Czarny Kocur
Made by Made :*
Dzień dobry moje kochane !! :-)
MAM STÓŁ W JADALNI

i krzesła !! I wszystkie pozostałe meble i wreszcie mogę jak człowiek usiąść i sobie poklikać 
asionku nabiał jem na potęgę, bo ja niemięsna jestem. Całą ciążę dwa litry mleka dziennie plus wszelkie maślanki, jogurty i sery, inaczej bym nie przeżyła lata, bo woda mi nie smakowała
I chyba małą przyzwyczaiłam, bo nabiał dobrze toleruje
lili jak tam słońce ??? Nosidełko używam takie Ostrzeżenie o przekierowaniu Z tyłu szelki daję na krzyż i wtedy mogę nosidło przekrzywić z małą na bok, żeby nie była w pionie. I tak sobie chodzimy i wszystko robimy. Wczoraj zrobiłyśmy sałatkę z kurczakiem - pieczenie kuraka, mycie sałaty itp. , krojenie warzyw, sosik, grzanki
))) Nie powiem, żeby było superwygodnie, ale przynajmniej MOŻNA coś robić :-)
wiolu chudnięciem się nie martw, pewnie
))) Tylko jedz same zdrowe rzeczy
))
MAM STÓŁ W JADALNI

i krzesła !! I wszystkie pozostałe meble i wreszcie mogę jak człowiek usiąść i sobie poklikać 
asionku nabiał jem na potęgę, bo ja niemięsna jestem. Całą ciążę dwa litry mleka dziennie plus wszelkie maślanki, jogurty i sery, inaczej bym nie przeżyła lata, bo woda mi nie smakowała
I chyba małą przyzwyczaiłam, bo nabiał dobrze toleruje
lili jak tam słońce ??? Nosidełko używam takie Ostrzeżenie o przekierowaniu Z tyłu szelki daję na krzyż i wtedy mogę nosidło przekrzywić z małą na bok, żeby nie była w pionie. I tak sobie chodzimy i wszystko robimy. Wczoraj zrobiłyśmy sałatkę z kurczakiem - pieczenie kuraka, mycie sałaty itp. , krojenie warzyw, sosik, grzanki
wiolu chudnięciem się nie martw, pewnie
Ostatnia edycja:

mam takie plamki swedzoca rozowo czerwone i nie wiem czy to alergia czy co ?? moze mialyscie cos takiego , albo wiecie co to moze byc i od czego ??

oby jak najszybciej się unormowało, bo będę straszyć