Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale najważniejsze jest to, żebyście obie były całe i zdrowe!
A co u Ciebie, Słońce?
A Emi się bawi w swoim pokoju. Ciekawe co tam kombinuje bo coś cicho
A ja zaczynam być padnięta - ciśnienie rośnie a Sol usypia 

c
asionku ja się tak mam z tym przebieraniem okupkanych i przesiąkniętych ciuszków i kocyków już od dwóch tygodniNie pamiętam, żeby Kamil tak mi się fajdał
Wymyśliłam sobie dziś blokadę antykupową dla ciuszków, bo przecież nie idzie tego sprać idealnie..! Właśnie owinęłam pieluszkę tetrową wokół pampersa - zobaczymy rano, czy zadziała :-)
A osikana zostałam wczoraj jak schyliłam się po pieluchę, gdy mała leżała na przewijaku - już się tak nierozważnie nie schylam
I po kolejnym karmieniu, mała zażyczyła sobie jeszcze smoka do uśnięcia. Toż to taki ssak, którego i dwa cyce na raz nie zaspokoją !!
Dzień dobry, już po karmieniu)) Zaraz wstanie Kamil, zrobię mu jakieś śniadanie i sobie kawkę :-)
witam z rana...
kocie ale slicznosci z Olenki... a nocka hmmm... dobrze ze teraz masz chwile spokoju
wiecie jak sie wystraszylam przed chwila? poszlam do sypialni po ubrania dla Iwy , zaczelam ja wolac ze idziemy do salonu sie ubran, mala nie wyrobila zakretu i uderzyla buzka w lozko( szczyt od lozka drewniany), zaczela tak przerazliwie plakac z ust zaczela jej krew leciec a mi sie slabo zrobilo, juz chcialam po Lukasza dzwonic ze ma wracac do domu( pracuje 4 min drogi samochodem od domu)i jedziemy na pogotowie, ale zaraz otrzezwialam , gazik wlozylam do ust zeby ta krew w gazi wsiakala i zeby mala jej nie polykala i tak chyba z 6 gazikow zanim krew przestala leciec, myslalam ze zeby sobie wybila. jak juz sie uspokoila Iwcia i krew tez to zobaczylam ze dziaslo sobie rozciela i dlarego tyle krwi bylo, dalam nurofen przeciwbolowy i narazie cisza... cale we krwi bylysmy...
kurcze caly czas mam dziecko przy sobie a i tak nie dala rady jej uchronic...jak mi jej szkoda teraz
lil , sol witajcie:-)
napisz mi czy przydał ci sie ten kombinezon bo twoja niunia to tez zimowe dziecie. Ja jeden mam ale chyba warto mieć coś na zmianę. Tylko czy na 68 to czy mała zdąży założyć?:-)
Hej Wam,przeżylismy wczoraj koszmar z Oliwią...płacz,panika,histeria,trzęsła się...prze ponad 2 h...a jak zasnęła to w nocy przez sen krzyczała:mamo nie bij mnie,nie związuj...Rano powtórka...płacz,rzucanie książkami...poszła do szkoły bez części książek i lekcji odrobionych.
Pani pedagog od 9...czekam...
Zobacz załącznik 404204Zobacz załącznik 404205
A tak Emi spała zanim przywieźli nam kołyskę - uwielbiała takie ciepełko i do dzisiaj jej zostałoA tak się werandowałyśmy - kombinezon, śpiworek a pod spodem był śpioszek z kaftanikiem - no i na to kocyk oczywiście żeby nie wiało na nią
![]()
Witajcie dziewczynki.
Mnie i zreszą moją rodzinkę zaatakował rotawirus. Ja wczoraj przeleżałam cały dzień. Przeczyściło mnie na dwie str., temperatura, ból żołądka, brzucha, głowy, stawy itd. Dziś jest lepiej ale jestem osłabiona bo wczoraj nic nie jadłam, a dziś się męczyłam z serkiem chyba z godz. Do tego ciśnienie poleciało mi w dół, zrobiło mi się słabo i wogóle chciałabym sobie jeszcze dziś poleżeć. Dobra już wam nie smutam.
Cześć babeczki!
U mnie nic się nie wydarzyło, czekam na telefon ze szpitala, no i dlatego siedzę w krzakach. Dzień jakiś taki smutny... :-(
Buziaki!
Dzisiaj zrobiłam jeden, chociaż do końca FL jeszcze 4 dni... I nie wiem, co myśleć mam
Zobacz załącznik 344539
Tempka taka sobie, bez reweli, dzisiaj dopiero skoczyła do 37,00...;-)
Ale wzruszenie...
A tu Berbeć już taki duży!...just : milego wieczoru zatem !
a ja sie dolanczam do zyczenia wiolki :
jak juz tyle wytrzymalas w niewiedzy to moze wstrzymaj sie z checia poznania plci kosmonauty ?.????? ciooooo????
w zyciu coraz wiecej rzeczy mozna przewidziec, podejrzec technika czy zaplanowac!
a plec pozostaje jedna z zagadek... nie do zaplanowania (ponoc, bo do tego pewnie dojdzie ze bedziemy za niedlugo wybierac co chcemy!)
pomysl pliiiissssste kilka tygodni wiecej ...;-)