• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zizi odzywaj sie w wolnych chwilach i pisz co u ciebie. brakuje cie na BB
ASIONEK z kad ja to znam z tym spaniem na brzuchu? z poczatku jak Iwa byla mala to bylo ok ale potem zawsze chciala tak spac jak cos jej dolegalo a mnie z czasem zaczelo to meczyc bo ciezko sie smi jak na tobie lezy z 10 kg zywej wagi:-D

serge i pomyslec ze tak naprawde za 2 tyg moglabys juz rodzic... ale ten czas zasowa

reklama
Dziękuję za miłe słowa! :*:*

Ewula - próbowam wysłać Ci PW, ale pojawiło się info, ze masz wyłączoną tę opcję...

Wiola - gratuluję pierwszych ruchów!

Carolineee - fajne te wspominki! I jak to dawno temu było... Trzymam kciuki za sprawę Oliwii!

Asionek - fajnie, że pospaliście!

Agapa - dużo zdrówka!

Pozdrawiam wszystkie! Łapy mi wysiadają, więc nie popiszę dziś pewnie za dużo... :baffled:

Wiola a ja dzisiaj zrobiłam te duże makaronowe muszle ze szpinakiem i serem feta. Pychota :tak::-D

mary kiedy te wyniki mają być?

No i znowu sama w domu :zawstydzona/y: Za godzinę idę po Karolę i może pospacerujemy trochę bo śliczne słoneczko jest.

sol : aha :)

zizi : hej!!!

mary : glowa do gory! wszystko bedzie dobrze!!!

kocurek : ja tak wygladam na codzien, a oczy podkrazone mam od... dziecka :) dziekuje za intencje ale twoj zombiaczek na mnie wrazenia nie zrobi :) hihihihihihihihihi az sie boje myslec jak bede wygladala po porodzie :(((

wklejam foteczki, na chwil kilka :)

ser : hej! jak sie czujesz?

wiolka : juz prawie spakowana, wyjazd stad o 15h45

sol ale mi wcale sie niechce dzis nic robic... juz 6 raz dzis z muszla sie przytulalam a Iwa jak nazlosc niechce spac

jos nie lubie cie ...:-D powiedz mi jak mozna tak szczuplo wygladac w 35 tyg ciazy? a Poldeczki przepiekne i widze ze tak jak moja niunia uwielbia korale... a meza nie bede komentowac bo niewypada:-p

Jos ale super zdjęcia! Tak wygląda kobietka przed porodem???????? :szok:

Kocurku - zdjęcie mniamuśne - zwłaszcza ta goła noga (:tak::tak::tak:) no i NAJWAŻNIEJSZE - laptop w pełni gotowości!!!!!!!!

Obejrzałam tylko zdjęcia - nic nie zdołałam doczytać - stąd znowu pomijam większość - ale może uda mi się nadrobić!

Mary kochana - nie smuć się - Twój stan teraz jest w pełni normalny i uzasadniony - uwierz mi, że już niedługo będziesz w euforii i przypomnisz sobie moje słowa..Trzymaj się cieplutko!

Wioluś już pierwsze ruchy czujesz???? WOW!!!!!!!!! A jak czujesz co ma dzidzia między nogami??? :-)

Ach Oliwka wszystko mi przypomniałaś ;-) Aż mi żal, że to się już nigdy nie powtórzy...Dobrze, że Wy wciąż jesteście na BB :-)

Ostatnia edycja:
serge a u mnie tez ok. mala broi i wszedzie sa jej zabawki porozwalane ja walcze z muszla i dzis poczulam pierwszy raz malenstwo( juz zapomnialam jakie to bylo super uczucie)

kocie ogarnij sie za mnie tez bo mi jakos energii do tego brak

sol obiad? ja jeszcze nie wymyslilam co zrobie:-p

gratuluje pierwszych ruchow :) ehh jak ja na nie czekalam :) a pozniej to juz nie bylo wesolo jak maly walil po pecherzu hehe

Jos super wygladacie !! i ty jaka szczuplutka :) niezle Poldus sie wystroil na 2 focie :-D

Mary rozkoszuj sie spokojem i lenistwem , bo lada dzien juz sie skonczy :)

dziekuje dziewczyny :)
ale tratata tratata brzuch brzucholema zblizenia na podkowki nie zrobie ;)))))))))) i tak widac lekko z kilku metrow, to tylko mozecie sobie wyobrazac w najsmielszych myslach jak to wyglada z bliska hehe

ide pod prysznic bedez doskoku :)

wiolka : 6 razy wymiotowalas? czy mdlosci ??????????? biedulka :(

reklama
Dziewczyny zdjęcia super!
Kocurek z Olą dwie modelki, Jos wygląda jak dziewczynka... coś czuję, że Wy to tak tylko z grzeczności piszecie o tych oczach podkrążonych, zmęczeniu na twarzy, żeby nam nie było przykro, bo po Was tego po prostu nie widać!!!!

Wiola ja Cię dzisiaj rozgrzeszam z wszelkiego lenistwa... i jak, pomogło trochę:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry