• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil - jutro :sorry:

A mi złość na męża przeszła jak ktoś zapukał do naszych drzwi a za nimi stał mąż koleżanki - chrzestnej Emilki. I tylko z szacunku do niej nie dostał po mordzie dzisiaj ode mnie :wściekła/y: Bydle głupie - naprawdę jakbym mogła to bym go zdzieliła jak psa - prosto w gębę. Wyjechał w kwietniu do Holandii i stwierdził że nie wraca, jakiś miesiąc temu zaczął jej robić awantury przez skype i tel a teraz mu się odwidziało i z podkulonym ogonem wrócił jak mu koleżanka rozwodem zagroziła. Głupi ******* :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y:

Idę obiad robić!

reklama
Małż z dziećmi w cyrku chociaż nie wiem po co bo w domu cyrk na codzień:)
Na 15 idziemy do naszej ulubionej restauracji,włoskie święto dzisiaj:)
Chciałam się odstroić ale z leksza dooopa mi się w nic nie mieści:(
Jutro zaczynam siłownie z kolegą,będzie mnie pilnował...mam nadzieję,że sie uda bo w zeszłoroczne rzeczy nie wchodzę a te ubrania są rozmiarze....no,w dużym są.

Caroline - nie miaucz - ja teraz w 40 chodzę bo nie wszystkie 38 są na mnie. Przez plastry które stosowałam przed ciążą z Emilką a na których pierońsko przytyłam nie mogę teraz schudnąć. Ważę 74 kg i chyba mi tak zostanie - chyba że się cud zdarzy.

Jeny od zatok boli mnie wszystko - głowa, zęby uszy - paranoja :no::-(

Sol ja ponad 15kg więcej,ważyłam się wczoraj:(((((((((:szok: znowu przytyłam:((((((((((((
Byliśmy zjeść,kaczuszka obłęd a wino pierwsza klasa:)

heloooł . ;-)

spacer udany :-) i obiadek pyszny ;-);-)

a to moje maleństwo ;-):-)

Zobacz załącznik 405258Zobacz załącznik 405254Zobacz załącznik 405255Zobacz załącznik 405256 P011111_14.42.jpg

Hej, niedawno wróciliśmy od teścia ze szpitala, jest słaby ale już lepiej się czuje, może wyjdzie ze szpitala w sobotę, kochany człowiek, tak bardzo się cieszy jak przyjeżdżamy.

Widzieliście co we Włoszech się dzieje:szok: Asionek może te biurze i o Twój rejon zahaczyły:eek:

Pozdrawiam :-):-):-)

Nastała cisza:cool: .....
dobra spadam, zaraz będzie mój ulubiony film "Życie nad rozlewiskiem"
będę jutro
Paaaa

Ostatnia edycja:
hejka

lil : u mnie cwiczenia miesni a nawet masaze sie nie sprawdzily niestety...

mary : &&&& za was! a czy ty bedziesz rodzic przez cc? bo jesli tak to pewnie juz za chwile bedziecie musieli wybrac date???!!!.????

mloda : super fotki :) rosnie ci synek jak na drozdzach!!!! kiedy ten czas zlecial?????????? .... szok...

kolorowych wszystkim zycze :)

witam sie i ja chora na maksa , pol nocy nie spalam bo oddychac nie moglam ...
dziewczyny kiedys pisalyscie liste lekow ktore mozna brak w ciazy, mozecie napisac jeszcze raz?wydaje mi sie ze albo LIBBY albo Paulina taka liste stworzyly.

sol, karola ja przed ciaza wazylam 76 kg teraz przez brak apetytu jest 71 i mimo tego ze moja rodzine martwi ten spadek wagi to mnie wcale bo wiem ze z Iwa zaczelam przybierac od okolo 16 tyg...mam nadzieje ez wiecej niz do 90 nie dobije z Iwa do porodu wazylam 86kg .

karola jestes nieoceniona , jeszcze raz dzieki

lil super ze juz lepsze samopoczucie...jak dzieciaczki? pamietaj ze jakby co,to jestem...

jos kochana zastanow sie i wybiesz obcje ktora bedzie dla ciebie lepsza.

zizi swietnie ze tesc czuje sie lepiej

kocurku ty szczesciaro...ja nawet jak stosowalam diety to i tak mala miala kolki i tak przez 3 miesiace...dlatego gdzies po 3 tyg diety stwierdzilam ze w dupie z dieta jak mala i tak cierpi. oczywiscie fasoli, grochu czy kapusty nie jadlam:-)

asionek fajnie ze noc lepsza , oby takich wiecej no i wytrwalosci zycze,jeszcze troche i malemu przejdzie\

mloda synus sliczny jak zawsze

just co u was?

mary kiedy teraz wizyta w szpitalu? wiesz juz kiedy bedziecie mogli wybrac date cc?

made buzi dla Maniusia i Zygmusia

buziaki dla wszystkich wymienionych i nie wymienionych ale mozg mi cos slabo pracuje i napewno zapomnialam o kims.

Ostatnia edycja:
reklama
Wioluś piękny długi pościk naskrobałaś!!!!! Zdrówka Tobie życzę!!!!!!! W domku pod ciepłą kołderką zostań!!!

U mnie już dobrze, tylko ten czas tak przez palce ucieka!!! Dziś od rana walczę z komórką, bo mi ładowarka nie chce ładować - a bez telefonu mam panikę!!! I tak mi żal tego czasu zmarnowanego na komórkę!!! W domu syf - marzę o pani do sprzątania o ja wyrodna!!!!!!!!!!!!

Dzieciaczki super - kocham oba egzemplarze :-) Tylko potrzeba mi ciut więcej spokoju i cierpliwości :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry