• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
libby jesli nawet to jestes 3 miesiace po porodzie i masz do tego prawo. a zreszta sama pisalas ze waga juz spadla do tej z przed ciazy a to juz 3/4 sukcesu.
a co ja mam powiedziec ? 2 lata po ciazy zostalo +10 na plusie z rozmiaru 36 powiekszylam sie do 42 a nawet czasem koszule 44.
a bo do figury to wiadomo ze wiekszosc kobiet przestaje byc filigranowymi po ciazy, miednica sie rozchodzi, biodra powiekszaja, cycki traca jedrnosc i nic z tym niz zrobisz taka natura.
jestem z ciebie dumna ze wrocilas juz do wagi z przed ciazy i ty z siebie tez powinnas byc dumna:-*

reklama
:szok::szok::szok: nie mam czasu, żeby każdej odpisać, a od kilku dni mam ogromną ochotę potowarzyszyć "normalnie" w BB dniu, ale mój synuś jest w fazie "UGRYŹĆ WSZYSTKO, CO W RĘKĘ MI WPADNIE" i jest marudziakiem dzisiaj nie śpimy od 5 :szok: a w nocy, musi się do mnie przytulać, tzn tak się układa, żeby mnie dotykać ciałkiem i jest spokój, tylko ja się boję, żebym go swoim ciałem nie przygniotła, albo rączkę, czy nóżkę :sorry:

JOS!!!!!! Józefino!!!! :-D piękna ta Twoja pupinka Leopoldynka, jak zwykle te pięęęęęękne oczyska :zawstydzona/y:

Kocurrrku Maleńka Ola na zdjęciach wygląda jakby w jej żyłach płynął sam ZEN i nic więcej :-D cudnej urody dziecięcie :-D ale to wiadomo po kim :rofl2: zastanawiam się jak Twój syn wygląda :-p:-D

Made Robaczku my powolutku żyjemy, wstawię trochę CUKRU do kawy :-D

Karolla belissima nie zawstydzaj mnie :-p make up to nie pamiętam kiedy ostatnio miałam

Liluś jeśli Ty kobieto masz 3 z przodu w dowodzie, to jak chcę taki za kilka lat wyglądać!!!!! :tak: proszę o więcej zdjęć Martynki :rofl2:

Mary trzymam za Was kciuki, za Ciebie i Mię, mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Waszej myśli :tak:

Wiolka współczuję bliskich spotkań z porcelaną :sorry2:

Asionku Twój Nath jest słodki :tak: i masz się do czego przytulać, Remek w jego wieku, był małym wężykiem ogrodowym, taka chudzinka, a teraz, to już całkiem solidny mężczyzna :-D

Zizi, Ajas, Naga trzymam kciuki za Was dziewczyny, do BOJU!!!!:happy:

Sol cześć!
Jednak jakaś siła w BB tkwi, fajne te Twoje dziewuszki :tak:

HMMMMM.... coś miałam jeszcze napisać, ehhh, wybaczcie, ale same wiecie jak to czasem bywa z pamięcią :sorry2:

aaaaaaa Kocurrrrku Remik uwielbia macać cycusia :-D to najprzyjemniejsza część karmienia :-D

ja też na razie znikam,gwiazda znów szaleje ze spaniem, zjadła teraz, przejaśniło się trochę u nas, więc zaraz spacerek

Lil-wieczorem będę zamawiać na allegro więc ci podeślę linki, może sama coś sobie pokombinujesz później;)

Jos-spokojnej podróży i do zobaczenia,

pozdrawiam wszystkie

CAROLINE, cieszę się, że Oliwka będzie uczęszczała do świetlicy. Zawsze to lepiej, bo wśród rówieśników nie będzie pewnie tyle myślała o wszystkich przykrościach. Wiem- to nie jest rozwiązanie i bez terapii się nie obędzie. Szkoła jednak czasami potrafi wyjść na przeciw

MADE, :-) fajnie widzieć Twoje literki hehe

WIOLU, współczuję porcelany i dziękuję za dobre słowo. Jakoś tak mi ciężko jak patrzę na ciuszki w szafie w rozmiarze 34/36... Nie kupuję nic na teraz, bo wciąż mam nadzieję albo raczej łudzę się, że wrócę do dawnej figury. Chyba będę musiała pozbyć się złudzeń.

KOCURKU, Oleńka słodkości:tak: hihi smoczuś jaki wielgachny :-D mój Młody też lubi pomacać cycucha w trakcie, a jak kończy zerka na mnie i próbuje paluszki do mojej buzi włożyć. Paznokietki regularnie obcinam :blink:

LILU, ta stronka tablica.pl jest the best jeśli chodzi o używane rzeczy. Ceny superowe, problemów nie ma, kupa ogłoszeń np. z mojego miasta i mogę sobie podjechać, zobaczyć, wypróbować i zapłacić do ręki. Ze zwrotami też nie miałam problemu, ale to chyba zależy od sprzedającego, bo to przeważnie osoby prywatne. Dzięki tej stronce mam huśtawko-leżaczek-bujaczek za niecałe 200 zł z fishera, a na allegro ten sam, też używany wystawiony był za 270 zł. Teraz szukam książeczek dla takich maluszków jak mój. A może cosik innego fajnego będzie... a Maciuśki to fajne chłopaczki!:-D

AGAPO, zdrówka życzę

MARY, kochana, współczuję przeżyć. Teoretycznie wiem jak wygląda obracanie maluszka :-( Bidulko. Nie dziwie się dlaczego czujesz się źle i smutno Ci. Będąc na Twoim miejscu zdecydowałabym się na cc. Bilans plusów porodu cc w Twoim przypadku jest większy niż sn pośladkowego. Przynajmniej ja tak myślę. Na pewno podejmiesz dobrą decyzję.

SERG, MŁODAMAMUSIA, JUST cześć

ZIZI, hehe jak można przeszkadzać w pracy?! I to klienci! :blink:

SOL, miło znów :tak: dziewuszki już takie duże..

JOS, wolę tak go ubierac lub w brązy z domieszką błękitu. Mam ciuszki całe błękitne też. Ale połączenie brązu, beżu z błękitem jest jak dla mnie szlachetne a z zielenią po prostu ładne. Przecież taki przystojniacha musi "jakoś" wyglądać :-D:-D:-D

ASIONKU, ucałuj Kluska!

EDIT:
Pranie jedno rozwieszone, drugie w pralce, gary pomyte po szybkim obiadku, podłogi lśnią, kot wyczesany i wypieszczony, synuś najedzony śpi już godzinkę, ja pachnąca po prysznicu szykuję siebie i rzeczy małego. Jak wstanie zmykamy na spacerek. Pa!
A może Strzałą do lumpka?? hę :-D

Ostatnia edycja:
Libby, no niestety przeszkadzają, ale nie klienci:-D tylko szef ze swoim synem:happy: kręcą się ciągle pod ręką;-)
Ślicznie wyglądasz:tak::tak:

A mi wczoraj dopiero wyszedł test owu pozytywny:szok: normalnie działamy:tak::tak::tak::sorry2::sorry2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry