• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek - a spróbuj czegoś takiego jeśli jeszcze nie próbowaliście - wiem wygląda strasznie ale działa :sorry2:
Windi Kateter rektalny, dla niemowląt, 10 szt

A ja się pochwalę właśnie uszyłam lalkę dla Emilki - taką szmacianą. Kupiłam kiedyś takiej fajnej grubej bawełenki i dzisiaj mi odwaliło i jej zrobiłam szmaciankę - wypełnioną watą :sorry2: Nie jest to jakieś cudo ale ważne że będzie ją mogła maltretować ząbkami bez ryzyka kłaczków z miśków w buzi :tak: Jutro jej jeszcze zrobię wełniane oczka i buzię i wełnianą sukieneczkę i będzie super :tak: Jak skończę to wkleję fotkę mojej twórczości :-p

reklama
Hej laski:)
Ja na dzień dobry złe wieści...przyjechał sąsiad z awanturą,że nasz pies znowu wylazł i straszy ludzi...
A teraz dostałam maila od mojego ex,tego który najbardziej mi życie skomplikował,że nasz wspólny znajomy nie żyje...

Dzień dobry :)))

U nas jak zwykle od razu poprawa po odstawieniu owoców i właściwie wszystkiego... :sorry: W nocy spałyśmy ratalnie po dwie godziny z jednogodzinnymi przerwami, raz był wielki płacz na chwilę, a tak to stękanie tylko. Bąki sadziła moja mała popierdułka seriami, okupała się dokumentnie aż po szyję o 4 nad ranem, ale było oki :tak: Wczoraj jadłam tylko ryż, mleko, płatki kukurydziane i makaron. Zawsze na drugi dzień, jak odstawiam wszystko inne, jest lepiej, chyba coś w tym musi być...

LIBBY z tej kapustki to zjadłam tylko żeberka :sorry: boję się aż tak daleko posunąć :-p A wiesz, że tę kąpiel co 2-3 dni to mi położna doradziła..? i faktycznie już maleńka ma skórkę git - musiała naprodukować troszkę własnych olejków do natłuszczania, jakieś oilatum i inne stosowałam i kremikiem smarowałam i nie działało na nią :-(
A teraz od paru dni myję ją po totalnym okupaniu w umywalce, pod bieżącą wodą, bo bym musiała pół paczki chusteczek zużytkować i na razie skórka ładna :-)

Mała w nosidełku i śpi jak aniołek... :) Przekrzywiam nosidełko na bok, żeby nie leżała w pionie, główka wtulona w pieluszkę i nawet smoczek zbędny :))))))))) A ja mogę z nią wszyyystko zrobić - odkurzam, myję podłogi, gotuję :-) Kamil też był taki grzeczny w nosidle :-)

A teraz kawka i poczytam co u Was, bo tylko pobieżnie przeleciałam :)

Zyguś jaki !!! :-):-D:-):-D śliczniutki MADE !! no udał Ci się sequel ;)))))

CAROLINE współczuję wieści.....
A pajacyka kotkowego bym może i dorwała, tylko że jeszcze z domu się nie ruszyłam nigdzie autem, musiałabym małą w foteliku na tylnym siedzeniu montować, bo poduszka.. deaktywować ją czy małą z tyłu wozić hmm...

BOOGIE utulić Remisia proszę.. jak zębole dzisiaj..? :sorry:

SOL szkaradny był ten pająk brrr.. skończył marnie w lufie odkurzacza - już się stamtąd z tych kudłów Bilonowych nie wygrzebie.. chyba :eek:

Ostatnia edycja:
hej :)
u nas nocka ok , ale to norma , za to ok 6.30 jak zwykle stekanie sie zaczyna , ale przysypiamy jeszcze na szczescie :)
ja juz chate wyszorowalam , pranie zrobilam , maly zasnal :)
ide jakis makijaz zrobie , bo dzisiaj mam zamiar w koncu wyjsc :) narazie nie pada i oby tak dalej !! :)

Kocurek kurcze ja cie poziwiem , ze ty sily masz na to wszystko po takim spaniu na raty ... ja czasami ok 9 ledwo na oczy widze :szok:
a nosidelko dobra rzecz :) przynajmniej rece wolne hehe
a po mleku malej nic nie jest ?? bo mnie kazdy straszy zeby nic z nabialu nie jesc :wściekła/y: a ja jakos nie widze zeby malemu szkodzilo ...

Asionek - a spróbuj czegoś takiego jeśli jeszcze nie próbowaliście - wiem wygląda strasznie ale działa :sorry2:
Windi Kateter rektalny, dla niemowląt, 10 szt

A ja się pochwalę właśnie uszyłam lalkę dla Emilki - taką szmacianą. Kupiłam kiedyś takiej fajnej grubej bawełenki i dzisiaj mi odwaliło i jej zrobiłam szmaciankę - wypełnioną watą :sorry2: Nie jest to jakieś cudo ale ważne że będzie ją mogła maltretować ząbkami bez ryzyka kłaczków z miśków w buzi :tak: Jutro jej jeszcze zrobię wełniane oczka i buzię i wełnianą sukieneczkę i będzie super :tak: Jak skończę to wkleję fotkę mojej twórczości :-p

tutaj tego nie ma , ale jak bede w Pl wezme od siorki , bo kupila malemu i nie zuzyla , zobaczymy moze nam cos pomoze ??
zdloniacha z ciebie !! czekam na fotki tworczosci :))

Hej laski:)
Ja na dzień dobry złe wieści...przyjechał sąsiad z awanturą,że nasz pies znowu wylazł i straszy ludzi...
A teraz dostałam maila od mojego ex,tego który najbardziej mi życie skomplikował,że nasz wspólny znajomy nie żyje...

no to rzeczywiscie dzien nie nejlepiej sie zaczal :(((
oby skonczyl sie lepiej !! :)

Witam :-D

dzisiaj spaceer z rodzinką na obiad do restauracji :-D ;-)
aa i wmomtowałam młodemu spacerówke ;-);-)

pozniej nad robie :-);-)

aa znajoma 16latka jest w 4msc ciązy. :-)
ah...

lece pa;*
miłej niedzieli dla kazdej;*

Pierkukam - zmieniam męża - zanim zabiję obecnego! Siedzi w domu już za długo i mi działa na uzębienie okrutnie.
A na dodatek sen mi ciągle po głowie krąży i wyjść franca nie może :wściekła/y: Nie powiem miły był i spokojny ale czemu mam wyrzuty sumienia po nim psia mać? Oj dzisiaj bez drąga do mnie lepiej się nie zbliżać :no::wściekła/y::no:

Cześć Wam i czołem :cool2:

ja dzisiaj w takich właśnie przyciemnionych okularach, bo muszę się maskować :confused2: bo do ludzi się nie nadaję :sorry: generalnie ZĘBY, ZĘBY, ZĘBISKA...:eek:

hej

asionek : sek w tym i problem ze porodu sie nie boje, tylko tego comoze byc przez 30-40 lat po !! :)
i najgorsze jest to ze tak jak moisz " moze teraz porod zly nie bedzie" - no wlasnie pierwszy byl bezproblemowy, ani pekniecia ani naciecia a miesien dostal w tylek... to co bedzie jak teraz porod bedzie "gorszy" dluzszy? naciecie? albo pekniecie albo interweniowanie szczypcami itp? to jak mùoj miesien WTEDY bedzie wygladal???? skoro jest slaby po tak zwanym porodzie "bezproblemowym" bez zadnej interwencji...?
wtedy to juz chyba wogole mi miesien wypadnie a nie sie oslabi :)

milej niedzieli wszystkim zycze!!!!!!!!!!! u nas wkoncu wychodzi slonko :)
pospalam dzis do 11h10 wiec moze sie zmotywuje na jakas aktywnosc inna niz lezenie na kanapie jak foka :)

reklama
Witam się i ja!!!!!!!! W dobrym nastroju już - ale widzę, że tu różnie bywa...

Boogie a podajesz czopki małemu na noc??? Ja dawałam jak już tragedia była....

Sol przybijam piątkę! Kiedy mąż z domu znika???

Kocurku czyli mówisz, że jak masz dietę to lepiej jest???? A powiedz jakie masz nosidełko????? Nie ma możliwości, żeby dzidzia wypadła???

Jos ja nie doczytałam o tym mięśniu - kurcze podobno ćwiczenia na mięśnie kegla jednak najlepsze....

Mloda smacznego!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry