• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurek mała przepiękna

Mary ja bym sie chyba zdecydowała na cesarkę. Trzymaj sie. i Czekam na ten numer na pw. bo chyba sobie nie zmieniłam, albo nie wiem co

hej sol juz chyba powinnam przyjmowac pw. miałam ustawione ze tylko od wybranych
:-p napisz mi czy przydał ci sie ten kombinezon bo twoja niunia to tez zimowe dziecie. Ja jeden mam ale chyba warto mieć coś na zmianę. Tylko czy na 68 to czy mała zdąży założyć?:-)

reklama
Hej Wam,przeżylismy wczoraj koszmar z Oliwią...płacz,panika,histeria,trzęsła się...prze ponad 2 h...a jak zasnęła to w nocy przez sen krzyczała:mamo nie bij mnie,nie związuj...Rano powtórka...płacz,rzucanie książkami...poszła do szkoły bez części książek i lekcji odrobionych.
Pani pedagog od 9...czekam...

ajas witaj a u mnie tez mgliscie, wczorj wieczorem mgla zawitala i juz tak zostala. jak sie czujesz?

ewula pytasz o taki spiworek do spania dla maluszka? ja mialam cos takiego

carola wspolczuje przejsc. ale z drogiej strony nie ma sie co dziwic ze Oliwka wam funduje takie atrakcje, w niej tez siedzi pelno emocji z ktorymi nie umie sobie poradzic i w ten sposob daje im ujscie... cierpliwosci , bedzie dobrze

lili drugie to dopiero, jak G. będzie pracował we Wrocławiu i nie będzie weekendowym tatą ;))))))))) czyli pewnie za jakiś rok, dwa...

sol wygląda na ząbki, ale nie :-) mała ma dopiero miesiąc. Ona się po prostu taka urodziła - i to dosłownie haha - rodziła się z rączką w buzi :-D

carola "nie związuj" ..??????? !!!!

Ostatnia edycja:
tak wiolciu i jak sprawdza sie? bo ja już sama nie wiem w czym to moje dziecie ma spać. Rożek jest tylko na początek, a kołderke podobno lepiej na początku nie, żeby dziecie sie nie zsuneło:wściekła/y: to jakieś niezrozumiałe jest?

i pytanie do sol i innych zimowych mamuś w czym zabierałyście dziecie ze szpitala?

Wiola - no to miałaś nerwy :sorry2: Ja po kilku próbach uchronienia Karoli - zrezygnowałam. Pilnowałam ją oczywiście ale bez przesady - prawa murfiego wtedy nie są takie chętne do działania :tak: A po za tym ona i tak jak coś majstrowała to wtedy gdy ktoś się na chwilę odwrócił :-p

ewula - już ci tam w poście napisałam. A czy Emi z niego korzystała? Korzystała jak najbardziej - z dwoma innymi na zmianę bo ja jej zmieniałam kombinezony w zależności od pogody :-p A że miałam w czym ubierać to różne nosiła :tak: Ten żółty jest stosunkowo ciepły i na zimę jest ok ale wg mnie to do niego kocyk jest potrzebny. A w użytkowaniu - nie krępuje ruchów, jest wygodny w ubieraniu.

Carol - współczuję. Trzymam kciuki żeby rozmowa pomogła z pedagogiem :tak:

A u mnie cudne słonko :tak: wczoraj była cały dzień śmietana to dzisiaj mam cudnie :-D
Emi mi usnęła na rękach jeszcze i przez chwilę mi rękę zabrała :rofl2: ale już zmieniła stronę :tak:

reklama
carola a zawzięłam się i nie testowałam :-p Tylko obserwowałam objawy, mierzyłam temperaturę i jak nie spadała i nie spadała to byłam coraz bardziej pewna :-) Dzień przed właściwym testem ciążowym zrobiłam owulacyjny i były dwie grube krechy, wtedy miałam prawie 100% pewności :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry