o Zuzię i Dominika długo się staraliście?
Palma nie pisz tak. Na pewno będziesz mamą.

Wpadłam na sekundkę - bez niespodzianek - I kreska. Byłam na to przygotowana, więc bez dramatu :tak: Miłego dnią i trzymam mocno za pozostałe testujące dziś!!! :-):-):-)

sergeevna wczoraj mnie brzuch bolał jakbym miała @ ale nie miałam... nie czuję się ani tak ani siak... ;-)
misia bardzo się cieszę, że jadę, ale jako pasażer to umieram na mdłości i wymioty,:confused: więc nie wiem czy dożyję i morze zobaczę!! :-D

Kocurku -już możesz puścić ))))))))

Dzień dobry Kobietki, ale musiałam nadrobić .... ho, ho.... a mnie w tym stanie wiecie, ze nie wolno tyle przed komputerem siedzieć :-D:-D

Kocurku - :-D robiłam testa..... wyszły dwie krechy....... co prawda, ta testowa taka bledsza, ale widoczna bardzo.... normalnie nie wierzę !
Chciałam Wam dziewczyny bardzo podziękować, za dobre słowo, za kciuki, i w ogóle, że jesteście :-)

jestem :)

uwaga

Zobacz załącznik 323983

testy wyszedl pozytywnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wedlog niego 2 , a 3 tc :-D

nie wierze hehehe

asionek beta 17 796 ! ! ! czyli 6 - 7 tydzień ciąży :)))))))))))))))))))))) (faktycznie skończył się 5-ty i od dwóch dni leci 6-ty)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry