• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :blink:

ciężka noc za nami, bardzo ciężka, chyba zębole idą maksymalnie, bo smoczek był w użyciu całą noc, tzn gdybym pozwoliła na cycusia, to całą noc najchętniej mój syn by go memłał :szok: a potem zdziwo, że matki są Afrykankami, a ich piękny biust traci na jędrności :sorry2:

kawusi, kawusi, komu???? (otwarta puszka kawusi mielonej :-p co by zapach do każdego nozdrza dotarł) :-D

reklama
rurka Ala zazdrosna czasem o Maja i mówi, że ona też jest dzidziusiem a nie dziewczynką... Maja marudna przez zębole, na czworaka lata po całym mieszkaniu i trzeba ja pilnować bo ciągle psoci, obrywa listki z kwiatów, wspina sie na szafli, na drzwiczki od pralki, wszystko do buzi bierze a Ala czasem zostwai cos malego czym mogłaby sie zadławić wiec musze mieć oczy dookoła głow... teraz śpi wiec ja szybko na BB wpadłam ;)

Libby - pająka - pająka kochana z glana :-D;-)

Caro - już przesłałam i idę na pocztę :-p

maran - Karola normalnie mi wcale nie chorowała ale odkąd poszła do przedszkola to niestety zaczęło się chorowanie. Do tego ma ten trzeci migdał tak powiększony że zatyka jej uszka i nie pozwala z zatok spływać - to powoduje odkładanie się na nim bakterii i po kilku dniach znowu choruje. Tak więc 15 grudnia wycinają jej trzeci migdał i podcinają gardłowe bo przez nie chrapie i ma problemy z wyraźnym mówieniem :zawstydzona/y:

A ja sobie odebrałam w aptece prezenty za punkty: Wok-a, wagę kuchenną i zestaw długopisów taki ładny. I teraz chwila zadumy - ile ja zostawiłam w tej aptece skoro tyle punktów miałam :no:

CAROLINE, a tak jakoś :-p

RURECZKO, my też z moim ten film oglądaliśmy, tzn., ja bo on nie wiem czemu usnął:-D
po porodzie jak dojdziesz do siebie, to też będziesz miała powera. :-)

BOOGIE, współczuję i aż trzęsę portkami na myśl o ząbkowaniu. Przyzwyczajona jestem do spokojności mego maluszka i pewnikiem nie będę wiedziała jak mu pomóc z nerwów.

MARAN, a ja wprost nie mogę się doczekać jak mój mały będzie raczkować. Wszystkie znane mi mamusie mówią, żebym delektowała się zaistniałym jeszcze stanem :-D

MADE, witamy witamy szanowną koleżankę :-) a jak krągłości Twoje? Bardzom ciekawa czy lans pełną parą? hehe

SOL, łojacie ale żeś lekarstw się nakupować musiałaś!:szok:

Olivka - nie żartuj :-)))) mi zazwyczaj po dwóch zwoje zaczynały pracować :)))))))

Libby - hahahaaaaa jakie krągłości ???? nie wiem o czym mowa :-p A poważnie, to jest tak: od pasa w dół - ujdzie, ale ogrom czyczków burzy mi wszelką proporcję :eek: i tak się zastanawiam czy możliwym jest, by jeden czyczek ważył 2,5 kg :sorry2: co ??? Pociesz mnie i napisz:
- Oczywiście made :-):-):-)

just - witaj Zuczku :-D Zaraz Ci wyślę Zygmusia :tak:

droga koleżanko Made niniejszym ogłaszam, iż jest to możliwe, żeby jeden cyczek ważył 2,5 kilograma :tak::-D :rofl2: a wiem z autopsji :-D:-D

czy mam koleżankę do kawusi, czy sama mam wypić?:sorry2:

just - moja Ty Kochana :-))))) dziękuję, że potwierdziłaś moją teorię i usprawiedliwiłaś nadwagę :-):-):rofl2:
Co do kawki, to ja zawsze chętna ;)) aaa...ale tego topielca z filiżanki też poproszę :zawstydzona/y:

jos !!!!!
Zostaw Theo i wracaj !
A swoją drogą ciekawam jak misio zniósł badanie :-)))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Powiedzmy, MADE, powiedzmy :-D

ojejejjj, nie pojedziemy dzisiaj do zoo :-( mój Pan już nie chce, ale MUSI do pracy jechać :-(
Za to mam zadanie do wykonania. Kupić Karbo! Tylko co to jest, nie pytajcie, bo pojęcia nie mam :dry:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry