• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ajas dzieki:-* ciekawe czy maz mnie rozgrzeszy z braku obiadu?

lil czuje ze bedzie chlopak a sie okaze za 27 tyg

jos wymiotowalam juz 6 razy , dawno nie czulam sie tak fatalnie i nie mialam takiego dnia.

reklama
jezu ledwie doczytałam;)

ja chwilowo-bo gwiazda dziś jakoś marudna-zasnąć już sama nie umie, ciągle się ślini i gryzie wszystko i wszystkich;)

Lil-mówisz na tablicy też jest fajnie;-)mąż mnie zatrzeli;) a ten traktorek ze zwierzaki-zabawka bardzo wytrzymała, zwierzątka dają głos, sam jeździ a dzieci uwwwwwielbiają-sprawdzone na dużej ilości dzieci-Danio dostał na 1 urodziny

Mary-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Serg-oglądałam na twoim blogu twoje cudeńka-kobieto masz taki talent!!!!!ja się zgłoszę niedługo do ciebie bo w marcu moja siostra ma 18 i potrzebuje bardzo osobistą kartkę a nie masówkę ze sklepu;)

Wiolka-jejku pierwsze ruchy są na maksa cudowne, bo potem kopniaki w żebra nie bardzo;)

Kocurek-zdjęcie Oli ze smokiem rządzi-a jakie ma już bystre spojrzenie;)

Jos-już wiem po kim Polduś taki śliczniutki;) i mój syn też lubi przymierzać moją biżuterię;)

co tam jeszcze komu miałam pisać?...

aha Made-udało mi się szybciej-masz maila;)

Ostatnia edycja:
Wzięłam sobie kąpiel, bo to mnie ostatnio świetnie relaksuje. ;-) A ze szpitala jeszcze nie dzwonili!!! :no:

Sol - nie wiem, ginka powiedziała, że dziś dostanie zdjęcie moich gnatów z opisem i do mnie zadzwoni. Może dopiero po dyżurze?...

Lil - dziękuję, kochana!!! :*:* Jeju, jak Ty mnie podnosisz na duchu! Chyba hormony mi na koniec szaleją, bo mam takie dziwne samopoczucie... Ciągle myślę o porodzie, o tym, co będzie potem, jak ja dam radę jako mama itd...

Jos - fajne foteczki!

Dziękuję za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Hejka!
Dopiero wróciliśmy. Później nadrobię i popiszę więcej. W wielkim skrócie: chrzciny rewelka :-p wszystkich swietych też hehe :-D

Zdążyłam douważyć JOS i jestem w ogromnym szoku :szok: Kochana, zazdrość to mało powiedziane. Wyglądasz FE NO ME NAL NIE !!!
Aby pokazać różnicę wstawiam na chwilkę Zobacz załącznik 404289Zobacz załącznik 404290Zobacz załącznik 404291Zobacz załącznik 404292zdjęcia. Proszę się nie śmiać. Jedno zrobione tydzień po porodzie, drugie miesiąc po.
No i oczywiście nie mogło zabraknąć mojego Kurczaczka. Najnowsze foty.

PAULINKO, thx za smska. Sorki, że nie odpisałam- muszę konto doładować. Jak się ogarnę i w ogóle, to napiszę pw w sprawie tych galotek i misia.

Jak ktoś wie jak usunąć zdjęcia z posta, to proszę o pomoc!!

Libby skopiuj tekst, skasuj całego posta i wklej tekst w nowym poście. Tzn. Jos zna sposób jak usunąć zdjęcia - ale jak ja nie dałam rady to całego posta wywaliłam :-) Super laseczka z Ciebie! Synuś przystojniak! Jak każdy Maciuś hehe:-D

reklama
libby : dziekuje ! :) sliczne fotki a ty bardzo dobrze wygladalas po porodzie co sie czepiasz? :)
posta usunac : panel kontrolny na dole po lewej zalaczniki i pozniej usunac
ja tez zmykam fotki usunac

libby : panel kontrolny tro jest w ustawieniach na gorze
synek slodki :) i bardzo ladne ubranka, lubie taka kolorystyke Mmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry