• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie dziewczynki.
Mnie i zreszą moją rodzinkę zaatakował rotawirus. Ja wczoraj przeleżałam cały dzień. Przeczyściło mnie na dwie str., temperatura, ból żołądka, brzucha, głowy, stawy itd. Dziś jest lepiej ale jestem osłabiona bo wczoraj nic nie jadłam, a dziś się męczyłam z serkiem chyba z godz. Do tego ciśnienie poleciało mi w dół, zrobiło mi się słabo i wogóle chciałabym sobie jeszcze dziś poleżeć. Dobra już wam nie smutam.

reklama
Kocurek :-D:-D:-D no w sumie jak się tak zastanowić...jestem winna te odrobinę uczucia moim fanom :-) hahhahaaaaaaaa...no i się popłakałam :-):-):rofl2:

Liluś - skup się na nas, a my Cię już usprawiedliwimy :-)))))))

Wioluś no super sprawa z tą tablicą...

Kocur mnie też pocieszyłaś tym zdjęciem :-D

Zmykam na spacerek - jakbyście takie fajne linki z prezentami miały - jak Paulinka wkleiła to baaaardzo proszę dajcie mi znać! Jakoś od razu mi się w głowie rozjaśniło z prezentami!

Buziaki - jak mi się uda bardziej skupić to napiszę więcej!!!

hehe liluś u mnie tak wygląda weekendowe kino o 20:00 :-D:-D:-D Akurat oglądałam Kapitana Amerykę ;)))))

Oho.. chyba "zrobię się" innym razem - mała ma wieeelkie oczy :-)

Ostatnia edycja:
Jescze kilka ''złotych postów'',mam nadzieję,że ze swoich też się niedługo będę śmiała:)

Wiolka cieszę się, że mąż przytulił :)))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!! A u mnie niepewność tym razem nie jest taka zła, bo byłam przygotowana na porażkę, ale już po prostu nie chcę się nakręcać, bo wpadłam jakoś dziwnie w euforię, latam co chwilę do kibelka, a tam czysto i czysto! W 25 dc. nie było już dawno czysto u mnie. Może to ten castagnus!

Hej Agapa, Hej Jos! Jos jak się czujesz teraz??? BUZIAKI DLA CIEBIE!!!!!!!

Z pewnością to był Castangus:)))

Hej babki!

Witam się w sobotę! :-) Mamy jakies fasolki? ;-)

U mnie 39 dc i nie ma @, co mnie już wkurza... :-( W tak rozwleczonych cyklach pewnie nie ma owulek...

Nie ma owulek?:)

Witam dziewczyny! Dziś testowałam, 26 dc. u mnie, więc wszystko może jeszcze się zdarzyć, ale mam dwie kreski. Trochę w to nie wierzę, bo przecież ten cykl miał być stracony. Cieszę się bardzo, ale jeszcze bardziej denerwuję, że ta radość znowu będzie tylko chwilowa. Trzymajcie kciuki kochane. I miłego dnia wszystkim! Trzymam kciuki za resztę testów!

Zobacz załącznik 326897

Piękne miałaś kreseczki:)

wioluś tule

a u mnie @ brak juz sama nie wiem niech już przyjdzie bo się zaczynam nakręcać:-(

pok ja biore duphaston w dawce 10mg i ostatnią dawkę brałam 23.02. i przez ostatnie dni bolał mnie brzuch i to mocniej nawet niż zwykle. Szyjka jest jednak zamknięta i tem 36.8. Boże:wściekła/y: nakręcam się walnijcie mnie w łeb. Przecierz owulki nie było.

ja tylko na sekunde
HEJ
w biegu bo za minute wychodze z malym do zlobka

CHCIALAM TYLKO NAPISAC ZE ANI SEKUNDY NIE WIERZYLAM W CIAZE SOL
WESZLAM TU TYLKO PO TO ZEBY.... ZROBIC DEOKLADNIE TAKI SAM ZART :)

DZIEWCZYNY .... JESTEM W CIAZY :)

To był hit miesiąca:)))

hej :)))))))))))))))))

carola : ale perelki hahahaha :) super wspomnienia!!!! :)
powodzenia z oliwka, bedzie dobrze! najwazniejsze ze dzialacie!!!!!

kocur : pieknego masz ssaka :) szal z tymi paluszkami :)
a mnie ostatnim zdjeciem nie pocieszylas wcale a wcale... nawet jak padasz na ryjek to wygladasz ladnie :)
ja zmeczona wycienczona = wygladam na chora po prostu, nie bede pisac z jakiego oddzialu, zeby nie urazic ciezko chorych ludzi... ale zdjec nie wkleje na pewno zeby nie straszyc :)

wiolka : bidulko najadlas sie strachu...

just : helo :)

sol : jakie dziewczynki byly male!!!!!!!!

ewula : ja tez polecam spiworek, tutaj lekarze wrecz niemowlat nie karza klasc pod kolderki... choc wiadomo co kraj to obyczaj
my od urodzenia jedziemy na spiworkach :)

mary : &&&& za podjecie decyzji!!!

made : a maz nie bierze pod uwage malej blondyneczki??? :)

ide po cappucino o smaku czekolady milka
komu komu??? :)

reklama
Cześć babeczki!

U mnie nic się nie wydarzyło, czekam na telefon ze szpitala, no i dlatego siedzę w krzakach. Dzień jakiś taki smutny... :-(

Buziaki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry