• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Libby - ślicznie wyglądasz :tak: W ogóle fajna z Was rodzinka :))) aż miło popatrzeć :-)

Olivka - a dostałaś może skórzane oficerki rozmiar 37, w których nie chodzisz ? :-))))))))

Made z oficerkami jestem na minusie...podczas remontu chyba nas okradli bo mi zginęły 3 pary kozaków,w tym 2 nowe za kwotę 4cyfrową:(((((((((((((((((((((((((((((
Męża butki za 450zł jedne i drugie za 300zł...kuźwa,w tym roku już nas nie stać na takie rarytasy...zła jestem jak osa.
Aaaa i jeszcze pościel eksklusiv którą dostaliśmy w prezencie ślubnym:(

O jacie jacie, ale Kluseczek!:-) Słodziaczek taki. Ile on waży, MADE? Buziaczki eciocia śle, tylko ślinka leci na takie słodkości!! A tak w ogóle dziękuję za komplementa odnośnie rodzinki. :-)

PAULINKO, usunęłam już je z posta. Ale to są te, które widziałaś. No, oprócz ciążowych.

hahah kozaczki, w których nie chodzisz! hahah ja mam takie, ale 35. Kupiłam karmelowe ala oficerki i nie chodzę, bo nie wiem z czym je łączyć.

CAROLINE, O_o

Nie chcę myśleć nawet o ilu rzeczach JESZCZE nie wiem...
ostatnio odkryłam brak karmy dla psa...

A właśnie, zapomniałam Wam napisać, że wczoraj byliśmy na szczepieniu, i Zygmuś waży całe 5 kilo :-)))))) niestety już nie zmierzyli, ale w 56 się jeszcze wciska :rofl2:

Libby - kurde bele, szkoda, że takie małe :-))))) a chodzisz w butach na obcasach ?

CAROLINE, teraz już niczego nie odzyskasz. Cholercia. Mojemu znajomemu podczas remontu dachu zwinęli rower. A on jest kolarzem górskim, więc to nie za tysiaka. Pewnie opchnęli go za 200zł.

PAULINKO, jak chcesz, to specjalnie dla Ciebie wkleję te, których nie widziałaś.

Podrasuję się troszkę, przebiorę, małego przygotuję i lecę na zakupy znowu. To karbo muszę kupić przede wszystkim.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry