Asionek-ja miałam podobne krostki ale miejsce gdzie one były było gorące-były w takim dziwnym skupisku na piersiach a pojawiły się krótko przed zapaleniem piersi...oby u ciebie było coś innego
cieple sa , ale krotski to to nie sa tylko plamki takie zarozowione jakbym sie opazyla czy cos podobnego ...mam nadzieje , ze to nie zapalenie !!
Witajcie. Ja ciągle niewyspana jestem.Potrzebuję urlopu od codziennych obowiązków. Nic mi się nie chce. Dobra już wam nie smęcę, zajrzę później
ja tez niedospana mocno jestem wiec witam w klubie
asionek plamki są białe to może być jakiś grzybek. Gdzieś coś o tym czytałam że tak sie zdarza przy karmieniu.
moje sa rozowe ...
bedzie dobrze napewno nie urodzisz teraz
Just kurcze i ty tez niewyspana ?? pewnie zeby mecza
Jos dzien lenia i ja mam , wezme przyklad z Rureczki i zrobie zupe , a moze i nawet zrobie ja z paczki
Zizi widzialam co sie dzieje w Italii masakra u nas na szczescie nie jest tak zle i deszcz przestal padac !! w koncu
Made hej

ja kawki sie napije i to duzy kubas prosze
Mary odpoczywaj kochana

juz niedlugo kurcze kolejne bebe na forum , juz sie doczekac nie moge
piszecie o wagdze , u mnie zle nie jest , ale mam nadzieje jeszcze cosik zgubic i brzuch wyrobic , ale to moze sie nie udac , bo ja len i brzucha nigdy twardego jak deska nie mialam , na cwiczenia ciezko mnie namowic niestety
mam program Tamilee i moze wroce do niego , bo to jeszcze cwiczyc moglam

narazie czasu i sil brak ...