• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o matko moje dziecko się obudziło-zgadnijcie ile pospała...tadam...30minut:szok:

Lil-my na roczek (dzisiaj)kupiliśmy dla małej chrześnicy-jeździk-dzieci to uwielbiają, może coś z fisher price?typu garnuszek na klocuszek, szczeniaczek uczniaczek?jakaś piramidka do układania,oo albo to-szał wśród dzieci-niezależnie od płci:KiddieLand TRAKTOR FARMER światła dźwięki skl WWa (1887811678) - Aukcje internetowe Allegro

dla starszych dzieci może jakieś puzzle lub gry?Daniel dostał teraz puzzle 3 elementowe-zwierzak składa się z 3 elementów i trzeba go złożyć, albo gra memory-świetna zajęcie czasowe, lub coś dla maluchów-maluchy uwielbiają kąpiele http://allegro.pl/pelikan-i-przyjaciele-zabawka-do-kapieli-sassy-111-i1906822854.html

albo jeszcze to:http://allegro.pl/lisciani-geniusz-puzzle-zwierzatka-krowka-30446-i1894207448.html popatrz u tego sprzedającego ogólnie-zawsze tańszy koszt przesyłki-ja tak właśnie robię;)
Karola- ale szalejesz;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - Ty nie prowokuj made :-D)))) Każde Twoje ignorowanie jest skrupulatnie notowane :)))))

Paulina - to ja już tam nie odpisuję, tylko tutaj napiszę, że czekam na fotkę, dobra? :-)))

made a od czego mam Ciebie, żebyś ładnie dbała o wszystkich, odpisywała i kochała..??? :-p Nie będę Ci wchodzić w paradę :-D:-D Ale pamiętaj, że zawsze tęsknię bezinteresownie :-D

A teraz fotka specjalnie dla cioci boogie ;)))))))))))))) i milion buziaków !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
hahhaaaaaa Kocurek no z tym kochaniem to trochę przesadziłaś, ja mam swoich ulubieńców tudzież pupili, nie wszyscy na raz :-D)))))

Oleńka jaka Smoczyca :-D))))) buzi, buzi
Aha...jeszcze tylko jedno :-p teraz coś specjalnie dla mnie :)))))))))))))))))))

Olivka - ja też się zaraz zrobię, a co! Niech Kocurkowi poskręca pazury :-D))))

Ostatnia edycja:
boogie zerknij na mojego poprzedniego posta... :-):-):-)

made nie uchylaj się od odpowiedzialności..! Taka cena popularności - jesteś uwielbiana i musisz się sobą dzielić ze wszystkimi :-D:-D

HA..!! Mała śpi. Też się ZROBIĘ :-p i na dodatek wezmę laptopa do łazienki !!

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka jesteś złota! Dziękuję!

Kocurku pocieszyłaś mnie - bo ja naprawdę dziś nie nadążam Was czytać - i jakoś mnie gniecie, że nie odpisuję każdej z Was...

A w ogóle apropo allegro - to ja od wczoraj rządzę na TABLICA.PL i od wczoraj dwie rzeczy dla niuni kupiłam - karuzelę fisher price MISIE za 50 zl i teraz właśnie leżaczek z wibracjami FISHER PRICE w super stanie za 80 zł - kurcze 2x taniej niż używane takie na allegro!

I jeszcze jak już tak o sobie to się pochwalę, że postawiłam dziś swoje fałdy brzuszne i wielkie udziska na wadze i mimo braku diety poleciało kolejne 2,5 kg!!!!!! Czyli mi zostało już TYLKO 7,5 kg hehe :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry