• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made pamietasz ja mi pisalas o tym kubku co mialam ci go kupic jak pojade do anglii. jak widac plany sie zmodyfikowaly i nie pojechalam ale pisalam do serge i jak wyslesz jej linka z tym kubeczkem to przejdzie sie do asdy i poszuka go dla ciebie.

reklama
hej ja na chwilkę-póki mi dziecie przysnęło
idę sobie poczytać;)

Kocurek-Oleńka śliczności-moja gwiazda też ostatnio siedzi z łapkami w buzi

Wiola-to ja dorzucam jeszcze 2 automaty prania do składania;)

Ostatnia edycja:
Wiola - jak tylko ujrzałam Twoje dwie kreski, automatycznie zapomniałam o kubku ;-) Ale dziękuję, że o nim pamiętasz i masz wyrzuty sumienia :-) hahahaaaaa :-p Nie no...żartuję oczywiście :*
Mówisz, że teraz mam molestować Sergii ? :-D))

Olivka - :-D))) uśmiechnij się !!!

Rozmowa widzę w toku - dawno już tak nie było!!!

Made zachciało Ci się testować znowu fiu fiu...To kiedy mamy się spodziewać???:-)

Wioluś to przeżyłaś! Nam się też parę razy taka akcja przydarzyła i wiem, że to masakra - niestety w czasie jednej akcji Maciuś stracił pół górnej jedynki...Nie da się tych naszych pociech uchronić przed wszystkim...Buziaczki dla Iwci!

Oliwka to musisz też mieć nerwy na wodzy...Podziwiam Cię, że tak ze wszystkim dajesz radę!

Nie wiem co jeszcze miałam napisać. Staram się na allegro wypatrzyć prezenty dla dzieci na gwiazdkę - też tych dzieci się uzbierało w tym roku...No i kwestia co kupić dzieciom, które już wszystko mają??? MASAKRA :angry::angry:

Wiolka-poprawka 3 automaty-jeszcze pościel przytachałam;)

Made-napisz mi na maila ile mi dasz za tą kurteczkę i jak ci przysłać-adres i te sprawy;), możemy się umówić że jakby ci nie pasowała ta kurteczka to ją odeślesz,oki?

a ja postanowiłam założyć zeszyt pt. złote myśli Daniela;) takimi tekstami ostatnio zarzuca że szok;)

Daniel myje auto z tatą:
T-to ja cię synku nauczę jak się myje auto, dobrze?
D-ja ciebie też tata nauczę;)

kończą myć auto:
T-dzięki synek za pomoc, jestem z ciebie bardzo dumny
D-ja jestem też dumny z ciebie tata;)

Lil o prezentach była wczoraj wieczorem rozmowa;), a w jakim wieku dzieci i jaka płeć?

Ewula,oddaję w Twoje ręce to co chcesz od Sol:)))

Rozmowa z Pedagog...załatwiają nam świetlicę na której będzie Oliwka 2x w tygodniu odrabiać lekcje z innymi dziećmi i nauczycielką:)
Po 13 jedziemy do Pcpr-u na rozmowę z drugą pedagog.Ma większe kompetencje.

Kocurek - ja Zygmunta przygniotłam cyckami :-))) Wtopił się jak parówka w bułkę :))))

Liluś - stary by mnie chyba wydziedziczył :-D))))) Kolejnego blondyna już nie zniesie :rofl2:

Paulina - już napisałam :-p

reklama
No to ja dołączam się z herbatą :-)

Carola powodzenia na rozmowie, szybko działasz, zuch dziewczyna:tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry