Asionek31
Fanka BB :)
hej
u nas znowu to samo czyli walka od rana do prawie 15
biedny ten moj maly nawet pospac w spokoju nie moze ...
wy takie pracusie od rana , a ja nic nie zrobilam .. jutro maz w domu wiec zrobie cosik pozytecznego
ladne to one sa nie powiem
ale ja po latach na windows nie moge jakos przyzwyczaic sie do maca
do tego ich blokady na wszystko co mi potrzebne , czyli skype , gg mocno mnie draznia
na ipada tez sie czaje
fajna sprawa !!
widze u ciebie tez z brzuszkiem przeboje ?? kurcze ja juz nie wiem nic .. nie jem czy jem jest tak samo
i nie wiem czy warto meczyc sie dieta ?
i czy na jakosc mleka nie wpywa takie niejedzenie ?? albo jedzenie " suchego chleba z woda " ??
nie pomoge niestety
ja ciagle tabosw zapominalam brac i dlatego wszczepilam implanta
spokoj na 3 lata i zero myslenia
o jej jakie slodkosci !!
))
wracaj do nas szybko
i zeby z mezem marnotrawnym sie poprawilo !! ehhh faceci 
kurcze dobrze , ze weszlas jednak do domu !!
ja tez kiedys mamie taki numer odwalilam , zamknelam siebie i malenka siostre w lazience .. mama sama jeszcze wtedy komorek nie bylo no kicha ogolnie
dzieci sa nieprzewidywalne niestety i trzeba je miec na oku 24 na dobe
drugim razem jak mama zamykala drzwi za nami ja przez ten moment zdarzylam wsadzic glowe w szczeble od balustrady na klatce schodowej
wyjac juz nie moglam rzecz jasna ... wrzasku narobilam , stresu mamie niezlego , straz pozarna musiala przyjechac odgiac to dziadostwo ... mialam pomysly dobre
slicznosci !!
zabki ida malemu ?? ehh mam nadzieje , ze u mnie bedzie lajtowo ! takie zadoscuczynienie za ten brzuch
o kurka :/
mnie to juz nic nie zdziwi .. jak mama robila mieszkanie ze strychu tez poginely kartony z naszymi rzeczami
najbardziej szkoda pamiatek typu zdjecia
wyniesli wszystkie z calego zycia naszego ... tego juz sie odrobic nie da
ludzie sa pokopani i wredni :/
u nas znowu to samo czyli walka od rana do prawie 15
wy takie pracusie od rana , a ja nic nie zrobilam .. jutro maz w domu wiec zrobie cosik pozytecznego
asionku blokada antyprzeciekowa słaaabaA mac air mego pana to mi się okrutnie podoba - szczególnie podświetlane klawisze
A ten stacjonarny co mnie tak jara od wczoraj jest naprawdę cudny
Wszystko jest niesamowicie intuicyjne..!
Chłopaki oczywiście lecą na iphonach - G. i syn mój i żyć bez nich nie mogą hehe.. A G. już się od jakiegoś czasu na ipada czai i chyba go sobie pod choinkę sprawi ;-)
Istne applowskie szalenstwo!!Tylko ja na laptopku ukochanym asusie (co mu sie glosniki wlasnie spsuly a nie wiem gdzie w tym bajzlu posialam gwarancje) i telefonie samsungu (co ma za mala kurde jednak pamiec jak na moje potrzeby).
Nie spalam tej nocy - wracam do jedzenia samego ryzu z mlekiem jak babcie kocham!! nie bede dziecka meczyc jablkami, gruszkami, miesem, sernikiem i czekolada((( Teraz chodze z malenka w nosidelku, bo inaczej ciagle cyc i cyc, a ja musze ogarnac siebie i kuchnie i lazienke, bo o 9 przywoza meble, a zaraz potem bedzie ekipa montowac fronty do szafek w lazience i poprawiac zabudowe kuchni.
ladne to one sa nie powiem
do tego ich blokady na wszystko co mi potrzebne , czyli skype , gg mocno mnie draznia
na ipada tez sie czaje
widze u ciebie tez z brzuszkiem przeboje ?? kurcze ja juz nie wiem nic .. nie jem czy jem jest tak samo
i nie wiem czy warto meczyc sie dieta ?
i czy na jakosc mleka nie wpywa takie niejedzenie ?? albo jedzenie " suchego chleba z woda " ??
kurka !! *^*^*^*%% zapomniałam wczoraj tablletki ! ;/
i co teraz ?? wzięęłam ja teraz ale w ulotce pisze ze jak sie zapomni zarzyc te biale tabletki ktora ja zapomniałam nalezy wyrzucić reszte ominietych tabletek..
