• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej :)
u nas znowu to samo czyli walka od rana do prawie 15 :( biedny ten moj maly nawet pospac w spokoju nie moze ...

wy takie pracusie od rana , a ja nic nie zrobilam .. jutro maz w domu wiec zrobie cosik pozytecznego :)

asionku blokada antyprzeciekowa słaaaba :dry: A mac air mego pana to mi się okrutnie podoba - szczególnie podświetlane klawisze :tak: A ten stacjonarny co mnie tak jara od wczoraj jest naprawdę cudny :sorry2: Wszystko jest niesamowicie intuicyjne..!
Chłopaki oczywiście lecą na iphonach - G. i syn mój i żyć bez nich nie mogą hehe.. A G. już się od jakiegoś czasu na ipada czai i chyba go sobie pod choinkę sprawi ;-)
Istne applowskie szalenstwo!! :-p Tylko ja na laptopku ukochanym asusie (co mu sie glosniki wlasnie spsuly a nie wiem gdzie w tym bajzlu posialam gwarancje) i telefonie samsungu (co ma za mala kurde jednak pamiec jak na moje potrzeby).

Nie spalam tej nocy - wracam do jedzenia samego ryzu z mlekiem jak babcie kocham!! nie bede dziecka meczyc jablkami, gruszkami, miesem, sernikiem i czekolada :(((( Teraz chodze z malenka w nosidelku, bo inaczej ciagle cyc i cyc, a ja musze ogarnac siebie i kuchnie i lazienke, bo o 9 przywoza meble, a zaraz potem bedzie ekipa montowac fronty do szafek w lazience i poprawiac zabudowe kuchni.

ladne to one sa nie powiem :) ale ja po latach na windows nie moge jakos przyzwyczaic sie do maca
do tego ich blokady na wszystko co mi potrzebne , czyli skype , gg mocno mnie draznia :)
na ipada tez sie czaje :) fajna sprawa !!

widze u ciebie tez z brzuszkiem przeboje ?? kurcze ja juz nie wiem nic .. nie jem czy jem jest tak samo
i nie wiem czy warto meczyc sie dieta ?
i czy na jakosc mleka nie wpywa takie niejedzenie ?? albo jedzenie " suchego chleba z woda " ??

kurka !! *^*^*^*%% zapomniałam wczoraj tablletki ! ;/
i co teraz ?? wzięęłam ja teraz ale w ulotce pisze ze jak sie zapomni zarzyc te biale tabletki ktora ja zapomniałam nalezy wyrzucić reszte ominietych tabletek..
Czylio dzisiaj wieczorem mam wziąśc normalnie jasnorozową nowe opakowanie tak |

nie pomoge niestety :(
ja ciagle tabosw zapominalam brac i dlatego wszczepilam implanta :) spokoj na 3 lata i zero myslenia :)

mamusiu daj mi jeszcze tego pysznego jabłuszka;)

Zobacz załącznik 404893

o jej jakie slodkosci !! :)))

Dziewczynki dziękuję Wam za słowa otuchy - uciekam z domu na weekend. Źle się porobiło. Postaram się w poniedziałek wpaść do Was z lepszymi wiadomościami. Chyba za dużo marudzę.

wracaj do nas szybko :) i zeby z mezem marnotrawnym sie poprawilo !! ehhh faceci :wściekła/y:

dziewczyny ten tydzien mnie rozwala, ciagle jakies wypadki no...
poszlam powiesic pranie dokladnie 3 powloczki od poscieli, Iwa ogladala bajki wiec mysle sobie wyjde i nawet nie zobaczy. wracam do domu a drzwi zamkniete. iwa przyszla do korytarza i widocznie chciala przyjsc do mnie i przekrecila zamkniecie.a ja bez telefonu bez niczego. panika w oczach . obieglam caly dom do okola i kominuje jak wejsc do domu zeby narobic jak najmniejsze szkody i zeby to zrobic jak najszybciej...poszlam do drzwi i tlumacze ,,kochanie sprobuj przekrecic tamto zamkniecie ktorym sie bawilas" slysze ze kreci ale nie otworzylo sie. drzwi metalowe wiec ich nie rozwale , poszlam do tylnich drzwi bo one sa jeszcze stare drewniane i myslalam ze uda mi sie wyrwac patent...ale lipa , drugi pomysl to wejsc na drabine i wybic okno na strychu i tamtenduy wejsc do domu ale to na wysokosci pietra i troche sie balam ze spadne a wtedy bym jej nie pomogla. mala sie uspokoila i widze ze idzie sie bawic . wiec ja znowu do tylnich drzwi. potratowalam jej kilka razy z kopa( nie mam pojecia z kad tyle sily mialam) drzwi popekaly i wkoncu wypadly z fotryny , ta czesc z zamkiem zostala przy scianie. drzwi rozwalilam dokumentnie ale do malej weszlam...

kurcze dobrze , ze weszlas jednak do domu !!
ja tez kiedys mamie taki numer odwalilam , zamknelam siebie i malenka siostre w lazience .. mama sama jeszcze wtedy komorek nie bylo no kicha ogolnie
dzieci sa nieprzewidywalne niestety i trzeba je miec na oku 24 na dobe :)
drugim razem jak mama zamykala drzwi za nami ja przez ten moment zdarzylam wsadzic glowe w szczeble od balustrady na klatce schodowej
wyjac juz nie moglam rzecz jasna ... wrzasku narobilam , stresu mamie niezlego , straz pozarna musiala przyjechac odgiac to dziadostwo ... mialam pomysly dobre :)

