WIOLKA1509
Fanka BB :)
ewula u nas taki spiworek do spania sprawdzal sie bardzo dobrze bo mal strasznie sie odkopywala, ale bez przesadu zaczela sie odkopywac jak byla juz silniejsz czyli miala tak z 2 miesiace . poczatkowo jak ja zostawilam w rozku czy przykrylam kolderka to tak zostawala. a co do spiworka to jak bylo cieplo to spala tylko w nim a jak bylo chodniej to przykrywalam ja jeszcze grubszym kocykiem. a co do wyjscia ze szpitala to ( Iwa wrzesniowe dziecko)mal byla ubrana w spiochy, skrpety, czapusie, bodziaki, kombinezon taki cienki( jesienny), owinieta rozkiem i tak wsadzona do fotelika samochodowego.
mysle ze tak jak ty urodzisz w styczniu , sam kombinezon zimowy to zamalo, ubralabym pewnie jeszcze w rozek i przykryla kocykiem na dojcie do samochodu a potem zdjela kocyk zeby maluszek sie nie zgrzal w samochodzie.
ale sie rozpisalam
sol ja zwariuje z nia niedlugo:-). ona nie broi duzo ale zawsze sobie cos zrobi przez to ze taka szybka jest i wszedzie jej pelno
mi tez sie kilka ubranek u ciebie podobalo i jakos tak dziwnie same niebieskie mi w oko wpadaly

mysle ze tak jak ty urodzisz w styczniu , sam kombinezon zimowy to zamalo, ubralabym pewnie jeszcze w rozek i przykryla kocykiem na dojcie do samochodu a potem zdjela kocyk zeby maluszek sie nie zgrzal w samochodzie.
ale sie rozpisalam
sol ja zwariuje z nia niedlugo:-). ona nie broi duzo ale zawsze sobie cos zrobi przez to ze taka szybka jest i wszedzie jej pelno
mi tez sie kilka ubranek u ciebie podobalo i jakos tak dziwnie same niebieskie mi w oko wpadaly

Emile zabierałam ze szpitala w: gondoli z takim zimowym grubym śpiworem, kombinezon, pajac polarowy, body z długim rękawem i półśpiochy. Do tego cienka czapeczka i druga gruba.