Czylio dzisiaj wieczorem mam wziąśc normalnie jasnorozową nowe opakowanie tak |
nie pomoge niestety
ja ciagle tabosw zapominalam brac i dlatego wszczepilam implanta
o jej jakie slodkosci !!
Dziewczynki dziękuję Wam za słowa otuchy - uciekam z domu na weekend. Źle się porobiło. Postaram się w poniedziałek wpaść do Was z lepszymi wiadomościami. Chyba za dużo marudzę.
wracaj do nas szybko

dziewczyny ten tydzien mnie rozwala, ciagle jakies wypadki no...
poszlam powiesic pranie dokladnie 3 powloczki od poscieli, Iwa ogladala bajki wiec mysle sobie wyjde i nawet nie zobaczy. wracam do domu a drzwi zamkniete. iwa przyszla do korytarza i widocznie chciala przyjsc do mnie i przekrecila zamkniecie.a ja bez telefonu bez niczego. panika w oczach . obieglam caly dom do okola i kominuje jak wejsc do domu zeby narobic jak najmniejsze szkody i zeby to zrobic jak najszybciej...poszlam do drzwi i tlumacze ,,kochanie sprobuj przekrecic tamto zamkniecie ktorym sie bawilas" slysze ze kreci ale nie otworzylo sie. drzwi metalowe wiec ich nie rozwale , poszlam do tylnich drzwi bo one sa jeszcze stare drewniane i myslalam ze uda mi sie wyrwac patent...ale lipa , drugi pomysl to wejsc na drabine i wybic okno na strychu i tamtenduy wejsc do domu ale to na wysokosci pietra i troche sie balam ze spadne a wtedy bym jej nie pomogla. mala sie uspokoila i widze ze idzie sie bawic . wiec ja znowu do tylnich drzwi. potratowalam jej kilka razy z kopa( nie mam pojecia z kad tyle sily mialam) drzwi popekaly i wkoncu wypadly z fotryny , ta czesc z zamkiem zostala przy scianie. drzwi rozwalilam dokumentnie ale do malej weszlam...
kurcze dobrze , ze weszlas jednak do domu !!
ja tez kiedys mamie taki numer odwalilam , zamknelam siebie i malenka siostre w lazience .. mama sama jeszcze wtedy komorek nie bylo no kicha ogolnie
dzieci sa nieprzewidywalne niestety i trzeba je miec na oku 24 na dobe
drugim razem jak mama zamykala drzwi za nami ja przez ten moment zdarzylam wsadzic glowe w szczeble od balustrady na klatce schodowej
wyjac juz nie moglam rzecz jasna ... wrzasku narobilam , stresu mamie niezlego , straz pozarna musiala przyjechac odgiac to dziadostwo ... mialam pomysly dobre
Libby Inka raz! dla Pania topielec dla koleżanki Made
slicznosci !!
zabki ida malemu ?? ehh mam nadzieje , ze u mnie bedzie lajtowo ! takie zadoscuczynienie za ten brzuch
Made z oficerkami jestem na minusie...podczas remontu chyba nas okradli bo mi zginęły 3 pary kozaków,w tym 2 nowe za kwotę 4cyfrową((((((((((((((((((((((((((((
Męża butki za 450zł jedne i drugie za 300zł...kuźwa,w tym roku już nas nie stać na takie rarytasy...zła jestem jak osa.
Aaaa i jeszcze pościel eksklusiv którą dostaliśmy w prezencie ślubnym![]()
o kurka :/
mnie to juz nic nie zdziwi .. jak mama robila mieszkanie ze strychu tez poginely kartony z naszymi rzeczami
najbardziej szkoda pamiatek typu zdjecia
ludzie sa pokopani i wredni :/
A mac air mego pana to mi się okrutnie podoba - szczególnie podświetlane klawisze
A ten stacjonarny co mnie tak jara od wczoraj jest naprawdę cudny
Wszystko jest niesamowicie intuicyjne..!
Tylko ja na laptopku ukochanym asusie (co mu sie glosniki wlasnie spsuly a nie wiem gdzie w tym bajzlu posialam gwarancje) i telefonie samsungu (co ma za mala kurde jednak pamiec jak na moje potrzeby).

To wręcz przerażające. Muszę pogadać z moim...
żart oczywiście. Chyba nie masz wskazań do cc??
Dietę trzymasz ile dni już, bo efekty są dopiero po ok. tygodniu?