Libby Inka raz! dla Pani :tak: a topielec dla koleżanki ​Made :cool:

slicznosci !!

zabki ida malemu ?? ehh mam nadzieje , ze u mnie bedzie lajtowo ! takie zadoscuczynienie za ten brzuch :)

Made z oficerkami jestem na minusie...podczas remontu chyba nas okradli bo mi zginęły 3 pary kozaków,w tym 2 nowe za kwotę 4cyfrową:(((((((((((((((((((((((((((((
Męża butki za 450zł jedne i drugie za 300zł...kuźwa,w tym roku już nas nie stać na takie rarytasy...zła jestem jak osa.
Aaaa i jeszcze pościel eksklusiv którą dostaliśmy w prezencie ślubnym:(

o kurka :/
mnie to juz nic nie zdziwi .. jak mama robila mieszkanie ze strychu tez poginely kartony z naszymi rzeczami
najbardziej szkoda pamiatek typu zdjecia :( wyniesli wszystkie z calego zycia naszego ... tego juz sie odrobic nie da :(
ludzie sa pokopani i wredni :/

reklama
ja tutaj nic nie placilam , ale z tego co wiem w Pl ok 1000zl. na 3 lata jest wiec i tak sie oplaca , tylko , ze jednorazowo troche duzo tak wybulic :/
no i nie kazdy gin go zaklada , wiec trzeba znalezc odpowiedniego
tyle wiem , zle moze sie pozmienialo cos w Pl przez te lata wiec warto poszukac na necie gdzies info :)

helol

melduje sie na sekunde

na usg wszystko ok, choc male przybralo pozycje ze nie wszystko mozna bylo obejrzec wiec bylo raczej krtokiewaga oceniona na 2kg300 i raczej nie bedzie taki kolos jak pierworodny :)
mam troche ponad 2 tyg zeby zdecydowac czy rodze sn czy przez cc

made : czy mozesz opisac PROSZE choc w kilku p-ktach, skrotowo ( w wolnej chwili nawet za jakis czas) na PW jak wygladalo twoje cc, wrazenia, bol, ile nocy w szpitalu itp?????????????????? Z gory mega dziex!!!!!

Jestesmy padnieci, gin, mac donald, zakupy, maly drzemka i wstal godzine temu!
zaraz 17h30 THEO lezy w kacie, nie mamy zadnej fotki i zaraz lunie jak z cebra
sklep fotograficzny zeby wywolac zdjecia zamyka o 19
mamy godzine na wymyslenie czegos, ale na pewno juz w domu... zadnych atrakcji typu zoo
bedzie pewnie theo i budowanie z klodckow :)

uciekam... czas sie zorganizowac
zajrze pozniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja miałam godzinę spokoju bo mi po obiedzie M siadł do kompa a dziewczyny usnęły obie. Ale Emi już wstała w złym humorze bo ją ząbek boli - już dostała paracetamol - mam nadzieję że szybko podziała :tak:

Młodamamusia polecam plastry Evra,używa się raz na tydzień :)

Sol Pw
Wiolka PW na Fcb-ooku:)

Robię porządki w szafie:)
Nina ma za dużo rzeczy!!!!!!!!!!!! Dużo za dużo! :)

Jos a czemu CC ?? wezmiesz znieczulenie i bedzie git :) no chyba , ze do CC masz wskazania ..
super , ze dzieciatko rosnie i dla ciebie dobra nowina , ze kolos nie bedzie ;)))
u nas pogoda masakra normalnie , 3 dzien w domu gnije ...

Sol oby szybko przeszlo !!

Karolina hehe no jak na prawdziwa kobietke przystalo :))

Juhuu! Jest tu kto? :rolleyes2:

Zakupów mam dość na następne pół roku. To nieszczęsne karbo kupione. Pan, który mnie obsługiwał, wyglądał jak Pudzian! Biceps taki jak moja głowa! Do tego zero szyji!! :szok: To wręcz przerażające. Muszę pogadać z moim... :dry:

SOL, zdrówka dla córeczki

JOS, nie mów, że rodzić Ci się nie chce ze zmęczenia :-D żart oczywiście. Chyba nie masz wskazań do cc??

CAROLINE, uwielbiam grzebać w dziecięcych ciuszkach- zazdroszczę!

ASIONEK, kurza twarz no! To o co chodzi z brzuszkowymi prolemami?? KOCURKOWA Oleńka wg. mnie po żeberkach w kapuście i poniekąd czekoladzie, ale Twój Nath nie mam pojęcia. :no:Dietę trzymasz ile dni już, bo efekty są dopiero po ok. tygodniu?

Synuś śpi smacznie od 19tej. Za chwilkę na karmienie powinien obudzić się. Przeglądałam zdjęcia i zastanawiam się czy lepiej mi w blond włosach czy w czerni?

MŁODAMAMUSIU, wszystkiego ciudownego dla Rafałka!
BOOGIE, wszystkiego ciudownego dla Remigiuszka!
TO chyba dzisiaj, co? Kobietki?

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry