• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
liluś witaj :-) ja powyższego posta zaczęłam pisać około 1 w nocy, a skończyłam nad ranem :-) Świetnie, że się wyspałaś :tak: Wczoraj położyłam się przed 21 więc też ze mną nienajgorzej. Teraz delektuję się tym czsem wolnym co go wczoraj chciałam uskutecznić - poczytałam trochę książkę, popijam kawkę i jestem przeszczęśliwa :-D I pomyśleć, że tak niedawno (z brzuchem) miałam tyle czasu, że aż mi się nie chciało nic ciekawego robić z nim :-p

A oto mój mega ssaczek hehe :))))))))))))))))))))))) Pierwsza fotka jest w nowej sypialni - (jeszcze czekamy na łóżko) mała spała z trzema palcami w buzi :rolleyes2::-D

oooo Kocie Maleńka jest oszałamiająca :tak: zapraszam na Kawusię :rofl2::rofl2::rofl2:

DZIEŃ DOBRY :-D

reklama
made ja juz rozmawiam z serge i ona nie ma nic przeciwko . tylko sie pospiesz zeby wczesniej sie nam serge nie rozsypala:-) a wyrzuty sumienia mam ... nie lubie komus cos obiecac i niedotrzymac slowa.

lil juz sie uspokoilam ale ... wystraszylam sie strasznie

paulina ja mam jeden automat prania do skladania i 3 do wyprania i do tego lenia strasznego.

mnie w tym roku czeka kupienie prezentow dla 8 dzieciakow i juz sie boje tych wydatkow:szok:

made wyjęłam cycka i szybko zatkałam smoczkiem hihi.. ale jestem przebiegła, że hoho :-p Teraz etap II - powoli spróbujemy przemieścić do wózka...

BOOGIE !!!!!!!! :-):-D:-):-D

Ostatnia edycja:
Ja dziś za Wami nie nadążam i mam wyrzuty sumienia, że z każdą z osobna się nie przywitałam.....

Paulinka już mówię: prezent na roczek dla dziewczynki, a na gwiazdkę: 4 lata chłopiec, 1 rok dziewczynka, 2 lata dziewczynka, 3 lata chłopiec, 2,5 roku chłopiec, 7 lat dziewczynka - MASAKRA!!!!!!!!!!!

ajas - :-D dobra herbata nie jest zła :))) Witaj !

Olivka - też sobie tak pomyślałam, że dobrze by teraz Oliwce zrobiło towarzystwo rówieśników :tak: Zawsze to jakaś odskocznia od tych wszystkich urzędów, instytucji i starych ludzi :)
Trzymam za Was mocno kciuki :))))

Ajas muszę:) Dosyć się nacierpiała...mi nie miał kto pomóc.
Właśnie dzwonił mój szpieg szoguna czyli babcie i powiedziała,że do matki przyszło jakieś pismo z sądu rodzinnego...
Zaraz sprawdzę skrzynkę czy my też...może się w końcu ruszy...

Kocie,dzisiaj zaszalałam i właśnie włosy umyłam:)

Dzięki dziewczyny za dobre słowo:)
Made staramy się...mała chodzi na kółko przyrodnicze i angielski z rówieśnikami:)

lili no co Ty !!! ja notorycznie ignoruję połowę piszących :-D i jakoś mi to uchodzi płazem :-p chyba....:sorry2:

carola no weź trochę wyhamuj - ja jeszcze nie byłam siku :szok:

booogie....!!!! pędzę po RICORE I CZEKOLADĘ :-) a raz kozie śmierć cholera :-p znaczy zraz pędzę hehe.. jak tylko małą odłożę..

reklama
Kocie:)))
Założyłam stanik powiększający,bluzkę wyszczuplającą:) haha dzisiaj normalnie daję czadu,jeszcze się chyba pomaluję:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry