• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewula u nas taki spiworek do spania sprawdzal sie bardzo dobrze bo mal strasznie sie odkopywala, ale bez przesadu zaczela sie odkopywac jak byla juz silniejsz czyli miala tak z 2 miesiace . poczatkowo jak ja zostawilam w rozku czy przykrylam kolderka to tak zostawala. a co do spiworka to jak bylo cieplo to spala tylko w nim a jak bylo chodniej to przykrywalam ja jeszcze grubszym kocykiem. a co do wyjscia ze szpitala to ( Iwa wrzesniowe dziecko)mal byla ubrana w spiochy, skrpety, czapusie, bodziaki, kombinezon taki cienki( jesienny), owinieta rozkiem i tak wsadzona do fotelika samochodowego.
mysle ze tak jak ty urodzisz w styczniu , sam kombinezon zimowy to zamalo, ubralabym pewnie jeszcze w rozek i przykryla kocykiem na dojcie do samochodu a potem zdjela kocyk zeby maluszek sie nie zgrzal w samochodzie.
ale sie rozpisalam

sol ja zwariuje z nia niedlugo:-). ona nie broi duzo ale zawsze sobie cos zrobi przez to ze taka szybka jest i wszedzie jej pelno
mi tez sie kilka ubranek u ciebie podobalo i jakos tak dziwnie same niebieskie mi w oko wpadaly:-D:-p

reklama
W Pcpr nam pomogą,Panie porozmawiają z Oliwią.Muszę dodzwonić się do Pani pedagog ze szkoły,żeby sprawdziła co się dzieje z Oliwią i w razie gdy jej nie przeszło mam ją zwolnić z zajęć a jak jest ok to po lekcjach mam przywieźć do Pcpru.

Kocie:))) Gratuluję spokoju:)
Made też niezła była...pełen spokój :) haha

Czarna- Emi trzymała rączkę przy policzku jak się rodziła - położne się z niej potem śmiały że dumała nad tym czy wyjść czy nie :-D

ewula - śpiworki dla dziecka do spania mam chyba ze 4 czy 5 na różny wiek. Karola w nich spała, Emi z nimi walczy i nie chce w nich spać więc nie nalegam. Jak była tyci tycia to spała w takim polarkowym śpiworku z kapturkiem bo ją po kąpieli ubierałam tylko w body i skarpetki i w śpiwór :tak: Emile zabierałam ze szpitala w: gondoli z takim zimowym grubym śpiworem, kombinezon, pajac polarowy, body z długim rękawem i półśpiochy. Do tego cienka czapeczka i druga gruba. Zobacz załącznik 404204Zobacz załącznik 404205
A tak Emi spała zanim przywieźli nam kołyskę - uwielbiała takie ciepełko i do dzisiaj jej zostało :-p A tak się werandowałyśmy - kombinezon, śpiworek a pod spodem był śpioszek z kaftanikiem - no i na to kocyk oczywiście żeby nie wiało na nią :tak:

carola biedna mała..... powoli zaczynam sama odczuwać gniew na Twoją matkę :zawstydzona/y:

wiolu ciekawe, czy moja też będzie takie żywe sreberko po tatusiu ;)))

Mój cycoholik temporalnie zatkany smoczkiem bacznie mnie obserwuje i pracuje nad zawartością pieluchy ;-) Zobaczymy, czy zabezpieczenie antyprzeciekowe zda egzamin hehe..

sol no tak jak moja !!! Moja kciuka włożyła do buzi, a palca wskazującego do oka (aż sobie rogówkę zadrapała i miała mały wylew) i tak oto sobie szła na świat hahaha !!
Ale cudna Emi :-):-D

Ostatnia edycja:
Carola - mam nadzieję że wszystko się u was ułoży - i że ten koszmar szybko przejdzie do szufladki z napisem "przeszłość"!

Udało mi się Emi odłożyć - kurde ciężka się już zaczyna robić. Te 10.5 kg już nie jest takie lekkie :rofl2:

Kocie...ja mam ochotę jechać i nastrzelać jej po pysku.
Ale wiem,że to nic nie da....

Cholerna szkoła...dodzwonić się nie można!

Udało się,zaraz pedagog ją zabierze na rozmowę i poinformuje mnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kocurku genow nie oszukasz:-) nasza Iwa nie ma za kim byc cisza i spokojna

sol ale slodkosci malenkie... a wydaje sie ze dopiro co wczoraj dziewczyny takie male byly co?

a teraz z innej parafi ktora chetna mi pranie poskladac?:-p

karola bardzo dobrze ze tak sprawnie reagujecie ty sama wiesz ze potrzebna jest profesjonalna pomoc.

sol napisz mi ile byś chciała za tego kurczaczka;) i taki śpiworek na maluszka jak masz to tez byłabym zainteresowana;)

Ostatnia edycja:
Witam :)))
Śmietanka widzę jest, wystarczy sama kawa :-)))))))

Kocurek - Ola Supermenka :-))) Cudności i słodkości...powzdycham sobie z zachwytem :-D))))

Olivka - aleś wyszperała :-))) aż mi się zachciało znowu testować :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Kawę ktoś pije ???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry